Home » Naomi heeft verschillende geheime opdrachten gedaan voor geld

Naomi heeft verschillende geheime opdrachten gedaan voor geld

Door BigBrotherNederland

De bewoners in het huis worden naar de woonkamer geroepen door Big Brother. Als iedereen op de bank zit klinkt er een geluidsignaal. Op het tv scherm komt te staan dat er 2000 euro in de prijzenpot is gekomen. De groep klapt en Michel vraagt af wat ze ervoor hebben moeten doen, doelend op Julie en Jill in de white room. Naomi zegt Big Brother dan, heb jij iets te vertellen? Naomi lacht, misschien wel. Ik heb voor die 2000 euro in de pot gezorgd voegt ze eraan toe. Ik had geheime opdrachten, ik had er vijf. De overige bewoners raden wat de opdrachten zijn. Naomi laat weten welke opdracht haar niet gelukt is, Liese drie koprollen te laten maken. Ik wist dat de allermoeilijkste zou zijn, legt ze uit. Een regel die gelukt is is dat Nick Naomi haar tanden gepoetst heeft, en ik moest in een ander bed slapen, en ik moest minstens 20x een bepaald woord gezegd hebben, dat was schildpad. En de laatste was dat ze van iedereen een kledingstuk aan moest hebben. Bij de overige bewoners valt er nu wat op zijn plaats, bepaalde gebeurtenissen van gisteren snappen ze nu. Big Brother vraagt daarna of de rest een klein applausje kan geven voor Naomi. De rest klapt en is blij dat de prijzenpot weer wat gevuld is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.2]

Ook interessant:

13 Reacties

Gerrie 24 maart 2021 - 10:24

wat een powermeiden Julie en Jill. Ze moeten billen insmeren tegen zadelpijn.

Beantwoord
Debby 24 maart 2021 - 11:10

En ze moeten naar de finale!!!! Zowieso deze keervrij van nominatie. Ze kunnen met het geld hun plek kopen

Beantwoord
Anoniem 24 maart 2021 - 11:38

Nu die 2 meiden nog doorzetten en de 15000 is weer terug

Beantwoord
Ivo 24 maart 2021 - 11:49

Liese een koprol laten doen, laat staan drie; Succes daarmee…!

Beantwoord
Anoniem 24 maart 2021 - 12:06

Heel bewondering voor ze

Beantwoord
Ingrid 24 maart 2021 - 12:13

Het zijn zeker powergirls,?‍♀️??‍? gisteren zag ik ze nog tot 24 :00 uur op de fiets ????.Die andere vier ???? lagen al in dromenland.Het was beter geweest dat ze een fietsbroek kregen ,en wat ze te eten hebben is ook niet alles . Petje af dames, ik hoop dat ze een keer Jil ?‍♀️vrij houden van de bank ze houd wel leven in de brouwerij ???

Beantwoord
Hela 24 maart 2021 - 12:31

Poeh wat een zware opdracht die naomi deed…..t is toch peulenschil….kijk wat jill en.julie doen dat is afzien petje af alle kracht gewenst voor de twee supermeiden top prestatie…..maar B.B. Geef ze dextro en een goede maaltijd en energie drank… En spierbalsem….niemand wil dat ze flauw gaan vallen omdat op dit voedsel t einde in zicht is want….ik weet zeker als ze goed kunnen eten gaan ze er nog harder voor !!!!

Beantwoord
reina geerestein 24 maart 2021 - 12:55

wat goed van julie en jill en ook naomi heeft het goed gedaan

Beantwoord
Wendy 24 maart 2021 - 13:02

Ik heb het te doen met Jill en Julie ?

Beantwoord
Sjoerd 24 maart 2021 - 13:23

Opdracht is afgelopen. Ze hebben 292 kilometer gefietst en daarmee €8760 euro binnen gehaald. Nu nog de vraag waar de bedrag voor is en of alle inspanningen (echt diep respect voor de dames) voor hun ook een beloning/voordeel opleveren.

Beantwoord
Hans s 24 maart 2021 - 13:36

Ja ik ook die ander 3 bewoners zitten lekker te relaxen grrrrrrrr.

Beantwoord
MaRiN 24 maart 2021 - 16:17

Wat een topvrouwen zijn Julie en Jill. Ondanks alles tóch door blijven zetten en zich 80 slagen in de rondte gefietst! Daar mogen zij onwijs trots op zijn. Ik vond overigens het enthousiasme in de woonkamer, heel erg ver te zoeken. De pot gespekt met 9K daar had ik toch wel wat meer van verwacht!!

Beantwoord
[email protected] 24 maart 2021 - 22:54

Top gedaan Jill en Julie. Succes in de finale die ik jullie allebei gun. Powerwomens .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page