Home » Oud bewoner Ruud kan niet geloven dat uitgemolken Big Brother weer op tv verschijnt

Oud bewoner Ruud kan niet geloven dat uitgemolken Big Brother weer op tv verschijnt

Door BigBrotherNederland
Er wordt gewerkt aan een terugkeer van Big Brother. Oud bewoner, knuffelbeer Ruud kan niet geloven dat het uitgemolken realityprogramma terug op de buis verschijnt. Mochten de makers Ruud in een huis willen stoppen voor een nieuwe reeks dan moeten ze er volgens Ruud flink voor betalen. Zo laat hij in een radioprogramma van Omroep Brabant weten. Hij noemt een mogelijke terugkeer onvoorstelbaar. “Komt het terug. Dat meen je niet”, grinnikt hij. “Ben ik eindelijk helemaal klaar met dat programma.” Ruud was een van de deelnemers aan de eerste serie van Big Brother in 1999. Hij viel op met zijn uitspraken lekker even knuffelen en laat je niet gek maken.
Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page