De groep doet een wensopdracht, één wens wordt echt vervuld

De groep doet een wensopdracht, één wens wordt echt vervuld

Terwijl Mike vertelt dat hij een goed gesprek heeft gehad met genomineerde Thomas en nog altijd niet weet of hij Big Brother gaat verlaten, Big Brother van zich horen. Hij zegt dat de voorraadkamer geopend is. Er staan creatieve spullen, verf, stiften etc. in een kratje. Mike leest vervolgens de opdracht voor. Bewoners, vandaag krijgen jullie een bijzondere opdracht. Ieder van jullie mag één wens doen. Deze wens van jullie gaat over het verblijf in het huis. Wat zou je graag in het huis hebben om het verblijf leuker te maken? Van jullie wens maken jullie een “mood board”. Gebruik hiervoor de tijdschriften en knutselspullen en na een uur presenteren jullie één voor één de “mood boards” aan jullie medebewoners. Op het scherm van de woonkamer word aangegeven wanneer jullie mogen starten met het pitchen van jullie wensen. Elke wens moet een persoonlijk verhaal bevatten en een motivatie zodat je medebewoners je weer iets beter leren kennen. Wees creatief maar zorg er ook voor dat jou wens concreet en haalbaar is. Één wens gaat vervuld worden! Succes. De groep gaat aan de slag en ze doen als eerste inspiratie op in tijdschriften. Dat verwerkt iedereen vervolgens in zijn “mood board”.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 45 Average: 3.8]
Er zijn 10 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *