Big Brother vertelt aan de bewoners dat zij niet mogen nomineren, ze snappen er niets van

Big Brother vertelt aan de bewoners dat zij niet mogen nomineren, ze snappen er niets van

Iets na negenen laat Big Brother de sirene loeien. Hij zegt dat het tijd is om te nomineren. Julie moet als eerste naar de dagboekkamer komen. Ze komt terug en zegt dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Ik heb goed nieuws begint ze, we gaan vandaag niet nomineren. Hoezo deze week niemand vraagt Liese zich af. Iedereen lijkt blij met deze verandering. Ze weten nog altijd niet over de twist die eraan zit te komen, dat de kijker deze week mag nomineren. De bewoners gaan weer verder met wat ze aan het doen waren en Julie gaat toch nog een keer naar de dagboekkamer, zij en haar medebewoners snappen het niet. We nomineren deze week niet vertelt Julie. Maar hij kon geen antwoord geven op de vraag of er toch nog iemand gaat vertrekken. Volgens Liese zit er een addertje onder het gras. Julie denkt dat ook, de vraag is alleen op wat voor manier. De groep blijft speculeren en zijn erg benieuwd naar wat er dan wél komen gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.5]
Er zijn 54 reacties op dit artikel
  • Sander at 12:15

   Eens. Of Matt, die voegt echt helemaal niets toe. De rest (hoe irritant sommigen ook zijn) zorgt juist voor dynamiek in de groep. En aangezien ik er zelf niet tussen zit is een beetje spanning juist wel leuk, enkel gezellig gekeuvel zit ik niet op te wachten.
   Het is al jammer dat dissonanten als Jerrel en Mike (natuurlijk met een reden aan de groep toegevoegd) al weg zijn.

 1. Maikel at 09:49

  Ik nomineer sowieso Zoey!
  Ik vertrouw haar niet omdat ze 2 gezichten heeft. Ik verwacht ook dat Michel genomineerd wordt, maar ik hoop het niet!

 2. Sjoerd at 10:02

  Opvallend dat zoveel mensen van mening zijn dat Michel en Nick er uit moeten. Zij doen verre weg het meeste in het huis en voor de groep. Ja, ze spelen ook tactisch en blijken ware strategen te zijn, maar daar is niks mis mee en zie je in alle spelprogramma’s waarin groepen mensen zitten.

  • Luke at 11:02

   Volledig akkoord. Ze worden “te dominant” genoemd. Zij zijn extravert en vertellen hoe ze denken, wat er volgens hun het beste is met voor en nadelen … en dat is dan dominant zijn…. begrijp ik niet. Als er correcte tegen argumenten komen, dan passen zij zich aan en dringen hun wil niet op, dat zou pas dominantie zijn.

  • Sjoerd at 11:33

   Je mag één bewoner nomineren en uiteindelijk zullen de 3 bewoners met de meeste stemmen, de genomineerden voor deze week zijn. Daarna kunnen de kijkers stemmen wie van hen je er in wil houden en gaat op donderdagavond diegene er uit die de minste stemmen heeft gekregen.

 3. Lieke at 10:40

  Wat een mooie twist van Big Brother!
  Voor mij Michel en Nick als genomineerden!
  Het pact moet nu doorbroken worden en dat bereik je niet met een Zoey tegenover Michel te zetten, Zoey verliest dat zo wie zo dan en N & M ontspringen weer de dans.

  • rino at 12:14

   En Zoey mag wel de dans ontspringen??? Wat een redenering. Het is een SPEL van de sterkste. Zonder de invloed van de kijkers, gaan M en N los naar de finale. Neen ,maar dat mag niet van BB,dus moesten ze weer iets verzinnen om hun kansen te verminderen. En als ze de kijkers willen laten nomineren,hadden ze dat van de 1ste week moeten doen,was ook meer fair geweest tegenover diegenen die al vertrokken zijn.Naturlijk dat M en N geen kans meer maken. Nu is het gewoon puur favorietisme van de kijkers.

 4. bigbrotherwatcher at 11:36

  Michel moet er uit, Zoey niet die heeft het gewoon moeilijk omdat Michel en Nick de macht hebben, Juli Liese en Naomi doen wat hun zeggen. Dus daarom is het goed dat nu de kijkers mogen beslissen.

  • Brigitte at 13:07

   Eens, michel eruit .Julie en jill hebben nu steun aan elkaar en kan er een nieuwe groepsdynamiek ontstaan en zal matt ook meer kans hebben om tot zijn recht te komen.

 5. Rosie at 11:37

  Zeker Zoey er zo vlug mogelijk uit. Die heeft meer dan 2 gezichten. Michel moet er zeker in blijven hij
  heeft tenminste respect voor alle vrouwen.

 6. D at 12:03

  Voor mij mag Michel of Nick eruit.
  Dan heb je dat gedoe niet meer in de hottub en sauna.
  Ze beginnen gelijk als er iemand uit is alweer met je moet op die en die stemmen tegen de vrouwen en daar word je toch niet goed van dat blijft doorgaan tot de nominaties bekend zijn.
  Moet nu maar eens wat gaan gebeuren.

 7. Sylvia at 13:41

  Super goede zet hadden ze eerder moeten doen met al die bondjes, nu hebben de andere tenminste ook kans te winnen. Ik nomineer Michel die zichzelf zo belangrijk vind pppff en iedereen verteld op wie ze moeten stemmen.

 8. Floris at 19:46

  Mooie streek van BigBrother om het volk te laten stemmen. Van mij mag Michel er wel uit, als iemand de zin gebruikt “in alle eerlijkheid” dan ga ik iemand vreselijk wantrouwen. Niemand in BigBrother is 100% eerlijk want iedereen zit er uiteindelijk voor zichzelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *