Home » Big Brother maakt een einde aan de 24 uur opdracht met cijferreeksen

Big Brother maakt een einde aan de 24 uur opdracht met cijferreeksen

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat klassieke muziek horen in het huis. De bewoners klappen, ze zijn ervan overtuigt dat de cijferreeks opdracht erop zit. Dat blijkt alleen niet zo te zijn. Uiteindelijk roept Big Brother Nick en Naomi. Nick of Naomi? Naomi krijgt een code die ze in moet voeren. Michel, Zoey, Jill, Liese, zegt Big Brother dan. Mooi, jullie zijn wakker. Dit was de laatste code die jullie hebben moeten invullen. Jullie hebben het heel goed gedaan! Er zijn slechts zeven fouten gemaakt. Van de 12.000 euro hebben jullie 8500 euro overgehouden!  De groep klapt, Big Brother benadrukt dat het dankzij de tomeloze inzet van de bewoners gelukt is. Liese, jouw slide was fenomenaal. En Zoey, ik heb nog nooit zo snel iemand uit bed zien springen. Zo heeft ieder van jullie zijn beste beentje voorgezet. Geniet van het resultaat! Ik laat jullie nu, even met rust. De bewoners gaan zich vervolgens opfrissen, ze hebben dat nog niet gedaan door de opdracht die vanmorgen nog altijd gaande was.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4]

Ook interessant:

4 Reacties

T.moll 10 maart 2021 - 12:28

Pfffff gelukkig
Wat een vreselijk spel voor de bewoners

Beantwoord
Olivier 10 maart 2021 - 12:28

Hulde aan Zoey zoals zij nogmaals uitlegt hoe reactie van Michel overkomt.

Beantwoord
Ruud 10 maart 2021 - 12:37

Arme Jill

Beantwoord
Nanda 10 maart 2021 - 19:47

Lekker op die Michel gestemd ,
Als hij er uit gaat kunnen de anderen weer hun eigen hersenen gebruiken

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page