Home » Big Brother is zeer goed bekeken en maak kennis met de vijf nieuwe bewoners

Big Brother is zeer goed bekeken en maak kennis met de vijf nieuwe bewoners

Door BigBrotherNederland

Tijdens de tv uitzending van afgelopen avond zagen we al vijf nieuwe bewoners het Big Brother huis betreden. Een complete verrassing ook voor de eerste acht bewoners die al in het huis zaten. De aflevering werd overigens goed bekeken, volgens tv deskundige Tina Nijkamp werd de eerste aflevering door maar liefst 434.000 kijkers bekeken! Dat is een zeer goede score voor RTL5. Big Brother werd zelfs beter bekeken in vergelijking met het programma “Camping in de wildernis” op SBS6.

De groep is voor nu compleet en bestaat uit 13 bewoners. De bewoners spelen dit seizoen in duo’s die Big Brother bepaald. De duo’s moeten samenwerken tijdens onder andere opdrachten. De indeling is als volgt:

  • Lenie & Randy (gele team)
  • Sonja & Tom (roze team)
  • Ashley & Ariana (blauwe team)
  • Tyron & Danny (groene team)
  • Alice & Karen (oranje team)
  • Basiri heeft een kistje met hierin genomineerd, hij mag een duo nomineren. Dit zijn naar alle waarschijnlijkheid Sonja en Tom.
  • Ronahi en Dilan zitten in het geheime “huis” de mirror room.

In de tv uitzending van afgelopen avond werd er ook nog gestreden voor koffers. Uiteindelijk mochten Karen en Ariana hun koffers meenemen, de rest helaas nog niet… Maar wie zijn de vijf nieuwe bewoners die afgelopen avond het huis betraden? En  de groep (voor nu) compleet maken? Maak hieronder nog een kennis met hen:

Foto’s: Tom Cornelissen & Rob Jacobs / RTL

Ariana  ​36 jaar (Soest, NL)


Deze zelfverzekerde en goedlachse dame staat sterk in haar schoenen. Het feit dat ze stottert is al lang geen belemmering voor haar, sterker nog ze wil met haar deelname andere stotteraars inspireren. Er verzorgd uit zien is voor haar belangrijk, dan voelt ze zich sterk en dat gaat deze fan van het programma zeker nodig hebben in het huis. Ze is een spiritueel type en wil graag een zo goed mogelijk mens zijn.

Randy  29 jaar (Amsterdam, NL)


De relaxte knuffelbeer Randy stapt helemaal uit zijn comfortzone wanneer hij het huis in gaat. Deze fan van het eerste uur hoopt voor zijn medebewoners een verbinder te zijn en zich hiermee onmisbaar te maken. Hij lijkt misschien rustig maar hij heeft ook zeker een prettig gestoorde kant die men in de loop van tijd ook zeker gaat zien. De ruim 88 duizend volgers zullen zijn grappige TikToks even moeten missen, maar kunnen hem gelukkig nog steeds volgen.

Tom 31 jaar (Burcht, BE)

Tom doet mee aan Big Brother voor de winst. Hij werkt als single papa hard om zijn zoontje alles te kunnen geven wat hij nodig heeft. Big Brother is voor hem een beetje een uitvlucht van de realiteit. Met zijn twee jobs, de zorg voor zijn zoontje en obsessie met sporten gaat Tom maar door. Tom doet zijn best om alle ballen hoog te houden en zijn sociale batterij staat continu aan. Hij wil zijn levenservaring nu gaan inzetten om het spel te spelen, want Tom wil maar één ding: met de winst naar huis.

Karen ​32 jaar (Aarschot, BE)


Karen wil meedoen aan Big Brother, omdat ze graag haar grenzen wil verleggen. Ze heeft haar eigen kapperszaak waar ze fulltime werkt. Na altijd Big Brother te hebben gekeken, is ze ook gewoon benieuwd hoe ver ze het zelf zal schoppen. Ze wil zien hoe ze in een groep is en de spelletjes zal spellen. Daarnaast is Karen helemaal verslaafd aan haar telefoon, dus het zal een grote uitdaging zijn om een hele tijd zonder te zijn.

Danny 53 jaar (Roosdaal Pamel, BE)

Danny werkt als politie-inspecteur die gerechtsdeurwaarders begeleidt. Hij is scherp, fanatiek, doeltreffend en heeft maar 1 doel: winnen. Hij heeft een vrolijke en positieve uitstraling, dat neemt niet weg dat hij een harde en tactische speler kan zijn. Danny heeft al elk jaar naar Big Brother gekeken, met plek 2 of 3 neemt Danny geen genoegen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

10 Reacties

Elly 16 januari 2024 - 10:53

Zo jammer dat t allemaal van die opgemaakte Barbiepoppen zijn die alleen maar met make up en hun haar bezig zijn

Enorme tegenvaller voor mij als grote fan

Beantwoord
Lydia lepee 16 januari 2024 - 10:59

Inderdaad Elly!
De verf druipt eraf!

Beantwoord
Chelly 16 januari 2024 - 11:05

Spannend hoor

Beantwoord
Elly 16 januari 2024 - 11:15

Jammer hè Lydia…mijn verwachingen van BB waren hoog gespannen en ik keek er al weken naar uit en heb er nu zo n domper van gekregen dat ik erover zitten denken t niet meer te gaan volgen…..waarom niet herkenbare doorsnee mensen geselecteerd i.p.v. die wandelende aandachttrekkers die alles doen om maar op tv te komen….zo jammer dit

Beantwoord
Alex 16 januari 2024 - 13:26

Dat is net als al die tv-kwissen met alleen maar bekende Nederlanders. Ze hebben veel praats maar weten niets.

Beantwoord
Rudy 16 januari 2024 - 11:44

Neen dit wordt het niet. BB is overwegend een grote ‘heb-je-mij-gezien-show’geworden. Zowat alles is glad gepolijst en iedereen is flink bezig om te passen in de rol die hij of zij denkt te moeten vertolken. Ook een flink loopje nemen met de kijker: ‘We worden nu toch nog niet gefilmd?’ zei er gisteren iemand in de live stream. Tja als je daar al in werkelijkheid een aantal dagen zit….

Beantwoord
Elly 16 januari 2024 - 13:34

Inderdaad Rudy…..het begon al bij de eerste bewoonster die binnenkwam en naar de spiegelkamer moest, die stond me daar in haar eentje een toneelstukje op te voeren in haar eentje tegen de camera s….niet te filmen pffff
Ik had al zoiets als dat n voorteken is dan gaat t niet goed komen
Zo jammer dit

Beantwoord
Lydia lepee 16 januari 2024 - 13:50

Ja Elly,ze hebben geen echte mensen gekozen..

Misschien dat er nog eentje zal bij zijn…bij de mannen dan.

Rudy u hebt ook gelijk het worden afleveringen van dagelijkse kul.

Beantwoord
Elly 16 januari 2024 - 14:26

Inderdaad Alex…de spijker op zijn kop

Beantwoord
Rudy 16 januari 2024 - 19:43

Inderdaad Elly en Lydia. Voor mezelf wordt het in het beste geval nog enkel naar de live show kijken op zaterdagavond.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page