Mike heeft het plan zijn 24 uur aan te vragen om te vertrekken uit Big Brother

Mike heeft het plan zijn 24 uur aan te vragen om te vertrekken uit Big Brother

Het gesprek tussen Mike en Julie krijgt ineens een andere wending. Mike begint over zijn verblijf in Big Brother en heeft het plan om zijn 24 uur aan te vragen om het huis te verlaten…

Mike zegt dat hij verdwaald is en zijn plek aan het zoeken is. Ik heb net ook tegen Michel gezegd van luister, ik ga vanmiddag rond 12:00 uur mijn 24 uur aanvragen om te gaan. Ik wil mijn koffer pakken voegt hij eraan toe. Waarom vraagt Julie verbaasd. Het is hier zo moeilijk voor mij hier om mijzelf te kunnen zijn antwoordt Mike. Omdat het spel zo hard is. Het is een spel he reageert Julie. Volgens Mike zijn er ook dingen buiten het spel om die hem pijn doen. Het spel zelf wordt er gespeeld en dat wil ik niet 7-8 weken lang. Julie zegt dat Mike niet naar de dagboekkamer moet gaan, je hebt je plaats net zoals iemand anders. Weet ik zegt Mike, maar ik heb hier geen zin in. Ik word nu ook in een kwaad daglicht gezet, niet door jou maar door anderen. Dat ik over mensen zou praten en dat is totaal niet waar. Ik zeg het bij iemand in zijn of haar gezicht benadrukt hij. Ik zou het gesprek aan gaan met Jill en Thomas en niet zeggen dat je wilt vertrekken merkt Julie vervolgens op. Ik denk het wel zegt Mike. Ik ga het hun uitleggen en daarna ben ik wel klaar met het spel denk ik. Er zijn dingen gezegd die ik gezegd zou hebben en dat klopt niet. Dat is een spel wat ik niet wil spelen. Ik wil plezier maken en als door mijn stem er iets anders gebeurd doe ik hem. Daarom heb ik deze week op hun gestemd. Ik heb gestemd voor het spel met als reden een tactische stem. Bepaalde mensen zijn bang omdat ze de verkeerde kant gekozen hebben en er daardoor elke week erop komen. En die gaan nu rare dingen zeggen en dat mag, alleen dat is niet het spel wat ik wil spelen. Zo wil ik niet naar de buitenwereld over komen en zo heb ik geen zin om hier nog te zitten. Dan heb ik liever dat ik mijn koffer krijg, mijn spulletjes kan pakken en gaan, als dat ik hier nog een dag langer blijf en nep wordt genoemd. Je hebt spel en gevoel als dat draadje dun wordt, heeft het dan nog nut? Ik zou dat niet doen zegt Julie, ga het gesprek aan en niet zeggen je spullen pakken. Mike gaat dat sowieso doen maar als het is opgelost ben ik er klaar mee. Daarna komen er steeds meer bewoners bij en Mike bespreekt nogmaals zijn beweegredenen om het huis te verlaten. Maar of hij dat ook echt gaat doen? We houden het in de gaten en komen er mogelijk weer op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 86 Average: 3.8]
Er zijn 51 reacties op dit artikel
 1. Clautje at 12:15

  Natuurlijk doet Mike dat niet probeert weer zieltjes voor hem te winnen bahhh wat een nare gast.En natuurlijk zegt Julie niet doen want ja hoe loopt het dan met de plannetjes van K5
  Mike zou een man zijn als hij nu keer zou doen wat hij zegt.

  • Natasja at 13:42

   Mike word het te heet onder z’n voeten dat ie wil opstappen is alleen maar omdat ie nu bang is te worden genomineerd volgende week.
   laffaart.

 2. Rudy at 12:45

  Waarom zijn die reacties steeds zo hard..? Het zijn ook maar mensen zoals jij en ik. Moeilijk voor te stellen onder welke druk je staat binnen dat huis. Wat milder en meer menselijk zijn zou geen kwaad kunnen denk ik.

