Oud bewoner Thomas arriveert in het Big Brother huis

Oud bewoner Thomas arriveert in het Big Brother huis

We schreven er al over, de mogelijke komst van oud bewoners. En vandaag is dat gebeurd, één oud bewoner is teruggekeerd. Bij het opstaan ontdekt Michel iemand in de tuin op een bedje. Al snel merkt hij op dat het Thomas is. Wat doe jij hier vraagt hij, maar hij krijgt geen antwoord. Al snel gaat Michel de rest halen die het niet geloven. Jill is compleet verbijsterd, omhelzingen volgen en Thomas is erg afgevallen. Thomas vertelt ook de rest niet waarom hij er is. Maar wel hoe het er buiten aan toe gaat met corona. Hoe het er buiten aan toe gaat, hoe er gedacht wordt over Big Brother. En laat verder weten dat hij bepaalde gebeurtenissen gezien heeft. Er wordt uitvoerig over gesproken. Ook de finale komt aan bod, ook hier mag hij niet veel over zeggen.  Maar heeft al wel verraden dat de oud bewoners bij de finale zullen zijn. Thomas en Jill trekken zich ook nog snel even terug om bij te praten. Jill is bang dat ze veel haat heeft op social media. Thomas laat weten van niet en dat ook na het huis ze gesteund zal worden door de psychologen. Hij heeft alles wel een beetje gekeken en voegt eraan toe dat ze donderdag alles wel zal merken. Ondertussen wordt het paasontbijt gemaakt en schuift uiteindelijk iedereen aan. Er wordt flink bijgepraat, het beloofd een mooie dag te worden!

Lees hier meer over de terugkomst van andere oud bewoners:

Oud bewoner Naomi arriveert in het huis
Oud bewoner Matt arriveert in het huis

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.1]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
  1. Lindz at 08:40

    Dit is veruit het mooiste wat BB doet. Thomas binnensturen is de max. Zeker voor Jill. Zij verdient dat. Mooie verrassing BB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *