Big Brother veelgestelde vragen

Big Brother veelgestelde vragen

Big Brother komt weer terug op tv, dat is een feit. Helaas is er nog niet extreem veel bekend over het realityprogramma wat na 14 jaar weer terug op de buis komt. Waar wordt het programma uitgezonden? RTL 4 of 5? En wanneer begint het? We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Wanneer komt Big Brother op tv?
Dit zal op RTL 5 zijn, precieze datum is nog onbekend. Wat wel bekend is, is dat het in het jaar 2021 zal zijn. Volg ons Facebook kanaal of meld je aan voor notificaties / mailing om de laatste ontwikkelingen te volgen. We komen hier uiteraard op terug!

Waar wordt Big Brother uitgezonden?
Dit is zal op RTL 5, Videoland en SBS Belgium zijn.

Hoe kan ik mij aanmelden voor Big Brother als kandidaat?
Opgeven als kandidaat? Dit is inmiddels mogelijk, meer informatie vindt je hier.

Waar komt het Big Brother huis te staan?
Ook dit is nog niet bekend. Uiteraard wordt er een nieuwe locatie gerealiseerd. Het oude Big Brother huis bestaat immers niet meer.

Wordt er bij Big Brother rekening gehouden met het corona virus?
Uiteraard houdt de productie zich aan de corona maatregelen van de overheid en het RIVM. Ook zijn er opgestelde protocollen die nageleefd worden die in lijn zijn met de COVID-19 protocollen van de audiovisuele sector.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *