Matt spreekt de groep toe, hij heeft 15.000 euro uit de pot gepakt en stopt zijn deelname

Matt spreekt de groep toe, hij heeft 15.000 euro uit de pot gepakt en stopt zijn deelname

De bewoners hebben een rustige avond achter de rug, de hele groep heeft met elkaar in de hottub gezeten als groepsactiviteit. Nog altijd is er nog niet veel duidelijk over Matt, is hij vertrokken met 15.000 euro uit de prijzenpot? Big Brother heeft nog geen duidelijkheid gegeven. Daarna zien we iedereen naar de slaapkamer gaan, daar wordt iedereen ingestopt door huismeester Nick en daarna volgt er een complimenten ronde, ook een regel die door hem verzonnen is. Rond 23:00 uur slapen alle bewoners.

Een nieuwe dag is begonnen, uiteraard met polonaise. Na het ontbijt wordt iedereen naar de woonkamer geroepen. Er wordt een video van Matt afgespeeld. Zoals velen van jullie tegen mij hebben gezegd, Matt denk ook eens een keer aan jezelf begint hij. Dat heb ik nu gedaan. Als het spel zou zijn gegaan zoals het zou gaan, wie weet hoe lang ik dan nog in het huis zou hebben gezeten. Wellicht had ik dan een exit gehad met 0 euro. Nu heb ik het zelf gekozen met 15.000 euro. Ik hoop dat jullie mij daarin begrijpen en sorry voor de pot. Maar ik denk dat dit voor mij echt het beste was. Ik wil iedereen bedanken voor de nodige levenslessen die ik heb gehad. Ik weet dat ik een heel volwassen jongen ben en dat jullie dat altijd hebben gezegd. Maar ook deze volwassenen jongen heeft ook nog steeds bij kunnen leren van zulke lieve mensen in het huis. Jill, weet dat je een speciaal persoon voor mij bent. Dat jij mij speciaal hebt laten voelen. Er zijn niet veel mensen die mij op dat soort manier hebben weten te raken in zo’n korte tijd. Daarom ben je echt speciaal voor mij. Nick, ik zie jou echt als grote broer. In het begin lagen we misschien niet op een lijn met elkaar. Maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Ik heb hele leuke avonden en dagen met je gehad. En dan wil ik Naomi en Michel bedanken. Ik heb kennis van jullie allebei opgedaan. Die ik via school of mijzelf niet zou opdoen. En voor de rest blijf zo doorgaan, blijf zo spelen. Ik heb jullie allemaal beter leren kennen, ik waardeer jullie zo erg als persoon. Bedankt voor alles, speel dit spel, win de finale voor me. Ik blijf kijken, maak me trots.

De groep klapt en Michel grapt de dief. We zullen zo maar een spel gaan spelen van 15.000 euro voegt Nick eraan toe. Ik hoop dat hij erachter staat zegt Liese. Als hij twijfelt zou ik het erg vinden. De groep gaat weer verder, zich klaar maken voor een nieuwe dag. De stand van de prijzenpot is hiermee gedaald naar €31.797 euro én een Big Brother bewoner armer.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 4.4]
Er zijn 66 reacties op dit artikel
  • Nanda at 09:21

   Heel goed gedaan Matt , nu heb je tenminste nog wat
   Had je het. niet gedaan dan had profeet Michel met zijn discipelen jou er wel uit gestemd met 0,0 eurie Geniet er maar van,en voel je totaal niet schuldig

   • anita at 13:00

    INDERDAAD HEEL GOED GEDAAN Math. Voor jezelf kiezen in dit spel.Dat doen de andere ook wel,al geven ze dat nu niet toe. Goed en slim gespeeld

    • Carla at 14:52

     GOED gedaan Mattie boy, goed voor jezelf gekozen en gezorgd. Anders lag je eruit met 0,00 euro door Michel en consorten!!
     Nu ben je slim en tactisch geweest door het geld te pakken!! GEEN reden om jezelf schuldig of een loser te voelen, maar een wijs man.
     CHAPEAU gespeeld maatje.

     • Kristalla at 19:28

      Ik vind het een goeie zet van Matt want hij en zeker Jill hadden zeker Dond op de exit bank gezeten de 5 Belgen (incl Ned Michel ) hebben al besloten voor zichzelf dat ze met z’n 5e willen overblijven. Dus vanavond zeker Jill helaas op de bank en een andere surprise ??‍♀️ En ik vind het jammer dat Big Brother niet ingrijpt dat is va het begin al hun plan geweest om mt z’n 5e over te blijven ? laat de kijkers maar weer nomineren ! Daar gaan die 5 enorm van balen, want anders weet je toch wel wie r op de schopstoel komt door de bewoners
      Plannetje van ze heeft nu een onverwachte wending gekregen ! Iig succes Matt geniet van je check ??

  • Liesbeth at 10:07

   Goed zo Matt groot gelijk 15.000. euro is veel geld. Denk dat he anders veel kans had om donderdag eruit gestemd zou worden .

 1. Hans s at 08:43

  Groot gelijk heeft Matt deze week zit hij op de nominatie bank en als die er uit moet heeft die niks , de Nederlanders kunnen niet winnen van de Belgen , ik hoorde gisteren Nick in de sauna zeggen tegen Naomi dat hij alle Nederlanders er uit wil hebben te beginnen bij Matt.
  Jammer hoor als ik Big Brother was geweest had ik meer de keuze aan de kijkers gegeven wie er het Big Brother huis uit moet.
  Dan was het veel leuker geweest.

 2. kpdd at 08:43

  Grappig, ook dit weer.
  Stoer van de anderen dat ze allemaal voor “blijven” hebben gekozen, zelfs Julie met haar jarige zoontje.

 3. Lauren at 08:45

  Groot gelijk, nu heeft hij in ieder geval een mooi bedrag, want hij zou er nu waarschijnlijk als eerste uit gaan. Duss super slim van hem.

 4. Lieke at 08:50

  Slim gespeeld Matt anders had je donderdag met € 0,= buiten gestaan!
  Het is je echt gegund en nu maar hopen dat Jill zich niet van alles laat aanpraten door ??? Ze is veel te lief en te goedgelovig …

  Aardige bijkomstigheid, het zit ‘koning’ Michel goed dwars, hij kan er maar niet over uit 😛

 5. Inge at 08:51

  Goede beslissing
  Want je word toch door je maatjes daar eruit gestemd en nu heb je een mooi bedrag meegenomen
  Je bent ook te goed en te eerlijk en teeeee lieve gozer voor deze groep wat je fouten oplevert
  Goodbye ??????

 6. Walter Ceulemans at 09:07

  Dat is een goede beslissing , 15000 euro is een goed bedrag en dit is weer een les .
  Als op deze leeftijd durft te zeggen ik neem het geld Spijtig voor de andere bewoners
  Ik vind dat een goede keuze Anders was de kans heel groot dat ik met niets uit het huis kwam .
  GOED GEDAAN MATT

 7. Marc at 09:07

  Inderdaad, ik vind dat matt een goede keuze heeft gemaakt.
  Want bij volgende nominaties was hij het toch tegen jill geweest.
  Want de rest is één grote groep, die matt en jill eruit willen.

 8. Kelly at 09:20

  Ik vind dit eigenlijk helemaal niet netjes…tijdens zijn kort verblijf in het big brother huis heeft hij meer geld uit de pot verloren dan gewonnen en nu gaat hij nog eens gaan lopen met wat de anderen vooral bijeen hebben gesprokeld…dit is geen overwinnaar in mijn ogen, ja hij is 15000 euro rijker maar op een voor mij echt niet faire manier. Tuurlijk was matt diegene die er zou voor zwichten want hij weet echt nog veel te weinig van het leven vind het rot dat hij zelfs jill achterlaat nadat hij haar kopje gek heeft gemaakt waardoor zij thomas ook wel zal gekwetst hebben. Foei matt ik gunde jou echt de overwinning en voor mij was je op de goeie weg maar nu ben je in mijn ogen echt laag gezonken en ja ik zal hier wellicht reactie op krijgen van jou fans of van mensen met evenveel principes als jij….had anders geweest had nick, liese,michel,naomi,jill of julie dit aanvaard want zij zitten bijna allemaal sinds dag 1 in het huis ( buiten julie dacht ik) en hebben er keihard voor gewerkt voor het geld in de pot waar jij nu zomaar een hap van 15000 uit genomen hebt. Kun je nog wel in de spiegel kijken en tevreden zijn met jezelf, je bent heel wat verloren door je keuze geloof mij maar want je bent nog zo naief en jong dat die centjes op een ander zijn kap er heel snel zullen doorgejaagd zijn…shame on you
  Geld is dus meer waard dan wat dan ook want al had je naar huis gestemd geweest met 0 euro je had toch op zen minst getoond dat je niet voor het geld in het huis zat en dat jouw vriendschap echt was…ik zou nog uren kunnen zeggen wat ik van je vind maar heb al teveel van mijn tijd aan je verspild…laf das al wat ik vind van jou

 9. Natasja at 09:31

  Slimme set van Matt nu heeft hij ervaring opgedaan veel geleerd z´n vrijheid weer terug en 15000 euro
  op z´n rekening ik zeg goed gedaan Matt.

 10. Leon at 09:35

  Vind goed dat hij geld pakt. Alleen moet het bedrag in procenten gedeeld worden. Dus 5 maanden erin. Dus niet volledig bedrag. Dat is 7.500
  Zou wel zo eerlijk zijn. Want hij krijgt nu geld waar hij zelf niet voor ingezet heeft. Maar is wel goede zet van Mat. Ligt puur aan Big Brother

 11. BBfan at 09:41

  Helemaal met jou eens Sandra, goed gedaan van Matt nu heeft hij toch een mooi geld bedrag. Anders niks, want hij zou het niet winnen.

