Home » Alice gaat naar de Big Brother shop, de special offers zijn alleen vandaag nog beschikbaar

Alice gaat naar de Big Brother shop, de special offers zijn alleen vandaag nog beschikbaar

Door BigBrotherNederland

Ook vandaag houden de bewoners er rekening mee dat er weer iemand naar de Big Brother shop moet. De groep heeft besloten te loten wie er naar de shop mag. Ashley was gisteren niet blij nadat Tom boodschappen gedaan had en liet zelfs weten dat ze niet meer mee zou loten. Vandaag lijkt ze er toch anders over te denken. De bewoners die nog niet geweest zijn grabbelen allemaal een nummer uit een pot, ook Ashley. Diegene met het hoogste getal mag uiteindelijk naar de shop. Al snel wordt duidelijk dat Alice het hoogste getal heeft en dus mag gaan.

Met Jimmy bespreekt Alice wat er nodig is voor nog een avond pizza. Alice telt de munten, er zijn 23 coins. Daar kunnen we in principe 1.5 keer pizza van eten antwoordt Jimmy. Er moeten er nog wel 7 bij want anders mogen we niet binnen merkt Alice op. Dat is prima zegt Jimmy, we hebben nu kaas, groentes en saus nodig. Ook doet ze nog een rondje of andere bewoners nog wat willen voor eigen coins. Verschillende bewoners willen koffie. Diegene die koffie willen leggen meteen coins bij. In de middag laat Big Brother weten dat het tijd is om naar de shop te gaan. Alice gaat zich even omkleden en stapt daarna de draaideur in en vertrekt naar de winkel.

Als Alice de Big Brother shop in loopt heet hij haar welkom. Alice pakt een winkelmandje en kijkt wat rond. Daarna gaat ze op zoek naar de spullen die nodig zijn voor het avondeten. Zo pakt ze zwarte peper, knoflookpoeder. Als ze de tomatensaus wil pakken zegt ze want we gaan weer pizza eten. Big Brother merkt op dat het al de derde keer is dat ze pizza eten. Alice legt uit dat dat het makkelijkste is om te maken. Om zo min mogelijk coins uit te geven is dat handig om te doen. Big Brother vraagt waarom ze zo min mogelijk coins uit willen geven. Ik denk dat ze dat willen bewaren tot het einde antwoordt Alice. Misschien komt er wel niks aan het einde. Ik heb gisteren ook al eiwit en eieren gekocht. Sommigen hebben ook minder coins. Jullie hebben vandaag op Randy na al coins verdient merkt Big Brother op. Ze willen gewoon sparen denk ik zegt Alice dan waarop Big Brother vraagt waarvoor. Wat is er op het einde dan? Weet ik ook niet lacht Alice. Big Brother benadrukt dat er regelmatig geklaagd werd dat ze hetzelfde te eten kregen. En wat koken jullie? Hetzelfde. Alice kijkt eens rond en zou ook wel lasagne willen of iets anders te eten. Hoe lang moeten we nog kopen? Daar antwoordt Big Brother niet op, alleen dat ze nu hier staat met 30 coins in haar hand. Alice besluit toch te kopen wat ze heeft besproken met de rest. Alice shopt verder en Big Brother laat weten dat er twee nieuwe producten zijn namelijk pitabroodjes en shoarma. Alice vraagt of het er morgen ook ligt maar Big Brother blijft stil. Wel begint hij over de special offers zoals de vrijstelling. Alice kijkt er naar en zegt snel door te lopen. Dat zou ik niet doen antwoordt Big Brother, dit is de laatste kans dat ze aan worden geboden. Alice blijft erbij dat ze dat niet wilt kopen. Uiteindelijk koopt ze voor zichzelf brownies en heeft ze alle andere benodigde producten bij elkaar en rekent in totaal 26 coins af. Daarna keert ze weer terug naar het huis, waar ze hartelijk ontvangen wordt door de rest. Tijd om pizza’s te maken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.9]

Ook interessant:

8 Reacties

Marjan 27 maart 2024 - 16:14

Goed gedaan Alice! Ik moet de groep nageven dat ze in de zin van zichzelf in een mooie positie te kopen, ze super netjes en eerlijk handelen!

Beantwoord
Alex 27 maart 2024 - 16:15

Blijkbaar hebben ze later die coins niet meer nodig.

Beantwoord
Lydia lepee 27 maart 2024 - 17:50

Wie gaat eruit zaterdag?

Beantwoord
Jongen 27 maart 2024 - 18:36

Ashley moet zich weer aanstellen , eerst wilt ze niet mee lootjes trekken , dan wel weer , klein kind toch

Beantwoord
ap 27 maart 2024 - 19:18

Sukkels met d’r coins hahaha!

Beantwoord
Elly 28 maart 2024 - 09:01

De groep ….nou Alice niet hoor kocht gisteren voor haar zelf 8 brownies en ging ze lekker alleen opeten onder de neus van de andere bewoners…..net zoals Tyron zijn kaas alleen met Alice en Randy deelde
Dat zijn dus de IK IK en IKKE spelers bah bah

Randy nu eindelijk naarnhuis hoop ik mag Karin meenemen
Hoop dat Jimmy iig blijft en Ashley

Beantwoord
Elly 28 maart 2024 - 09:03

@lydia…ik hoop Randy en Karin zijn luie meelopers en Jim en Ashley door, dat zijn de echte spelers

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 00:54

Die Alice🤣🤣 vreselijk verwend kind! Weg ermee

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page