Big Brother maakt een eind aan het rijke en arme deel

Big Brother maakt een eind aan het rijke en arme deel

De vrouwen zijn aan het koken, de mannen doen het rustig aan. Liggen te slapen, genieten van de zonnestralen vanuit de gameroom maar dan gaat er toch iets veranderen. Big Brother laat van zich horen. Big Brother zegt tegen de mannen, heren tijd voor een beetje actie! Jullie hebben het leven met minder luxe goed doorstaan. Dat is fijn. En jullie hebben elkaar beter leren kennen en ook dat is een belangrijk onderdeel van dit experiment. Jullie hebben het goed gedaan. Daarom nodig ik jullie graag weer uit om weer te genieten van al mijn luxe in heel mijn huis. De deur van de gameroom gaat open en we spreken elkaar later weer. De mannen rennen vrolijk richting de woonkamer waar de vrouwen hen opvangen. Wat zijn jullie bruin zegt Michel, niet normaal! Er wordt geknuffeld en de vrouwen zijn toch wel weer blij dat ze weer compleet zijn. De mannen mogen niet in de keuken komen, ze hebben een verrassing voor de mannen. De hottub en de sauna staat aan en de mannen zijn blij dat ze in de buitenlucht staan. Daarna gaan de vrouwen even kijken in het arme deel. Julie is verbaasd dat ze toch wel buitenlucht hebben. Ook is het er volgens de vrouwen een zooitje, een man cave. Nu is het wachten tot Big Brother zich weer meld voor de volgende gebeurtenis.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 61 Average: 3.5]
Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Lieke at 17:07

  3 volle dagen hebben de mannen het uitgezeten, niet echt een prestatie maar zowel de mannen als de vrouwen hebben elkaar zo wel beter leren kennen.
  Lekker eten, uitbuiken en hup weer door met de aankomende nominaties.
  Stilte voor de storm …

  • Bornauw at 00:49

   Ik ben kontent dat ze weer bijeen zijn, dan kan Julie met haar “O My God” efkens hare teut houden. En met de nominatie’s mag Julie gerust haar koffers pakken en vertrekken. Want dat woordje “O My God” heeft eigenlijk geen nut ervan, wel irriterend.

  • Ida at 22:18

   Doe me een plezier Big Brother hussel de groep door elkaar en zet Michel, Zoey , Jill, Liese en Naomi is bij elkaar. En daarnaast Nick, Julie, Mike en Matt. Ik lach me rot!!

 2. Anomien at 18:04

  En de Michel en Nike hebben het weer al over het nomineren Zelf Mke en Matt Het was zo heerlijk weekend Een dag te vroeg samen gebracht Jammer voor het spel en om naar te kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *