Breng nu je stem uit, wie hoort er in de finale van Big Brother?

Breng nu je stem uit, wie hoort er in de finale van Big Brother?

De Big Brother finale komt steeds dichterbij. De Big Brother 2021 finale is op 9 april. Verdere details worden nog bekend gemaakt. De finale zal waarschijnlijk via een liveshow op tv uitgezonden worden. Gisteren werd in de liveshow bekend dat de kijker een grotere rol gaat krijgen. De kijkers mogen vandaag dan ook stemmen. De vraag luid: Welke bewoner hoort er volgens jou in de finale? Je kunt tot 22:30 uur stemmen via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 48 Average: 3.8]
Er zijn 67 reacties op dit artikel
 1. Nicole at 13:43

  Jill heeft mijn stem. Verder hoop ik op Matt en Zoey. Ik ben dat bondje van Michel en z’n harem ondertussen wel beu.

 2. Erik at 15:17

  Ik vind Nick en Liese en Julie het spel goed spelen. Eerst dacht ik aan Jill maar ze heeft meerdere gezichten en ik vermoed dat ze ”The Gill Next Door” wil uithangen door sociaal en lief te doen en aandacht te trekken en medelijden op te wekken en dat soort dingen. In sommige dingen is ze oprecht maar vaak ook niet en kan ze gemene opmerkingen maken. Ik denk dat ze acteert op sommige momenten. We zullen zien wat het zal gaan worden maar alleen denk ik toch dat een Nederlander gaat winnen gezien het huis in Nederland staat.

 3. Frans at 15:24

  Ik stem op Michel, omdat die iedereen stimuleert om bezig te zijn met uitzondering van de bed liggers die geen meerwaarde geven aan Bic Brother.

 4. anita at 18:28

  IK HEB OP jill gestemd.Had Thomas of haar graag als winnaar gezien. Beide eerlijke pure mensen. Zij hebben door het harde spel van de andere groep veel moeten meemaken en zijn desondanks altijd sympathiek gebleven. Daarom zij zij beide winnaars en mag Jill de prijs ontvangen.

 5. Rosie at 07:37

  Zeker en vast Nick en Michel in de finale. En vooral Zoey en Jill zeker als eerste er terug uit want die hebben meerdere gezichten en zijn altijd aan het roddelen.

 6. Miep at 10:05

  Voor mij is Liese de winnares!!
  Wat een leuke spontane meid vind ik haar
  zij speelt haar spel zo leuk brengt gezelligheid toont volle inzet en volgt haar eigen gevoel, nooit geen kwetsende woorden over haar medebewoners dat siert haar enorm en dat maakt haar voor mij zeker de enige echte winnares

 7. CV at 10:48

  Ik heb net gestemd/genomineerd voor Jill omdat ik haar graag in de finale zie, maar heb nu het gevoel dat ik haar genomineerd heb om het huis te verlaten. Komt dit goed? Is dit idd voor de finale?

 8. Syl at 10:56

  Beetje verwarrend… je stemt toch op degene die je eruit wilt hebben. Staan maar 7 personen opJulie is safe.
  Michel mag er voor mij uit, meester in manipuleren..
  Ik hou van mensen die puur zijn. Voor mij staan Jill en Nick op 1 en 2..

 9. Saskia at 05:11

  Jill en misschien Liese, Naomi. Michel zeker niet, hij doet veel, maar vooral iedereen manipuleren, als het niet gaat zoals hij het wilt, dan wordt hij heel anders. Jammer dat Julie en Naomi zo onder invloed staan van de mannen.

 10. Esther Verroen at 14:44

  Beste bigbrother
  Ik hoop dat Naomi gaat winnen want ik ben fan van haar
  En ik hoop de ze de finale haalt en ik niet eruit word gestuurd voorvader finale
  En ik hoop ook zo dat ze erin blijft
  En ik wil dat zelf ook
  En ik wil zo graag dat ze de finale haalt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *