Nick heeft spanning en stress door onduidelijkheid over hoe het spel verder gaat verlopen

Nick heeft spanning en stress door onduidelijkheid over hoe het spel verder gaat verlopen

Eerder vandaag hebben de bewoners een boodschappenspel gespeeld waar ze 180 euro mee hebben verdient. Michel heeft met de groep overlegd en uiteindelijk is er gekozen voor een spel om elkaar beter te leren kennen en voorpagina’s van Nederlandse en Belgische kranten. Verder is het wederom vrij rustig in het Big Brother huis. We zien Michel en Nick koken, later doen ze een potje petanque. Nick voelt zich niet fit vandaag, hij vertelt aan Michel dat het spanning en stress is. Door de komende nominaties, wie er allemaal genomineerd gaat worden en wat er allemaal gaat gebeuren in het spel en of Naomi misschien nog weg moet. Het beetje hetzelfde als jij voegt Nick er verder aan toe. Ook denkt hij dat er deze week misschien wel twee bewoners naar huis moeten. Ze hebben dat vorige week misschien niet gedaan omdat het anders een klap zou zijn. Dan zijn we de twee sterkste in de opdrachten kwijt voegt hij eraan toe. De overige bewoners doen ook een spelletje. Wat heeft Big Brother vandaag nog meer in petto?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4]
Er zijn 22 reacties op dit artikel
 1. wilma at 15:51

  Hoe komt het toch dat die 2 heren denken dat 1 van hen gaat winnen?
  Zijn de dames zo blind en stemmen helemaal niet op 1 van de heren.
  Ze offeren zich dus op, behalve jill natuurlijk.
  Die is slimmer (go girl)

  • Sjoerd at 15:59

   Op Michel kunnen ze deze week niet stemmen omdat hij huismeester is. Verder hebben Jill, Julie en Liese afgesproken niet op elkaar te stemmen (al kan er ook niet op Julie gestemd worden omdat zij al automatisch genomineerd is na vorige week). Daarmee zullen Naomi en Nick beiden 3 stemmen hebben en zal Michel er vermoedelijk eentje veilig mogen stellen. Zo ja, dan zal dat waarschijnlijk Nick zijn, zodat Julie en Naomi deze week de genomineerden zullen zijn.

  • Tine at 16:16

   Denk dat iedereen wil winnen en het zijn allemaal terechte winnaars
   Het is tenslotte nog altijd een spel met nu veel emoties
   Ze verdienen allemaal iets
   Veel respect en dikke ?voor iedereen in het huis

  • Petra at 16:28

   Hij is gestrest omdat hij weet dat hij op de bank zit samen met naomi ? Iedereen in Nederland en België dan gaan stemmen op Julie zodat zijn complotje/droom uit elkaar spat.
   Dat zou pas ’n twist zijn

  • anita at 08:22

   Hopelijk stemmen de meisje nu eens voor zichzelf. Voor mij mag jill in de finale, maar gun het iedereen. Wel vind ik dat Nick vanaf dag 1 zichzelf als winnaar zag, en iedereen daarvoor beinvloed en het spel gemanupileerd heeft. Maar goed, zie dat BB AL weer een twist heeft, dat maakt het gelukkig weer leuk om naar te kijken! Ik kan zo vaak lachen als ik kijk. Vooral door die komische Jill. Ik ga het programma zeker missen als het afgelopen is!!!

 2. Antoinette at 16:02

  Helemaal mee eens ! Jill is de enige die doet wat ze zelf wil , Noami laat zich gebruiken door die twee mannen . Die denken dat ze de winst al in de zak hebben , arrogant gedoe báh ! Liese begint het steeds meer door te krijgen maar Julie wil dat Michel wint,doet niet eens haar best om zelf de finale te halen.Daarom hoop ik dat Jill wint , die is tenminste puur en zichzelf .

  • H. at 09:55

   Precies, geen prettige speler. En nu Julie weg moet naar de witte kamer waant hij zich weer veilig en heeft volop praatjes.

 3. Neeltje at 16:20

  Maak jullie alle niet druk !het blijft een spel ,en aan alles komt een eind ,wat maakt het uit wie wint ,en dat kan er maar een !!

 4. Hans s at 16:30

  De dames durven niet op de 2 haantjes te stemmen , maar voor mij is er maar 1 winnaar en dat moet Jill zijn kan niet anders die is gewoon haar zelf gebleven en daarom het leukste.
  Ik heb mij rot gelachen met de code intypen op een display 🙂 en dat ging niet goed , maar hoe onschuldig keek ze toen Michel zei dat ze niet zo hysterisch moest doen.

 5. Karin at 19:19

  Nick toch een beetje bang dat bij niet met de knaakskes thuis gaat komen (zoals zijn vriendin hem aan herinnerde tijdens het filmpje toen hij genomineerd was)…..

 6. Inge at 19:25

  Zo echt jammer
  Hoop zo Jill Julie liese in de finale
  Naomi loopt echt Nick na en zit echt niets vanuit haar zelf saai
  Nick en Michel vanaf begin al beetje gemeen de dames mee te slepen en zoveel mazzel hebben
  Maar net als daar hier ook maar een spel
  ??Jill en Julie en liese??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *