Home » Basiri wordt verrast door een vliegtuigje met een boodschap

Basiri wordt verrast door een vliegtuigje met een boodschap

Door BigBrotherNederland

Basiri is vandaag jarig, hij kreeg net zoals Glenn dan ook een klein verjaardagscadeautje van Big Brother. Maar er staat Basiri nog meer te wachten. Big Brother laat weten dat hij naar buiten moet gaan en omhoog naar de hemel moet kijken.

De bewoners gaan naar buiten en staren naar boven maar ze zien nog niets. Ze verwachten een vliegtuigje. Basiri kan het niet geloven. Na enige tijd kijken zijn ze bang dat ze het misschien gemist hebben. Dan is er een korte livestream onderbreking en als er weer beeld is zien we een vliegtuigje. Een vliegtuigje met de boodschap: “Happy b-day Basiri, We miss you”. Basiri doet het wel wat, hij wordt even emotioneel door dit mooie gebaar. Hoe ziek is dit ook zegt Doriana, echt hartverwarmend vindt Ronahi het. Tyron troost hem een beetje, je bent goed bezig man benadrukt hij.

Daarna laten de bewoners de jarige even alleen. Basiri krijgt het weer even moeilijk. Ik hou van iedereen, dank jullie wel. Hij noemt verschillende namen op. I love you guys, een heel mooi verjaardagscadeau, echt waar. Hij blijft nog enige tijd naar het vliegtuigje staren en lijkt nog altijd niet te geloven dat dit voor hem geregeld is. Tegen Tyron zegt hij dat het sowieso van zijn vriendin,moeder en goede vriend moet zijn. Nu weet ik dat alles goed zit eindigt hij. Het vliegtuigje blijft lang rondvliegen en Basiri hoopt echt dat ze mooie beelden hebben. Ik denk dat jij de mooiste verjaardag gehad hebt merkt Danny op. Je verdiend het. Niet lang daarna verdwijnt het vliegtuigje. Basiri zijn dag kan niet meer stuk.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Rex 1 februari 2024 - 14:24

Lekker origineel

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 00:37

Ja, dat hebben we eerder gezien.

Beantwoord
Dekeyser Benny 1 februari 2024 - 15:16

Wat een roddeltantes zijn die 2 limburgse kleine meiden, verre van populair

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page