Home » Vera, Nawel, Salar, Leroy en Dimitri mogen strijden voor het huismeesterschap in de gameroom

Vera, Nawel, Salar, Leroy en Dimitri mogen strijden voor het huismeesterschap in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Na het post moment van Grace en Hanne roept Big Brother iedereen naar de woonkamer. Hij heeft een mededeling: Bewoners, vandaag strijden jullie om mijn litte brother (huismeester) te mogen zijn. Diegene die spelen en hier dus kans voor maken zijn de bewoners die het meeste baat hebben bij het little brother schap. Dat zijn Vera, Nawel, Salar, Leroy en Dimitri. Jullie stonden op de kijkerslijst op de laatste plaatsen. Dus jullie kunnen de immuniteit die bij het little brother schap hoort het beste gebruiken. De groep klapt en Big Brother zegt dat het spel gespeeld word in de gameroom. Jullie mogen kiezen wie als eerste naar de gameroom komt. Nawel gaat als eerste, en mag als ze terug komt er niets over zeggen. Ze verklapt al wel dat het niet haar spel was en ze bij aanvang al wist dat ze het niet zou worden. Uiteindelijk gaat ze op bed liggen is wat emotioneel. Ze zit ermee omdat het niet haar spel was. Ik vind het zo jammer, ik wilde alles geven maar dat kon niet. Vera gaat als tweede naar de gameroom. We horen Salar zeggen dat het misschien iets is waarbij quotes bij de juiste bewoner geplaatst moeten worden. Leroy gaat als derde, dan Salar en als laatste Dimitri.

Leroy en Nawel kletsen over hun opdracht. Ze moesten iets ruiken en daar het juiste voorwerp aan koppelen. Ze kregen hier 4 minuten voor. Zo rook Leroy de geur van peper, shoarma, koffie, paprika, knoflook en schimmelkaas. Nawel vertelt dat ze problemen heeft met ruiken en dat ze de opdracht daarom niet goed kon uitvoeren. Maar volgens haar kan Salar ook maar 30% ruiken. Salar komt uiteindelijk geïrriteerd terug uit de gameroom. Dit is echt niet eerlijk voor mij zucht hij en ploft op de bank. Ik was echt boos daar binnen vertelt hij later tegen Grace. Je zult het dadelijk wel horen. Het is nu wachten op de uitslag.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.3]

Ook interessant:

10 Reacties

Mij 1 februari 2022 - 11:39

Waarom moeten wij als kijker dan stemmen, als BB ze weer de kans geeft immuun te worden? En dan heeft Vera blijkbaar nog een van de beste kansen ook, gezien er al 2 zijn die reukproblemen hebben. Wat een afgang….

Beantwoord
Marjo 1 februari 2022 - 11:42

Maar als er dan toch iemand moet winnen dan hoop ik dat Vera wint, gewoon omdat ze ook maar mens is .

Beantwoord
Joyce 1 februari 2022 - 11:43

Wat een achterlijke opdracht zeg! In deze tijden met Corona waar veel mensen hun geur door kwijt geraakt zijn. Dat is echt niet eerlijk!!!!!!!
Hoe kunnen ze zoiets slechts verzinnen????

Beantwoord
bonnie 1 februari 2022 - 11:46

Hopelijk wint vera

Beantwoord
Gezina 1 februari 2022 - 11:56

Wat jammer dat het is geworden. Nu gaat het spel beginnen. Maar over bontjes gesproken. Leroy is het ergst met zijn vrouwtjes.

Beantwoord
Johan 1 februari 2022 - 12:06

wat jammer dat HET heeft gewonnen. je kon het zien aan Nawel want die is nu wel blij. Ik mag die man niet horen praten. En als er één is die schijnheilig is is hij het wel en maar fluisteren met de meisjes want daar zit hij altijd want van de jongens wint hij nooit

Beantwoord
John 1 februari 2022 - 12:11

Toppy Leroy, nu kan jij je bewijzen of je ook zo bent als je voordoet en totnutoe niet te zien was, omdat je jouw meelopers gedrag nog erg toont in BB.
Jouw wisselproject is een eerste stap naar een hoger niveau voor jou en zorg dat je dit zo aanhoudt.

Beantwoord
Gezina 1 februari 2022 - 12:13

Hoop dat bb ingrijpt want wat nawel zei hij gaat gelijk Vera aan pakken.

Beantwoord
John 1 februari 2022 - 12:16

Het plannetje van Christof en peter is hiermee mislukt dus valt peters onderkin geheel naar beneden van ellende en Christof moet gaan omdenken hoe hij in de groene kamer commandant moet blijven,hahaha

Beantwoord
DUTCHY xgx 2 februari 2022 - 10:25

secret missie voor dimi; zet die grote regendouche aan boven dat enorme kapsel van grace, dat schreeuwt om water en shampoo….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page