 12. Annelies at 10:05

  Ha ha wat n goede beslissing Matt. Groot gelijk.Die heb je in ieder geval al in de pocket. Nou die Michel er nog uit. Maar verwacht nu dat er deze week niemand uit hoeft.

 13. Chelly at 11:12

  De beste beslissing ooit
  Anders was hij samen met Jill genomineerd donderdag.Nu moet de groep van vijf een van hun tegenover Jill plaatsen.Big Brother what a move,en de juiste!!!
  Ben nu benieuwd wie ze gaan opofferen!Liese of Juli??

 14. Ingrid at 11:55

  Goed gedaan Matt , die twee mannen hadden je anders toch weg gestemd.De dames luisteren wat hun twee meesters zeggen .Nu heb je nog wat anders had je niets baai baai zwaai zwaai .En mannen ik hoop dat jullie de volgende zijn GO.

  • Anoniem at 15:25

   Ik kan Matt. Wel begrijpen op dat moment.
   Hij heeft alleen geen geld gehad van Big Brother maar van zijn mede bewoners. En of dat gevoel nou zo leuk blijft naar mate je ouder wordt.
   Had zelf van Big Brother wat meer respect naar de mensen toe verwacht. Nu in de corona tijd hebben veel mensen de tijd om te kijken, ook hier doen we dat. Ben ook blij als het straks voorbij is. Leef heel erg mee met de bewoners daar. Ze worden zo gebruikt door Big Brother die er nu nog inzitten zijn allemaal winnaars wat mij betreft. Alleen Liese en Naomi kunnen de honderd dagen nog halen, dus eerlijk is het allang niet meer. Big Brother geeft ze wat meer te doen. Leuker om te kijken ook.

 15. BBfan at 12:36

  Dan gaat het Liese worden, Michel stemt niet op Juli en Nick niet op Naomi, dus wordt liese de sjaak.
  Of die meiden moeten die mannen er eens op zetten, durven ze niet.

  Jill Liese dan denk ik dat Jill eruit moet, wat ik jammer zou vinden.

 16. Jan at 12:47

  Goede gedaan, had net hetzelfde gedaan, de anderen zullen met.niks vertrekken en 3 maanden verloren hebben, het is nu niet bepaald gezellig in dat huis. 15k voor zo een jonge kerel het is je gegund.

 17. Trijntje at 13:20

  Goed gedaan hoor, Matt!! Ik zou het ook doen! B.B jullie maken het wel spannend hoor!! Ben benieuwd of jullie nog meer leuke en geweldige geheime opdrachten hebben voor de inwoners ??

 18. Ida at 17:18

  Goed gedaan BB en goed gedaan Matt. Geniet er van jongen het is je gegund. Denk dat je t met je thuissituatie heel goed kan gebruiken. Leuke twist dit en BB heeft vast nog meer in petto. Heerlijk!! Ze mogen van mij allemaal winnen het blijft een spel en ze spelen het goed, maar het werd een beetje voorspelbaar. Dit is leuk!! Die Nick, die dacht al dat ie gewonnen had. Wel jammer dat hij nu niet genomineerd kan worden had z’n reactie wel willen zien!

 19. J at 21:39

  Goed gedaan matt is jou gegund diegene die zeggen zit er niet voor het geld liegen. Als Julie nu zo haar kids mist had ze het geld genomen en naar huis gegaan. Wat een prachtig cadeau was dat voor haar zoontje geweest op zijn verjaardag. Helaas Michel gaat voor bij haar

 20. Bert at 23:20

  Wat een held die Matt. Het zal de rest (behalve Jill) leren met hun complotten en ongepaste kliekjesvorming die andere mensen slecht doen voelen. Boontje (Matt) komt om zijn loontje. Nu hopelijk Jill for the win!

 21. Marianne at 01:12

  Je bent een goeie gozer. Geniet van het geld. Ik sta achter je beslissing , geniet van je deelname. Wat mensen ook zeggen van je, niks van aantrekken

 22. Ellen at 08:10

  Beste Matt, TOP dat jij voor jezelf kiest, anders was jij het haasje as Donderdag!!
  Ik heb genoten van jou als mens, geen concurrentie meer voor Jill in het spel, heb jij eigenlijk al jou spulletjes gekregen?

 23. Nicole at 12:05

  Goede keuze Matt! Groot gelijk. En een hele slimme zet van je.

  @Big brother….jammer dat deze keer de kijker niet mag nomineren. Ten 1ste omdat het dan voor de kijkers leuker is omdat ze meer betrokken zijn dan. En ten 2de omdat het een spel is en het eigenlijk raar is dat de spelers hun eigen scheidsrechters zijn. Dus wees zo lief en geef de kijkers de nominatie terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *