Michel is geschrokken door een opmerking van Jerrel

Michel is geschrokken door een opmerking van Jerrel

Jerrel is een van de nieuwe bewoners. Hij is samen met Matt na de liveshow binnen gekomen in het huis. Vanmorgen is Mike het huis in gegaan als keuze van het publiek. De nieuwelingen lijken langzamerhand hun draai te vinden. Dat Jerrel niet op zijn mondje gevallen is (zoals hij ook al aangaf) is bij de groep wel duidelijk. Jerrel zou tegen Michel gezegd hebben dat hij een rattengezicht heeft en dat hij hem niet vertrouwd. Michel is hier wel een beetje onder de indruk van. En bespreekt dit kort met Liese. Liese laat weten dat hij daar niks van aan moeten trekken en gewoon zichzelf moet blijven. Ze benadrukt dat hij het hartstikke goed doet. Michel laat weten dat hij later graag nog eens met Jerrel wil praten. Dus we komen er ongetwijfeld nog op terug.

Jill en Thomas hebben ook een gesprek gehad. Jill is benieuwd wat Thomas van Jerrel vindt. Thomas antwoordt dat hij dat nog niet goed weet. Jill sluit zich hierbij aan. Van deze twee, doelend op Matt en Mike weet ik het al wel. Ik ook zegt Thomas. Dat heb ik bij die andere nog niet gaat Jill verder. Dat kan volgens Thomas nog wel komen en Jill is het hiermee eens. Daarna begint ze over Michel, ze vraagt zich af wat er met hem aan de hand is. Merk jij het? Ja ik merk het zegt Thomas. En Jill voegt eraan toe dat hij zich anders gedraagt sinds gisteren toen Matt en Jerrel binnen kwamen. Ik weet ook niet hoe het komt eindigt Thomas. Vinden jullie dat Michel veranderd is sinds de komst van Jerrel, Mike en Matt?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 105 Average: 3.9]
Er zijn 25 reacties op dit artikel
 1. Diana at 21:13

  Ik vind dat Jerrel niet in de groep past, ik zou hem.zelf niet gekozen hebben. En wat die opmerking betreft, hij moet zelf maar eens in de spiegel kijken.

  • Peter at 09:19

   Als je dan het verschil ziet met het gesprek dat nu gaande is tussen Pat, Naomi, Jill, Thomas en Nick, lol 20% van de pot voor de dames bij elke dag een massage, dat is niet alleen sportief groepsgedrag maar maar ook nog eens top entertainment 🙂

 2. Pascal at 23:05

  Geen goeie opmerking MAAR
  Ik vind het wel lachen.dit Word nog wat
  Verandering is wel nodig anders Word het saai.
  Het is leuker als er gedonder komt (beetje sensatie in het huis )

  • MaRiN at 14:43

   Ik denk dat Jerrel heel snel zijn koffer weer mag inpakken. Sterker nog: ik hoop het! Past absoluut niet in de groep, en is veel te zelfingenomen. Zodra hij genomineerd kan worden, zal ik het zeker niet nalaten. Net in het huis en nu al iemand voor rat uitmaken…hatseflats weg ermee

 3. T.moll at 08:30

  Jammer hij leekzo leuk.
  Maar nu in n paar uur mensen zo kwetsen.
  Het is geen klein kind maar dit kan niet.
  Hoort niet in deze nu zo leuke groep.
  Ze hadden beter Jeroen er bij kunnen hebben

 4. Natasja at 09:00

  Jerrel is idd niet op z’n mond gevallen hij heb t zelf al gezegt he hij kan behoorlijk pittig uit de hoek komen we zullen zien hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

  • Leon at 16:34

   Wat een goozer die Jerrel, hij had van mij gelijk iets terug gehoord, ben er nu al helemaal klaar mee,ik zou die andere man graag erbij willen hebben, naam?
   DUS JERREL donderdag op de nominatie lijst en snel EXIT!!!!!

 5. Anoniem at 09:05

  Ik ben zelf dus wel fan van dit programma en vond het de afgelopen week het een hele fijnr week om naar dit programma te kijken. Geen ruzies, geen gepraat over nominaties maar eindelijk eens diepgaande gesprekken. Toen ik hoorde over de nieuwe bewoners zag ik Matt en Mike wel in de groep passen en volgens mij passen ze dat ook. Alleen die Jerrel zoveel zelfvertrouwen hebben en zeggen ik haal de finales wel, nou jongen als je zo doorgaat haal je aanstaande vrijdag nogeens in het huis en zit je alweer lekker thuis. Echt niks aan aan did Jerrel

  • guy lagrou at 15:15

   jerell is een speciale man, en dan druk ik me nog zachtjes uit. Sarcasme, dubbele bodems, wat jerell gebruikt, zijn lastig. De oude groep, verleden week, klikte mooi samen, matt en mike erbij dat lukt nog om de sfeer erin te houden. Jerell in het spel houden zal ervoor zorgen dat er spanningen ontstaan, wat bedoeling zal zijn. Evenwel Jerell nomineren tegen iemand anders zal bloot leggen hoe de kijker denkt, tenzij jerell reeds een vaste ploeg getrouwen heeft. Ik zou JERELL NOMINEREN, dan kan de kijker beslissen, ik zou niet voor jerell gekozen hebben, indien hij de derde bewoner was die tegenover andere zou staan. Dus nomineren is de boodschap.

 6. Pascal at 10:45

  Word nog wat hahaha
  Ik hoop dat hij er snel uit is.

  Ik vind ook eigenlijk de winnaar moet er vanaf het begin al in zijn.anders is het te makkelijk.
  Anders gaat de hoofdprijs naar een persoon die er maar een paar dagen in zit.

  MAAR WIE MOET ER WINNEN ?????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *