De bewoners krijgen een 24 uur opdracht met cijferreeksen

De bewoners krijgen een 24 uur opdracht met cijferreeksen

Er volgt een streamlock, we kunnen niet veel meekrijgen van wat er gebeurd. De bewoners hebben een 24 uur opdracht gekregen. Het heeft iets met cijfers en cijferreeksen te maken. Ze moeten deze cijferreeksen onthouden en op commando van Big Brother moeten ze binnen 30 seconden de code intypen op de tablet naast de gameroom.  De bewoners beginnen waarschijnlijk met 5000 euro en kunnen maximaal 12.000 euro verdienen. Bij foute antwoorden gaat er geld af. Als eerste wordt Liese opgeroepen door middel van een geluidsignaal. Volgens Liese gaat het een lange 24 uur worden. Naomi denkt dat het veel stress oplevert en Michel verwacht dat de momenten zeer onvoorspelbaar zijn met korte of lange tussenpozen. Er wordt tactiek besproken, zo lijkt het Nick wel handig om met zwembroek te douchen, zeker omdat je binnen 30 seconden de code in moet toetsen. Hoeveel geld gaat de groep uiteindelijk ophalen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 3.8]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
  1. Ouwe neel at 16:17

    En nu zal half huisvrouwend NL/BE wel weer lopen te zeiken dat Nick en/of Michel bazig doet omdat hij voorstelt om met zwembroek te douchen om tijd uit te sparen en eerder bij de tablet te zijn 🙂

  2. joke at 22:10

    liese moet winnen. die mannen zijn baasjes zij beoalen en 2 dames hangen aan hun lippen. walgelijk straks stemmen de heren alke dames er uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *