Home » Glenn en Alice winnen een vrijstelling tijdens een late game in de gameroom

Glenn en Alice winnen een vrijstelling tijdens een late game in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Nadat Big Brother het nieuwe thema final week aangekondigd heeft en alle bewoners één voor één toegesproken heeft duurt het niet heel lang voordat hij de groep weer toespreekt.

Bewoners begint Big Brother, ik heb jullie gewaarschuwd. Ook in de laatste week van mijn bijzondere experiment zal er worden gestreden. En we starten vanavond, doe jullie sportkleding aan en kom naar de gameroom voor een belangrijk spel. De bewoners reageren verbaasd, sportkleding zegt Ashley. What the f*ck zegt Alice, dat kan toch niet. Gelijk direct ook merkt Glenn op. Wel leuk sportkleding aantrekken. Nou leuk zegt Alice met een lach. Net onze bestie verloren voegt Jimmy eraan toe. Als de bewoners de gameroom binnen gaan duurt het niet lang voordat de live stream onderbroken wordt.

Uiteindelijk is er weer beeld. Alie en Glenn spreken over dat er nog één bewoner vrij wordt gesteld en de rest is genomineerd. Glenn denkt dat de stemming dan gelijk begint en naar huis gaat. Morgen wordt de game gespeeld en dan maandag of dinsdag vertrekt deze. Het was echt heftig merkt Alice op en volgens Glenn is het anders dan andere jaren. Gewoon vrijgesteld zegt Glenn in zichzelf. Alice komt daarna weer terug en Glenn begint over een balk. Het was niet makkelijk. Alice heeft het over houten platen die neergezet moeten worden. Daarna komen Ashley, Randy en Jimmy ook de woonkamer in. Alice zegt dat er een drankje is als troost. Alice krijgt een felicitatie van Randy, lekker man zegt hij met een lach. De champagne wordt ingeschonken, de bewoners ogen bezweet. Uit de gesprekken wordt duidelijk dat er een spel gespeeld waarbij evenwicht en balans een grote rol gespeeld heeft. Ook wordt er over een evenwichtsbalk en piramide gesproken. Glenn en Alice hebben vrijstelling gewonnen. De vijf bewoners praten buiten nog even na over de game. Ze proosten nogmaals op de finale week. Volgens Glenn was het een moeilijke game.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.9]

Ook interessant:

9 Reacties

P.J 7 april 2024 - 11:54

Goed zo Alice voor mij ben jij de winnaar!!! En laat de anderen maar ver achter je en een voor een afvallen, eerst Ashley en dan haar meelopers!!!

Beantwoord
Jose 7 april 2024 - 12:13

Goed zo Alice!!!!!!
Zet hem op!!!!!!!!

Beantwoord
Alex 7 april 2024 - 13:04

Een spel alleen voor Alice en Glenn?

Beantwoord
Hendrik 7 april 2024 - 14:31

Alice gun ik het helemaal niet is alleen de laatste 3,5 in beeld met haar grote mond,

Beantwoord
Ms 7 april 2024 - 15:05

Goedzo Alice, zet op, je bent de winnaar!!!!!

Beantwoord
Elly A 7 april 2024 - 19:31

Alice is een topper. Ze verdient te winnen.

Beantwoord
alice 7 april 2024 - 20:11

ashley naar huis en randy terug er in voor mij mag randy winnen

Beantwoord
Marc Croes 7 april 2024 - 21:38

Ashley naar huis toe

Beantwoord
Corina 8 april 2024 - 09:22

Top meisje Alice je bent jezelf gebleven goed gedaan jij was mijn favoriete van in begin….mensen als wij mogen stemmen om gelijk wat of hoe ga voor Alice ze verdient dat zo jong en zo rechtuit zo verstandig op haar leeftijd leuk koppel ook met haar vriend veel geluk samen 😘😍😍

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page