Een twist in Big Brother, de kijkers mogen deze week nomineren

Een twist in Big Brother, de kijkers mogen deze week nomineren

De finale van Big Brother komt steeds dichterbij. En Big Brother geeft er nu een twist aan. Via een persbericht wordt het volgende vermeld. De bewoners zijn hier zelf nog niet van op de hoogte. Dit gaat vandaag gebeuren. Uiteraard houden we ontwikkelingen in de gaten en komen daarop terug.

115 camera’s, 68 dagen op de teller en  acht overgebleven bewoners, zeven exits, vier vrijwillige vertrekken en 0 privacy: zijn experiment heeft nog maar 32 dagen te gaan en daarom besluit Big Brother dat het anders moet. Hij geeft de kijker meer macht dan ooit niet de bewoners zelf, maar de kijker zal gaan nomineren deze week. Big Brother geeft deze week al zijn macht uit handen, door de kijker te laten beslissen over het lot van zijn bewoners. Anders dan anders, bepaalt de kijker niet alleen welke bewoner het huis moet verlaten, maar ook in de eerste plaats wie er op de nominatielijst komen te staan. Een rol die normaliter was weggelegd voor de bewoners zelf. Big Brother zal het nieuws op dinsdagochtend 9 maart aan de bewoners vertellen. Dit is meteen in de 24/7 livestreams te zien, als ook in de reguliere aflevering dezelfde avond. Wat de bewoners niet weten, is dat in plaats van twee, drie van hen genomineerd zullen worden. 

Jill, Julie, Liese, Matt, Michel, Naomi, Nick en Zoey zijn de acht overgebleven bewoners in het Big Brother huis. Er kan gestemd worden van dinsdag 9 maart van 12.00 uur tot woensdag 10 maart 12.00 uur, klik hier. Julie is huismeester en kan niet genomineerd worden. De nominaties worden bekend in de aflevering van woensdag 10 maart. De ontknoping, waar de kijker beslist wie van de genomineerden het huis moet verlaten, is te zien in de Big Brother live-uitzending van donderdag 11 maart.

Bron: RTL (pers)
Foto: RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 3.9]
Er zijn 66 reacties op dit artikel
  • Regina at 12:22

   Michel wou dat Julie huismeester werd want mocht er gelijk gestemd worden Hij door Julie gekozen zal worden om BB niet te verlaten l Michel verdient genomineerd te worden Zoey niet Zoey heeft het door dat de meiden door Michel misbruikt worden Helaas de dames niet Michel wilt de finale bereiken samen met Nick om hem ook eruit te schoppen Is een spel Niks te maken met racisme Black is beautiful Zeer wijze mensen I’m proud to be black

 1. Lotje at 08:27

  Dat is een goed plan zeg …Zo kan het kliekje van 5 ook uit elkaar allen .top dan word het toch weer leuk om te kijken .

 2. Jenny at 08:32

  Daar is mijn mening iets anders over. 😉
  Zoey misschien wel later eruit stemmen maar ik zou persoonlijk éérst Michel eruit stemmen. Dat zou de sfeer enkel ten goede komen.

  • rino at 11:58

   Waarom is dit goed nieuws????? Nu word er gewoon gestemt uit favorietisme door de bevolking en niet om het spel Het spel moet normaal gespeeld worden onder de bewoners en niet de bevolking erbij betrekken. Maar neen,anders zouden Michel en Nick met hun vingers in hun neus naar de finale gaan,die 2 zijn veel te sterk en dat kan BB niet toelaten. Natuurlijk dat M en N nu ineens veel minder kans maken. Al die weken hebben de bewoners mogen nomineren en nu ineens mogen de kijkers stemmen??????. Is ook niet eerlijk tegenover degene die al uitgevallen zijn.

   • Diana at 11:40

    Helemaal mee eens, dit is niet eerlijk tegenover de bewoners. Je zag ook aan hun reactie dat ze er absoluut niet blij mee zijn.

 3. Yvonne at 08:41

  Ik stem op Julie en Naomi. Zij leunen teveel op Michel en Nik. Ze kunnen niks zelf beslissen, het hangt elke keer van de mannen af. Dat vind ik laf.

 4. annoniem at 08:54

  Eindelijk hebben wij ook iets te zeggen iedereen stemmen op Nick en Michel dat het STOPT om de vrouwen zo te domineren en van hun complotten . Dat ze eens over iets anders praten dan over mijn finale .

 5. Bigbrotherfan at 08:56

  Hèhè, eindelijk zou ik bijna willen zeggen, nu ben ik heel benieuwd wie er genomineerd gaan worden, zien we es wie echt de 3 minst populaire zijn

 6. Hans s at 09:02

  Prima Big Brother dan ga ik op Michel en Nick stemmen dat is de enigste oplossing om nog wat van Big Brother te maken.
  Michel en Nick hebben een te grote stempel daar in het huis iedereen heeft daar de rem erop en dat is niet goed voor het programma.
  Thanks Big Brother…

 7. the witch at 09:37

  alleen goed voor de kijkcijfers ,en nomineren dan moet ik er nog ff goed over nadenken
  jammer dit had men veel eerder moeten doen de haat voor michel snap ik niet ik vind daarom trend Jill vele malen erger

 8. Miep at 09:50

  Geweldig deze wending in het spel en dat Julie ook gewoon genomineerd kan worden dan zou mijn keus zijn Matt Julie en Jill dat zijn voor mij de meelopers!!!

 9. Go at 09:59

  Eigenlijk ook niet eerlijk, sommige zijn zo verkeerd neergezet op tv en er zijn er genoeg die alleen tv kijken. Mijn genomineerde zijn Zoey, Jill en Matt, de enigste die achter mensen hun rug heel lelijk praten.

  • Natasja at 12:06

   Idd Nick en Michel denken er kan mij niks gebeuren nou got news for jullie allebij ik heb michel genomineerd jammer dat je er maar 1 mag nomineren anders had ik ook Nick genomineerd maar ik denk dat beide veel nominaties op hun naam gaan krijgen we zullen zien.

 10. jos at 12:06

  ik hoop dat michel eruit gaat, en dat daardoor het beinvloeden van de vrouwen over raakt.
  Zodat de vrouwen hun eigenwaarde en mening weer terug krijgen.

  • rino at 11:29

   Zegt veel over de vrouwen he!!! Als ze sterk genoeg waren,was dit allemaal niet gebeurd met Michel en Nick.Dan waren ze hun eigen baas geweest. Maar neen,nu zijn M en N de slechten. Is er ook niet een gezegde die zegt “de wet van de sterkste”????

 11. leeke at 17:46

  Er praten een paar heren over mijn spel…. mijn finale… weg ermee..

  Ze manipuleren alleen hun maatjes.. ze spelen een vies spelletje…

  Over een paar weekje stemmen ze hun maatjes eruit.

  Dames ben wijzer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *