Big Brother laat de bewoners een stilte opdracht uitvoeren, wie praat is genomineerd

Big Brother laat de bewoners een stilte opdracht uitvoeren, wie praat is genomineerd

Michel is in de dagboekkamer geweest, als hij terug komt gaat hij naar de slaapkamer waar hij nooit ligt, sluit zijn ogen en zegt verder niets. Jill en Naomi vinden het lang duren voordat Michel terug is en vragen zich af of het wellicht te maken heeft met een spel. Uiteindelijk vinden ze Michel op bed, hij reageert verder niet. Jill en Naomi bespreken het met de rest. Julie vindt het vreemd en denk dat ze toch eens moeten kijken. Jill en Naomi gaan terug en Big Brother zegt Naomi, Jill, verlaat onmiddellijk de slaapkamer! De twee snappen er niets van en volgens Julie klopt er iets niet. Liese is ook uit de dagboekkamer gekomen en gaat naar de badkamer. De bewoners snappen er niets van maar verwachten toch dat het om een opdracht gaat. Als Nick in de badkamer staat krijgt hij te horen van Big Brother dat hij onmiddellijk de badkamer moet verlaten. Julie wordt ook naar de dagboekkamer geroepen en verdwijnt in de andere slaapkamer. Daarna zijn Matt, Jill, Nick en Naomi nog over maar al snel wordt Nick naar de dagboekkamer geroepen, ook hij verdwijnt zonder iets te zeggen in de voorraadkamer. Matt is de volgende en Naomi en Jill maken vervolgens wat lol met de hometrainer door er tegelijkertijd op te gaan staan. Matt is terug en gaat buiten zitten, Jill kijkt naar hem en is ervan overtuigd dat hij aan het huilen is. Dat is echt zielig benadrukt ze. Hij was vrolijk toen hij binnen ging merkt Naomi op. Naomi wordt daarna naar de dagboekkamer geroepen en Jill blijft alleen achter. En Jill wordt er zenuwachtig van. Ze kijkt nog eens naar Matt en vindt het echt zielig. Jill ruimt ondertussen wat op en wacht op wat er komen gaat. Naomi gaat ook zonder iets te zeggen naar buiten. Jill vraagt zich af wanneer zij naar de dagboekkamer moet komen. Ik snap hier echt niets van voegt ze eraan toe. Iedereen zit stil, zegt verder niets en Jill is ondertussen ook weg, of naar de dagboekkamer of naar een andere ruimte in het huis. Nick wordt door Big Brother aangesproken dat hij naar de woonkamer moet komen. Maar let op, je mag nog steeds met niemand praten benadrukt hij. Ook niet non-verbaal, als ik toch zie dat je praat ben je automatisch genomineerd. Nick gaat hoofdschuddend op de bank zitten en zucht een keer, pakt zijn deken en gaat liggen. De opdracht is dus om stil te zijn, niet te communiceren. Wie dat wel doet wordt genomineerd, hoe lang de opdracht gaat duren is onbekend. We komen snel terug met een vervolg en updates over deze opdracht…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4.4]
Er zijn 16 reacties op dit artikel
  • kpdd at 12:20

   Geinig.
   Ik vrees wel dat Jill dan genomineerd gaat worden, die kon al nauwelijks een kwartier van de me-time genieten.
   Ik hóóp dat ze het juist heel lang volhoudt; volhouden kan ze vaak weer prima!

 1. Natasja at 11:40

  Dit vind ik een leuke opdracht wie gaat praten is automatisch genomineerd haha we zullen zien hoelang ze dit volhouden.

 2. emmie at 11:43

  ik vind het wel een beetje
  zielig en ik ben beniewt of
  jill het vol houwt want dat is het
  sprinen in het huis ze kan al niet
  rustig stil zitten om even rust
  tekrijgen om telichen
  ik hoop dat ze stil blijf

 3. anita at 11:57

  Wauwww, deze is heel pittig en vooral voor jill.
  Maar ook voor Julie die het al moeilijk heeft vandaag. Nou voor ieder succes.

 4. Inge at 13:55

  Wat een rust zal dat zijn
  En nu maar kijken wie mentaal hier sterk genoeg voor is / blijft
  ( na) denken doet wat met je lijf nu in deze fase
  Succes bewoners?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *