Nick is huismeester geworden na een huismeester duel

Nick is huismeester geworden na een huismeester duel

Big Brother roept om dat de bewoners zich klaar moeten maken voor het huismeester duel. Het spel begint over drie minuten! Daarna verspringt het beeld en zien we een lege woonkamer. Na ongeveer een half uur zien we de bewoners weer terug in beeld. Ze zitten in de keuken en tuin maar het geluid staat uit, we krijgen dus niets mee. Uiteindelijk gaat het geluid weer aan. En zien we de bewoners aan de keukentafel zitten. Michel en Naomi doen een wedstrijdje planking. Het lijkt erop dat Michel een deal gesloten heeft met Liese tijdens het spel, ze moet een lunch maken. Het was iets met kracht halen we uit Matt zijn gepsrek. En Nick laat weten dat hij het moeilijk vindt om regels te verzinnen, vooral de sanctie. Ik heb wel een leuke dingen in gedachten, niks stoms ga ik doen benadrukt hij. Matt zou op zijn beurt niet weten wat hij voor regels zou moeten verzinnen. En Nick ziet het wel zitten om rustig wakker te worden met iets. Maar wat de bewoners precies gedaan hebben tijdens het duel is onbekend. Nu is het afwachten met wat voor regels Nick gaat komen…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 4.1]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. van Vliet at 11:09

    en wederom is het michiel niet gelukt om huismeester te worden ,die baalt daarvan ,echt wel,weer afhankelijk van een ander in dit geval waarschijnlijk gunstig voor hem ,naomi en julie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *