Home » Vera spreekt Dimitri aan over de twijfels die ze heeft aan hun relatie

Vera spreekt Dimitri aan over de twijfels die ze heeft aan hun relatie

Door BigBrotherNederland

Vera liet gisteren na de nominatie uitslag weten dat ze wederom twijfels heeft aan de band met Dimitri. Afgelopen avond besluit ze dan ook het gesprek met hem aan te gaan. Ze spreekt hem aan in de keuken. En laat weten dat ze dingen mist en echt een gesprek wil. Dimitri maakt zich niet druk. Hij vindt dat hij dat af en toe echt wel doet. En voegt eraan toe dat hij niet al zijn tijd aan haar wil besteden maar ook andere mensen, want anders: nominatie. Vera benadrukt dat ze het wel fijn vind om zo nu en dan een goed gesprek te hebben. We hebben dat af en toe antwoordt Dimitri. Al een paar keer. We zitten 24 op 7 bij elkaar en als we nu alles al vertellen hebben we buiten niks meer te vertellen. Vera zegt ik weet het niet, het lijkt nu alsof je niet heel erg geïnteresseerd bent in mij als persoon. Tuurlijk niet gekkie antwoordt Dimitri. Je maakt je druk om niks en om teveel tegelijk benadrukt hij. Dat kan gaat Vera verder maar ik weet al wel vrij veel over jou en jij nog niet veel over mij. Volgens Dimitri komt dat omdat hij veel vertelt maar dat doet hij tegen iedereen waar zij dan ook bij zit. Oke reageert Vera en Dimitri vertelt dat hij een open boek is. Ik vertel veel, jij bent introvert, een gesloten boek. Het is niet gek dat jij alles van mij weet. Ik vertel alles, ik geneer mij over niks. Wat denk jij? Vera vind dat dat wel meevalt maar als iemand mij iets vraagt dan kan ik wel een heel verhaal vertellen over wat diegene mij vraagt. Dimitri vindt op zijn beurt dat ze zich druk maak om niets. Ik heb altijd gezegd, omdat het de laatste keer allemaal fout is gegaan, als ik nog een keer iets begint dan wil ik wel dat diegene mij net zo leuk vindt, als ik hem gaat Vera verder. En daar ben ik soms een beetje bang voor. Dimitri antwoordt dat dat reflectie is. Dat is reflectie hebben van die andere vriend voegt hij eraan toe. Nee zegt Vera, die lijn had ik al sinds mijn vorige relatie en geldt ook over 10 jaar nog. Ik wil gewoon dat als ik iemand heel leuk vindt, dat op dezelfde manier een beetje terug komt. Daarom voel ik me ook een zeur, want we zitten in het spel en jij zit echt in het spel en ik ben een beetje m’n dingetje aan het doen voegt ze eraan toe. Dimitri vindt dat logisch, ik heb me daarvoor ingeschreven. En ik heb dat in het begin gezegd, ik ga me niet op iemand focussen maar met iedereen bezig zijn. Anders ga ik me echt wegcijferen, en de laatste 2 weken was ik echt weg he verzekert hij. Waarom denk je vraagt Vera. Door alles wat er aan het gebeuren was antwoordt Dimitri. Met mij vraagt Vera door. Nee niet met jou, met het spel zegt Dimitri. Alles wat er gebeurde, ik heb geen goesting om het daarover te hebben, ik heb er in de dagboekkamer al over gesproken. Ik probeer me nu weer op te pikken. Je moet me daar gewoon tijd in geven. Vera sluit af dat ze het wel goed vind dat ze het een soort van besproken hebben, Dimitri is het daarmee eens…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 67 Average: 4.1]

Ook interessant:

32 Reacties

bonnie 4 februari 2022 - 07:58

Goed gedaan Vera het is geven en nemen ……………….

Beantwoord
Thea 4 februari 2022 - 18:47

Hoop en denk dat het Vera goed gaat doen als Dimitri weg is.
Echt ga maar gauw naar je vrienden

Beantwoord
Hela 4 februari 2022 - 22:04

Tje vera hij speelt t spel ook met jou…hij salar al mes in de rug gezet….zal hij met jou ook doen

Beantwoord
Marjo 4 februari 2022 - 08:23

denk niet dat het echt iets gaat worden tussen deze twee, het voelt gewoon niet goed.

Beantwoord
E.mulder 4 februari 2022 - 08:23

Als ik Vera was dan stopte ik vandaag nog met zo’n vent je kunt nu al merken dat het niet wat gaat worden tussen die twee.

Beantwoord
Gerrie 4 februari 2022 - 08:26

Kun je ook ergens zien wie op wie heeft gestemd?

Beantwoord
Ria 4 februari 2022 - 08:53

Ik vind Vera wel een beetje een klever naar Dimitri toe ,, ik vind soms erg veel je zit daar voor het spel niet voor een relatie ? ..
Dimitrie heeft wel gelijk ..
Voor de rest vind ik iedereen super in het huis .

Beantwoord
MafMijsje 4 februari 2022 - 10:59

Lekker naar huis Dimitri deze jongen is niet oprecht…

Beantwoord
Dutchie 4 februari 2022 - 12:11

Dan had Dimitri geen band met Vera moeten opbouwen.
Dimitri is een streber. Mag allemaal maar zie Vera als heel gevoelig en dat moet hij niet gaan gebruiken.

Beantwoord
Marga 4 februari 2022 - 09:29

Vera, vertrouw je gevoel en intuïtie. Dit is een speler en geen man om een relatie mee aan te gaan. Hij maakt je onzeker en speelt spelletjes met je. Ik hoop dat hij naar huis gaat zodat jij jezelf kunt gaan laten zien.

Beantwoord
Susn 4 februari 2022 - 09:53

Wat een lieve opmerking Marga. Dit is iets wat een moeder tegen haar dochter zou zeggen. Ik hoop dat haar liefdesverdriet van korte duur zal zijn, want dit is geen lang leven beschoren. Wellicht is het deze relatie waardoor Vera niet lekker uit de verf komt.

Beantwoord
Els 5 februari 2022 - 09:04

Vera hier n moederlijke raad….gooi jezelf niet zo te grabbel bij die mannen voor nationale tv en bewaar je zelfrespect voor irl als je dan tegen n echte relatie aanloopt i.p.v. aan al die mannen te kleven voor t spel

Beantwoord
Bibi 4 februari 2022 - 12:03

Helemaal gelijk Marga!

Beantwoord
mario 4 februari 2022 - 12:17

vera is vrij naief en alleen heel onzeker , uit zichzelf kan ze moeilijk aarden in een groep , toen ze in de groene kamer 1 week zat zag je haar zo wegzinken in het moeras zo hulpeloos als een jong katje die zijn mama zocht , van in het begin was ze al iemand aan het zoeken ze was ook al verliefd op tobi dat lukte niet en toen was sercan ook ok die vloog er vlug uit en toen werd het dimi maar ja dit zal het uiteindelijk ook niet worden , vera er zwemmen zoveel mooie vissen in zee waarom dan gaan voor een kwal

Beantwoord
Norm 4 februari 2022 - 18:29

Vera ik ken je niet maar wat ik nu aan je ziet is dat dit je kapot maakt. Snap best dat je voor hem ben gevallen, maar jullie zitten nu 24/7 op elkaars lippen en je hebt niet echt een vertrouwd persoon waar je normaal gesproken op terug kan vallen. Voor nu wees eerlijk naar jezelf en maak hoe moeilijk het is een keuze voor jezelf en zet een punt achter. Als jullie voor elkaar bestemd zijn dan vinden jullie na het spel wel weer terug. Veel succes beiden verder.

Beantwoord
a.p 4 februari 2022 - 09:33

Vera is heel kinderlijk voor haar leeftijd…lijkt wel een puber. Zit totaal niks in…geen humor..heeft niks te vertellen en als ze iets zegt komt ze met d’r half engelse zinnen aangezet. Ze wil slim overkomen maar is ze niet.

Beantwoord
Danny 4 februari 2022 - 10:03

Vera loslaten die jongen. hij is met het spel bezig en is niet verliefd dat kan iedereen toch zien. Jij moet lekker verder gaan zonder Dimitri dit word nooit wat Jij verdient een lieve gezellige vent die het echt met je meent.

