Home » Randy gaat naar de Big Brother shop en koopt voor 17 coins eten

Randy gaat naar de Big Brother shop en koopt voor 17 coins eten

Door BigBrotherNederland

Na het vliegtuigje van Alice meldt Big Brother zich weer. Bewoners, het is weer tijd dat een van jullie weer kan shoppen in de enige echte Big Brother Shop. Hier kunnen jullie deze week jullie eten kopen. En zelfs nog wat extra zaken die belangrijk zijn voor dit avontuur. Gisteren is er helemaal niets gekocht, een beetje raar want de coins die jullie hebben verdiend door het spelen van spellen diende om zaken zoals eten te kopen. Bovendien hebben jullie vandaag coins verdiend, sommige zelfs heel veel. Voor alle duidelijkheid hebben buiten het huis geen enkele waarde meer. Wie sturen jullie naar de winkel? Diegene neemt opnieuw 30 coins mee, over een kwartier verwacht ik diegene bij de draaideur.

De groep gaat in overleg. Jimmy zou het wel handig vinden als er iemand gaat die affiniteit heeft met eten. Karen wilde gaan maar is niet goed met eten dus heeft liever dat er iemand anders gaat. We willen pizza gaan eten toch merkt Randy op. De groep merkt op dat Randy wel kan gaan en dat wil hij wel. Met Jimmy bespreekt hij welke producten handig zijn om aan te kopen. Randy gaat vervolgens naar de draaideur en vertrekt richting de Big Brother shop.

In de Big Brother shop aangekomen heet Big Brother hem welkom. Kijk maar even rustig rond. Dat ziet er goed uit zegt Randy terwijl hij een rondje loopt. Ook ziet hij de vrijstelling, extra stem, nominatie staan. Hij vindt het heel leuk. Big Brother vraagt wat hij wil kopen. Randy antwoordt ananas, ice tea ziet er ook aantrekkelijk uit. Verschillende kruiden, roze koek, kaas. Wat een verleiding allemaal. Het leuke is dat het allemaal te koop is antwoordt Big Brother. Randy pakt een mandje en zegt dat pizza op het menu staat. Hij pakt de producten die hij eerder besproken heeft. Big Brother vraagt waarom ze zo zuinig zijn met coins. Randy antwoordt dat hij zelf wel wat heeft uitgekozen. Maar nu heb ik ook de coins van medebewoners die zuinig willen zijn. Waarom is dat denk je vraagt Big Brother. Randy laat weten dat de rest denkt dat de coins belangrijk zijn voor de finale week. Ze zijn nu belangrijk benadrukt Big Brother, ze maken het verschil tussen een boterham en een lekkere pizza. Big Brother probeert nog items voor de jackpot te slijten aan hem maar Randy besluit er niet voor te gaan. Daarna is het tijd om af te rekenen. Een voor een legt hij de producten op de toonbank en noemt de prijs. Hij koopt geraspte kaas voor 4 coins, tomatensaus 4 coins, mozzarella 2 coins, rode uien 1 coin, champignons 2 coins, aubergine 2 coins en een krop sla voor 2 coins. Op het scherm komt de totaalprijs te staan 17 coins. Daarna moet Randy nog afrekenen. Hij moet de coins een voor een in een bakje doen terwijl hij hardop telt. Daarna is het tijd om terug te keren naar het huis. In het huis wordt enthousiast gereageerd op de aankopen van Randy. Vanavond hebben de bewoners lekker eten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

5 Reacties

Alex 25 maart 2024 - 18:58

Ik zou die 30 coins maar opmaken!

Beantwoord
Se 25 maart 2024 - 19:04

Echt heel leuk … het ziet er echt uit als een echte beurtwinkel.

Beantwoord
Marjan 25 maart 2024 - 19:06

Super lief winkeltje!

Beantwoord
kees 25 maart 2024 - 19:29

Hey bro allemaal eten daar heerlijk Man

Beantwoord
Ostyn luc 26 maart 2024 - 07:39

Wanneer karen of ashley naar de shop komen, kopen ze gegarandeerd iets uit de jackpot, kwestie van “das respectvol”. Kunnen ze gaan bleeeten bij glenn.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page