Home » De bewoners moeten in de gameroom een spel spelen voor de power of nomination

De bewoners moeten in de gameroom een spel spelen voor de power of nomination

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is alweer enige tijd aan de gang. Vandaag moeten de bewoners weer een spel spelen. Dit keer met de drie knoppen die in de tuin staan. Deze ochtend zijn Rob, Ias en Charlotte aan de beurt. Charlotte rent naar de 3 coins en Rob naar het vraagteken. Ias zit op dat moment op zijn gemak op de wc. Het duurt enige tijd voordat hij drukt, voor hem blijft er één keuze over dat is de knop voor 1 coin.

Wat later gaat opeens het nominatie alarm af. De bewoners moeten naar de woonkamer komen van Big Brother. De bewoners speculeren over wat er komen gaat, misschien een power of nomination spel? Bewoners zegt Big Brother, dilemma’s. Jullie hebben er al een aantal voor jullie kiezen gehad deze week. Maar we zijn nog niet klaar. Ik ben benieuwd naar de tactische keuzes die jullie maken. Jullie spelen voor de power of nomination. Rob, jij bent genomineerd dus jij doet dit spel niet mee. Chayron, jij hebt een vrijstelling dus jij doet ook niet mee. De rest van jullie speelt dit spel één voor één, alleen. Ali wordt als eerste naar de gameroom geroepen. Als Ali terug komt vraagt Chayron of het leuk is. Het is heel leuk, ik mag er niet veel over zeggen antwoordt Ali. Ondertussen wordt er nog altijd gespeculeerd over wat het kan zijn. Het is nu afwachten tot iedereen het spel gespeeld heeft. Daarna wordt pas duidelijk wie de power of nomination heeft.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.3]

Ook interessant:

6 Reacties

Jerome 7 februari 2023 - 14:33

Laat dan Jason de PON maar eens winnen.
Kijken of hij de boel een beetje kan opschudden daar

Beantwoord
Alex 7 februari 2023 - 15:08

Komt hierna nog een spelronde?

Beantwoord
Qubix 7 februari 2023 - 16:24

Jason mag van mij winnen.

Beantwoord
Lydia 7 februari 2023 - 16:34

Spannend!

Beantwoord
Lydia 7 februari 2023 - 16:50

De uitslag BigBrothet asjeblief?

Beantwoord
Lydia 8 februari 2023 - 08:59

Heeft Ali de Power van Nominatie BigBrother?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page