Home » Big Brother laat een wens van één bewoner uitkomen

Big Brother laat een wens van één bewoner uitkomen

Door BigBrotherNederland

Vorige week hebben de bewoners een opdracht moeten doen, een opdracht waar iedereen zijn of haar wens moest verwerken in een “mood board”. Afgelopen avond heeft Big Brother één van deze wensen uit laten komen en dat vertelt hij aan de groep. Bewoners, vorige week hebben jullie allemaal een wens mogen doen. Vanavond laat ik een wens in vervulling gaan die door meerdere bewoners is genoemd. Jullie krijgen een filmavond. Er staat nog een verrassing in de voorraadkamer. De bewoners zijn erg blij en uit de voorraadkamer worden bekertjes ijs gehaald. Iedereen installeert zich op de bank, dekentje erbij, de lampen gaan uit en op het beeldscherm wordt de film gestart. De film die de bewoners bekeken hebben is “Tenet”. De bewoners genoten er echt van. Rond 23:00 uur is de film afgelopen en gaat iedereen richting bed. Wat gaat deze nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 4.4]

Ook interessant:

8 Reacties

Ruud 3 maart 2021 - 08:42

Wowwwwwwww, goeie film

Beantwoord
Wil 3 maart 2021 - 10:41

Ik hoop wel dat Nike en Michel dr inblijven, anders wordt het saai denk zonder Kok en zonder Sportinstrukteur. Dan wordt het alleen maar bankhangen.

Beantwoord
Stephan 3 maart 2021 - 23:55

Ik ben het helemaal met je eens Wil. Dat bankhangen heeft er in het begin voor gezorgd dat Theo vrijwillig het huis heeft verlaten. Ik vond het wel apart dat er daarna wel opeens meerdere spellen werden gespeeld.

Beantwoord
Elisa 3 maart 2021 - 14:39

Andere mening dan Wil. Heel even zien we maar Michel die sport.
Michel is zo negatief.

Beantwoord
Regor 3 maart 2021 - 18:15

Ja Wil daar ben ik het mee eens . Maar Zoey mag er voor mij best uit ,hoop dat ze volgende week tegen Jil staat en dan wint Jil zeker en dan zal ze heel anders zijn.

Beantwoord
yvonne 3 maart 2021 - 21:22

Leuk en gezellig film kijken ! ! !

Beantwoord
Jan 4 maart 2021 - 14:12

Volgorde van degene die het huis gaan verlaten:
Math
Jill
Zoey
Mike
Liese

Beantwoord
Namreh 4 maart 2021 - 17:46

Liese zie ik niet zo rap het huis te verlaten hoor Ligt te goed in de groep.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page