Big Brother liveshow: Julio moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Julio moet Big Brother verlaten

Tijd voor de liveshow van Big Brother! Wie gaat er vandaag het huis verlaten? Wordt het Nawel of Julio? In dit  bericht lees je terug wat er allemaal in de liveshow gebeurde en welke bewoner het huis definitief moest verlaten.

Peter opent de liveshow, hij zegt dat over drie weken duidelijk is wie de Big Brother winnaar is. Daarna zien we wat korte fragmenten zoals Julio en Tobias die het huis moesten verlaten voor een geheime missie. En het moment dat de genomineerden bekend werden. Oud bewoner Hanne komt ook op bezoek zo vertelt Peter nog. En voegt eraan toe dat de jackpot op 49.797 euro staat. Na deze show gaat er iets gebeuren met het geld, wat dat hangt af van wie er vertrekt. Daarna gaan we nog wat dieper in op de hoogtepunten van afgelopen week en zien verschillende fragmenten. Zoals de start van decision week, de bewoners die Julio en Tobias uitkozen om het huis uit te gaan, Salar die little brother werd, een sportieve challenge, Tobias en Julio die het huis tijdelijk moesten verlaten voor een geheime missie, Salar die boodschappen deed, Nouchine die een immuniteitspin kreeg, de terugkomst van Julio en Tobias na de geheime missie, het moment dat de bewoners erg vroeg moesten nomineren en dat Kristof en Nawel toen genomineerd waren. Nawel was hier heel erg verdrietig over, Grace die toegeeft dat ze op Nawel heeft gestemd, het moment dat Kristof en Nawel niet meer genomineerd zijn door een spel en er een rewind pin is gewonnen en dus de nominaties overnieuw moeten, dat Nawel en Kristof een pleidooi moeten houden en dat er weer opnieuw genomineerd moet worden. En de definitieve uitslag van de nominaties waarin Julio en Nawel horen dat ze genomineerd zijn.

Peter legt daarna contact met het huis. Peter vraagt of Salar thuis ook zo lui is. Ik ben thuis wel relaxt antwoordt hij. En hij geniet ervan om little brother te worden, dat is nog nooit gebeurd. Iedereen houdt wel van macht en immuniteit natuurlijk. Salar had Nawel best wel vrij willen stellen maar Kristof is een van mijn beste maatjes. Nawel is sprakeloos omdat ze voor de zesde keer genomineerd is, het moet zo zijn blijkbaar. Kristof vind het een spel dat mensen af en toe op een bepaalde manier over hem denken. Maar hij gaat er volgende week erg van genieten. Julio weet niet of hij de dans ontspringt vanavond maar dat ligt aan zijn vrienden, familie en de kijkers. Daarna zien we weer wat fragmenten van afgelopen week, de bewoners die de opdracht kregen om het huis schoon te maken en Big Brother die de bewoners trakteert op een BBQ. Peter verklapt na de reclame dat volgende week veel om tijd draait. Daarna zien we wederom wat fragmenten van afgelopen week. Zoals het vliegtuigje wat special voor Nawel over het Big Brother huis vloog.

Geraldine vertelt daarna dat de finale steeds dichterbij komt, dat de bewoners dat niet weten en daar deze week achter gaan komen. Over twee weken start de finale week waar de kijker ook veel te zeggen heeft. Daarna zien we oud bewoner Hanne. Hanne vertelt dat het goed gaat met haar maar ze had even tijd nodig om te landen. Het was bizar om weer buiten te zijn, het is een heel andere wereld. Iedereen weet nu wie je bent en ze is zelfs al aangesproken door mensen. Ze heeft wel wat dingen teruggekeken maar neemt daar haar tijd voor. Haar eerste proef was wel het hoogtepunt. Ze vindt de sfeer in het huis anders, er is meer stress. Ook komen de frustraties meer naar boven. Hanne vreest dat Julio eruit moet dadelijk en ze denkt dat Nawel zeker een kanshebber is om Big Brother te winnen, of Salar. Geraldine gaat dan weer even naar het huis en vraagt hoe het met Grace gaat. Het gaat nu wel weer goed antwoordt Grace, het is een achtbaan, je mist thuis en soms komen bepaalde gevoelens naar boven wat lastig is om hiermee om te gaan. Nouchine zegt dat het fijn is dat ze immuniteit heeft maar het is ook dubbel, ik weet niet hoe ik sta in de buitenwereld.

Julio verlaat het huis & running out of time week

Geraldine staat daarna bij de poort om de vertrekkende bewoner op te vangen. Peter gaat naar de bewoners in het huis en laat weten dat de uitslag bekend is. Op de tv komt de naam van de bewoner die mag blijven. Een spannend muziekje gaat aan en op het tv scherm komt de naam van Nawel te staan. Dit betekend dat Julio het huis moet verlaten. Het is tijd zegt Julio. Doe jullie best zegt hij tegen iedereen. Daarna volgen er knuffels, pakt Julio zijn spullen en loopt richting de rode poort. Julio zou het liefst terug willen en verder weet hij nog niet heel veel te vertellen. Daarna zien we de hoogtepunten van Julio tijdens zijn verblijf in Big Brother. Julio stapt daarna de studio in, hij vertelt dat hij parfum gegeven heeft aan Kristof. Het is niet mijn mens in het spel maar het is een prachtig mens. Hij is zo gek van dat luchtje dus ik had zoiets als ik weg ga dan geef ik hem dat. Julio heeft veel hoogtepunten maar het Valentijn en de brieven van de fans. Dat heeft mij ontroerd en geraakt. Ik heb een gaaf avontuur beleefd dat ik niet zou willen missen. Er spelen een aantal spelers tactisch en dat vond ik wel lastig. Ik denk dat Nawel of Grace wint. Maar hij gokt Nawel.

Geraldine vertelt dat het vertrek van Julio gevolgen heeft voor de jackpot, daar komen de bewoners straks achter. Peter zegt dat het thema van deze week running out of time is. Over twee weken is de finale week. Alles draait volgende week om de klok gaat Geraldine verder. Snelle spellen, snelle beslissingen, je kunt het zo gek niet bedenken. De bewoners worden afgemat, dat is een ding wat zeker is. Peter vertelt dat de bewoners deze week horen dat het bijna finale week is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 56 Average: 4.7]
Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 20:23

  Ja als jullie zo blijven stemmen zie ik Nawel als winnaar, ze zal op het bord alle weken nog staan en ook als winnaar.
  Mijn favo is nawel of Salar
  Wat denken jullie???

 2. Marjo at 20:25

  Het was zo klaar als een klontje, maar wat een topper om Kristof nog even zijn Credits te geven de eerste die hier eerlijk in is.

 3. Gezina at 20:39

  Er valt gewoon niet te winnen tegen Nawel. Haar tik tok fans mogen niet stemmen anders gaat ze nooit weg. Het is gewoon niet eerlijk. Maar gelukkig is het snel gebeurd met BB. Deze formule hoeft volgend jaar niet meer te komen.

 4. Jan at 20:52

  Hopelijk komt er de komende week een little Brother spel waar de dames ook een kans hebben, zodat we de komende week een dame hebben als little Brother bv. Nawel en zeker niet Salar of Kristof!!!!

  • Chelly at 06:30

   Kristof little brother deze week
   Geeft immuniteit aan Salar
   Dan wordt het spannend
   Kijk dan hoe snel Tobias Grace voor de bus gooit
   Want er gaan 2 Nederlanders en 2 Belgen naar de finale

  • mario at 17:21

   julio had gemakkelijk de finale kunnen halen maar tegen nawel was het veel te moeilijk , julio verdiende eigenlijk als enige het geld eerlijk goed karakter en respectvol zachtaardig man , hij en hij alleen was de terechte winnaar geweest van allemaal maar zoals het leven is dit niet altijd het geval dat goede mensen beloond worden

 5. Jetty at 16:51

  Kan het de dames verplicht worden om wat minder hard te gillen ? Het is bijna niet te doen de livestream te volgen met dat “ zingen” en gillen. Niemand in het huis kan mooi zingen. Dus een keertje is best leuk en positief maar altijd Kristoff Grace of Nawel die denken dat ze kunnen zingen. ………
  Voor straf uit beeld laten dan weten de volgende deelnemers dat ze dit niet moeten doen ! De geluiden die ze maken is echt niet beschaafd te noemen.

 6. Ramona at 00:08

  Goed dat Julio naar huis is gegaan. Zegt dat Nawel zn maatje is maar nomineert haar wel! Als Nawel dit maar eens wist…

 7. Lia at 11:43

  L.s..Je hebt volkomen gelijk,men wil haar er in houden,ik stem haar elke week er uit,Zo kinderachtig is haar gedrag..
  Maar de ware aard komt naar boven tegenover Tobias.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *