Home » De groep doet een wensopdracht, één wens wordt echt vervuld

De groep doet een wensopdracht, één wens wordt echt vervuld

Door BigBrotherNederland

Terwijl Mike vertelt dat hij een goed gesprek heeft gehad met genomineerde Thomas en nog altijd niet weet of hij Big Brother gaat verlaten, Big Brother van zich horen. Hij zegt dat de voorraadkamer geopend is. Er staan creatieve spullen, verf, stiften etc. in een kratje. Mike leest vervolgens de opdracht voor. Bewoners, vandaag krijgen jullie een bijzondere opdracht. Ieder van jullie mag één wens doen. Deze wens van jullie gaat over het verblijf in het huis. Wat zou je graag in het huis hebben om het verblijf leuker te maken? Van jullie wens maken jullie een “mood board”. Gebruik hiervoor de tijdschriften en knutselspullen en na een uur presenteren jullie één voor één de “mood boards” aan jullie medebewoners. Op het scherm van de woonkamer word aangegeven wanneer jullie mogen starten met het pitchen van jullie wensen. Elke wens moet een persoonlijk verhaal bevatten en een motivatie zodat je medebewoners je weer iets beter leren kennen. Wees creatief maar zorg er ook voor dat jou wens concreet en haalbaar is. Één wens gaat vervuld worden! Succes. De groep gaat aan de slag en ze doen als eerste inspiratie op in tijdschriften. Dat verwerkt iedereen vervolgens in zijn “mood board”.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 45 Average: 3.8]

Ook interessant:

10 Reacties

Henny 25 februari 2021 - 15:16

Vindt die van Matt wel super bbq filmpje en die can zoey week filmpjes

Beantwoord
Jen 25 februari 2021 - 19:29

Die van Nick is de beste

Beantwoord
T.moll 25 februari 2021 - 15:18

Ach ja kon zoo mooi zijn als Thomas en Jill mochten blijven

Beantwoord
Angela 25 februari 2021 - 15:24

Ik vind ook die va Zoey het leukste

Beantwoord
Joke 25 februari 2021 - 16:22

Zoëy heeft de mooiste gemaakt

Beantwoord
Diny 25 februari 2021 - 17:52

Ik had er de genomineerden op gezet met de wens dat ze vrijstelling krijgen.

Beantwoord
Marlene 25 februari 2021 - 19:44

Ja idd!

Beantwoord
yvonne 25 februari 2021 - 20:21

Ja,een vrij stelling voor de genomineerden ! !

Beantwoord
03501 25 februari 2021 - 20:30

Hoe kan je stemmen op moodboard ?

Beantwoord
Liesbeth 25 februari 2021 - 21:44

Big Brother grijp in Mike eruit en Jill en Thomas blijven

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page