Home » Danny wint de power of nomination pin na een duel in de gameroom

Danny wint de power of nomination pin na een duel in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond kregen Danny en Tyron te horen dat ze vandaag moeten strijden voor de power of nomination pin. Het duo heeft het eerdere spel gewonnen maar er is maar één pin te vergeven. Na de lunch laat Big Brother aan Danny en Tyron weten naar de gameroom moeten. Dit spel is niet op de livestream te volgen maar als de mannen terugkomen wordt duidelijk wie er gewonnen heeft.

Tyron laat aan de rest weten dat Danny het spel gewonnen heeft. Wat moest je doen is al snel de vraag. Tyron vertelt dat het een touw puzzel was. Er waren acht touwen, allemaal over elkaar heen aan een haak en dan moest je ervoor zorgen dat ze allemaal recht kwamen. Ik kwam er niet uit, ik had er nog nul en Danny had er vier. Ik dacht hoe kan dat nou. Niet lang daarna komt de groep bij elkaar en Danny legt het spel nog eens uit. De groep is blij voor hem.

Danny is zelf alleen wat minder blij zo laat hij aan Lenie weten. Dat is de game benadrukt Lenie. Het is niet mijn ding zegt Danny, de mensen pijn doen. Het is niet anders antwoordt Lennie, het is het spel. Nomineer mij maar grapt genomineerde Sonja. Ik ga u pakken grapt Danny. Nee hoor voor u komt dat goed. Het sterkste team moet erin blijven. Ik vind jullie de sterkste. Volgens Sonja moet hij denken aan zijn voordeel, dat juist de sterke eruit gaat. Danny benadrukt dat het nog maar het begin van het spel is. We mogen ook niet onderhandelen doelend op zijn teamgenoot Tyron. We zijn wel een team voegt hij eraan toe. Maar ja, ik vind het moeilijk eindigt hij.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

4 Reacties

Lydia lepee 17 januari 2024 - 15:14

Álle vrouwen zijn lui of klagen…of denken barbie te zijn…

Beantwoord
Lydia lepee 17 januari 2024 - 16:32

Danny neemt zijn opdracht serieus….
Hij begint iedereen te ondervragen gelijk een Rechercheur…
De Politieman is niet veraf…
Het is bijna grappig..

Beantwoord
Lydia lepee 17 januari 2024 - 18:20

Wie is genomineerd BB
Groetjes aan iedereen!

Beantwoord
Alex 18 januari 2024 - 21:19

En hij mag er maar één nomineren. Moet daar nou zo hard om gestreden worden?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page