 3. Lauren at 12:49

  Ik hoop zoo dat hij echt gaat, of is dit weer een spelletje van hem.
  Ons valse hoop geven. En…..dan mogen Jill en Thomas blijven.
  Dat zou mooi zijn. Ik ben benieuwd.
  Hoe hebben we hem er ooit in kunnen stemmen, zo fout geweest.
  We hadden betenrJeroen kunnen kiezen, dan was er een hele ander sfeer geweest denk ik.
  Maar we gaan het zien.

 4. Peter at 13:24

  Lekker sportief die Mike, eerst een bij de streamers populair hecht koppeltje uit elkaar halen en vervolgens zeggen dat hij ook zijn koffers gaat pakken op de dag dat of Ilse of Thomas het huis moet verlaten. Als de man dan echt zo in dubio had gestaan dan had hij die 24 uur beter een dag eerder kunnen aanvragen. Zelf denk ik echter dat Mike een spelletje in het spel aan het spelen is, zo van ik zeg A maar ik doe lekker B. Gisteravond, tegen Matt ook een geheel ander verhaal.

 5. Inge at 14:13

  Doe het dan oprijs Mike
  Kan big brother The BOSS Nog even de situatie veranderen dat Thomas of Jill sowieso blijft en staat Mike tegen over een van hun easyyyyy as that

 6. stefan at 14:51

  Een tijd terug wilde hij nog winnen door vrienden close te zijn met Jil ( dus gebruiken noem ik dat )
  en nu wil hij weg gaan omdat hij het te zwaar heb.
  Van mijn mocht hij al eerder weg dus doei Mike. en laat Jil en Thomas maar in het huis blijven.

  Zal zeggen geen complotjes of strategie meer in het huis maar gewoon pure plezier.

  doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mike

 7. Gonny at 14:55

  Beter!
  deze Brabander wordt slachtoffer van zijn eigen gekonkel, op die manier kunnen Jill en Thomas blijven, ben echt benieuwd of hij het doet, waarschijnlijk niet!

 8. disteltje at 15:27

  is weer zo’n actie van mike. Als hij ballen heeft geeft hij aan voor de beslissing valt om het huis te verlaten.
  Voor Jill of Thomas eruit gestemd word. Maar zal wel niet.

 9. Olivier at 15:34

  Mike gelooft zijn eigen leugens en probeert recht te breien wat krom is. Laat hem vertrekken en de totale groep verder gaan zonder hem en met Thomas en Jill.

 10. Namreh at 15:35

  Mike is inderdaad niet te vertrouwen, maar ik hoop dat hij blijft alleen maar om een van de kleuters eruit te krijgen. Hierbij hoop ik dat Jill kan blijven en terug komt en dat Thomas eindelijk de boemerang in zijn aangezicht terug krijgt welke hij al van de eerste week uitsmijt. Meer wens ik niet.

 11. Elvira at 16:36

  Deze beslissing had Mike 2 dagen terug moeten nemen, nu staat een koppeltje op de nominatie dat bij de meeste van ons erg populair is.

 12. Marcel at 18:21

  Hij dacht een slim spel te spelen maar hij is door de mand gevallen, dat trekt hij niet en nu wil hij weg?

  Her zou trouwens wel leuk zijn als er gewoon ff geen week over nominaties gesproken mag worden.. het is alleen maar dat en die spelletjes in de game room

 13. Hans at 18:41

  lees net
  Hij blijft ze hebben m kunnen ompraten. Of omdat ze m nog een kans willen geven of bang dat Jill of Thomas niet weg hoeven dan

 14. Bornauw at 20:44

  Het is best dat Mike eruit gaat, hoe hij iedereen rond z’n vinger kan houden. En zo den boel verziekt. Zo is dat niet plezant. En dan iedereen opzetten, nee. Beter dat hij buiten is.

 15. Marieke at 23:32

  Mike zorgt tenminste voor wat spektakel, net als Jerrel. Kom op zeg, wie wil er nou kijken als het allemaal koek en ei is tussen alle bewoners?! Dan haak ik af, saaie boel met nikszeggende types.

 16. Herman at 08:48

  Zijn 24 uur niet gepakt
  Hij wilde medelijden wekken Hoop dat de overige bewoners hem door hebben en hem een nominatie geven
  Wat een naar mannetje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *