Home » De powerful bewoners mogen een avond uit in Café De Grote Broer

De powerful bewoners mogen een avond uit in Café De Grote Broer

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat afgelopen avond weer van zich horen. Een bericht voor alle powerful bewoners, dus voor Alice, Karen, Jimmy, Sabeau, Tyron en Glenn. Jullie eten vanavond niet hier. Jullie eten buiten de deur! De bewoners juichen en Big Brother laat weten dat ze eten in café de grote broer. Maak jullie klaar voor een avond uit. Over 30 minuten worden jullie verwacht en vertrekken jullie per twee naar de grote broer.

De zes powerful bewoners gaan zich snel klaarmaken en al snel moeten ze per tweetal door de draaideur het huis uit. Uiteindelijk arriveren de zes powerful bewoners in de secretroom die omgebouwd is naar café De Grote Broer. Er staat drank klaar en iedereen neemt het ervan. Big Brother spreekt het zestal toe. Beste powerful bewoners, van harte welkom in cafe de grote broer. Ik hoop dat jullie een leuke avond hebben. Nog even over het menu, jullie gaan vanavond iets eten dat teruggaat naar het jaar 1768. Om precies te zijn in de Zwitserse berggebieden. Toen werd dit voor het eerst gemaakt. Ik zal niet zeggen dat gezond is maar wel heel lekker. Het is een maaltijd die je vooral eet als je iets te vieren hebt, als je samen wilt zijn, een goed gesprek wil voeren. En van elkaars gezelschap wilt genieten, het is kaasfondue. Ik wens jullie smakelijk eten en een fijne avond in het café.

De bewoners juichen enthousiast pakken allemaal een drankje en gaan dan zitten om van de kaasfondue te genieten. Na het eten wordt er nog een potje gedart en ganzenbord gespeeld, uiteraard onder het genot van een drankje. Uiteindelijk spreekt Big Brother het groepje weer terug. Het is de tijd, de hoogste tijd. Jullie tijd zit erop, ik hoop dat jullie het leuk hebben gehad en dat het gezellig was. Heerlijk laat de groep weten. Dat is goed om te horen antwoordt Big Brother. Dan mogen jullie je klaarmaken om terug te gaan naar het huis. Niet veel later komen de bewoners in tweetallen door de draaideur weer terug. Daar vertellen de bewoners onderling hoe het was. Ze hebben ervan genoten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4]

Ook interessant:

3 Reacties

Hans S 27 februari 2024 - 08:40

Was wel leuk goed live te zien op de stream van Videoland.

Beantwoord
Xxx 27 februari 2024 - 10:19

Erg leuk om te zien maar vreselijke irritante klets van sabeau en waarom op beide streams had graag ook op de andere erbij gekeken

Beantwoord
Alex 27 februari 2024 - 15:04

Ze worden in de watten gelegd terwijl ze nog niets gewonnen of gepresteerd hebben,

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page