Beantwoord
Anita 4 februari 2022 - 10:43

Marga je hebt helemaal gelijk. Het is éénrichtingsverkeer. Ik hoop dat Vera besluit over te gaan op vriendschap en deel gaat nemen aan “het huis”.
Alhoewel ik eigenlijk vrees dat haar langste tijd al geweest is…….

Beantwoord
catherine 4 februari 2022 - 10:50

Ze zou beter die relatie als je het dat kan noemen stoppen. Ze zou beter ontplooien in het spel dan en mss zien we dan wel heel andere Vera. Zelf buiten BB zal het niks worden door de afstand.

Beantwoord
MafMijsje 4 februari 2022 - 11:00

Lekker naar huis Dimitri deze jongen is niet oprecht…

Beantwoord
Gerard 4 februari 2022 - 11:08

Gewoon dimitri eruit stemmen dus geen gezeur meer van deze twee mensen

Beantwoord
Freddy 4 februari 2022 - 12:58

Lieve Vera, het feit dat je “twijfels” hebt, is een teken aan de wand! De meeste mensen buiten het huis zijn ervan overtuigd dat Dimi je “gebruikt”; hij speelt een spelletje met jou, Vera.
Jij hebt duidelijk échte gevoelens voor hem maar zijn “koelheid” en desinteresse naar jou toe kan je maar op één manier interpreteren: volg je gevoel, Vera, je voelt duidelijk aan dat deze relatie niet is of wordt wat jij ervan verlangt. Kappen ermee, Vera!

Beantwoord
jos 4 februari 2022 - 13:31

ik vind dat vera gelijk heeft ze is eg wel een toffe meid ,die nog geen geluk heeft gevonden .

Beantwoord
Gerrie 4 februari 2022 - 16:24

Hij gebruikt haar alleen voor het spel om daardoor populair te worden. Stelletjes worden niet zo snel genomineerd.

Beantwoord
Indigo 4 februari 2022 - 17:13

Vera,kies voor je zelf ,je bent een mooi mens niet op de voorgrond. Ik denk dat hij jou gebruikt voor populariteit.Dat siert hem niet

Beantwoord
Gwendoline 4 februari 2022 - 20:44

Ik vind je heb je op gegeven voor een spel en een doel als er liefde bijkomt is het meegenomen maar geen gezeik over aandacht want dan begint de ellende als beiden niet op èèn golflengte zitten.

Beantwoord
Hans S 4 februari 2022 - 21:52

Saaie gozer die Dimitri er zit totaal niks in.

Beantwoord
Adi 5 februari 2022 - 08:38

Veratje Veratje…. Dimitri is echt niet waard…je bent gewoon verliefd op het verkeerde moment, plek en mens.. Schat, doe maar de ogen open en begin aan het spel te spelen en meer contact en plezier met de meiden in het huis maken. Veel succes!

Beantwoord
Yvon 5 februari 2022 - 10:11

Dimitri gebruikt Vera om verder te komen in het spel. Want een “liefdeskoppel” zullen de mensen thuis toch niet uit elkaar halen zal Dimitri denken. Ik hoop van wel, kan er niet tegen dat Dimitri (of wie dan ook), mensen zo misbruiken. Net doen alsof hij haar leuk vind. En nee, Vera is net als Dimitri niet mijn favoriet.

Beantwoord
Segers 5 februari 2022 - 11:24

Vera,doe je ogen open.Hij gebruikt je alleen,en heeft geen echte gevoelens.Het is hem enkel om het spel en de geldpot te doen.Wees verstandig.

Beantwoord
Rose 5 februari 2022 - 19:18

Ik hoop echt dat Dimitri naar huis gaat. Dan kan Vera eindelijk beginnen aan haar doel.
Ze moet zich focussen op zich zelf
Succes Vera op hoop van zege dat die kwal Dimitri eruit gaat
Stem mee <<<<<<<<<>>>>>>>>>

Beantwoord
geertje 5 februari 2022 - 19:20

Dimitri uit BB

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page