Home » Jimmy vindt Randy een beetje vies, hij praat over hem maar niet tegen hem

Jimmy vindt Randy een beetje vies, hij praat over hem maar niet tegen hem

Door BigBrotherNederland

Jimmy heeft gisteren Dilano zijn plek op de nominatie bank ingenomen. Dilano is daarmee vrijgesteld en Jimmy genomineerd met Sabeau en Tyron. Mocht Jimmy de liveshow overleven is hij volgende week vrijgesteld. Afgelopen avond hadden Jimmy, Tom, Karen en Ashley een gesprek over Randy.

Terwijl Jimmy en Tom een spelletje aan het doen zijn zegt Jimmy dat hij veel dode blikken heeft gekregen. Ty zegt ook geen woord. En Randy praat veel over mij maar niet tegen mij voegt hij eraan toe. Echt vraagt Karen verbaasd. Ja antwoordt Jimmy, laat maar hoor. Zo erg is het niet, ik hou mij lekker afzijdig. Ik heb genoeg aan mijn koppie. Ashley vraagt met wie Randy dan nog meer praat. Jimmy laat weten dat hij dat met Alice, Sabeau en Dilano heeft hij geprobeerd. Hij l*lt alles gewoon door. Hij vertelt alles door wat ik tegen hem vertel. Het is hier echt mavo 3. Hij is ook wat jonger merkt Tom op, hij woont nog thuis. Heeft nog niks van het leven gezien. Je bent bijna 30, ik ben al bijna 12 jaar van huis weg. Jimmy vindt het als volwassen kerel een beetje vies, maar goed.

Daarna praten Karen en Ashley nog even over de geldboete die ze gehad hebben omdat ze in slaap zijn gevallen. Volgens de dames kwam het omdat ze daarvoor de hottub in zijn geweest. Ik wil ook dat we in de toekomst tegen elkaar zeggen dat je moe bent en dat we ervoor moeten waken. Dat is niet erg en helemaal niet raar. Gewoon op elkaar extra letten. Dan moeten we actief wat gewoon gaan doen voegt Karen eraan toe.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.8]

Ook interessant:

11 Reacties

joost 1 maart 2024 - 07:51

Als Jimmy nog niet snapt dat hij een verschrikkelijk domme zet heeft gedaan door zijn vrijstelling weg te geven, tja , wie is er dan echt dom?
Dat groepje van Ty , Randy , Delano Alice en …moet zeer snel weggestemd worden, want dat zijn de negatieve krachten in huis.

Beantwoord
Gezina 1 maart 2024 - 08:23

Helemaal mee eens. Randy is erg veranderd. Sabeau moet eruit wat een vreselijk kind is dat. Alles opblazen van Tom. Ze moest er zelf zo om lachen met de pannenkoeken en later zeggen dat het zo hard was. Kom op. Klein kind.

Beantwoord
Paul 1 maart 2024 - 08:39

Wat heeft Alice daar mee te maken? Die is afzijdig bij alles en is als een van de weinigen niet bezig met praten over anderen. Houdt het wel straight he…De grootste negatieve kracht is Ashely die alles maar aan het polariseren en manipuleren is.

Beantwoord
Ostyn luc 1 maart 2024 - 09:14

Als de anderen dan de positieve krachten zijn, dan begrijp ik de wereld niet meer.

Beantwoord
An 1 maart 2024 - 11:06

Alice is puur, die heeft niets met de situatie te maken.
Het was meer dat Randy samen met Jimmy over Alice hadden gesproken, dit op een negatieve manier.
Alice, altijd rechtvaardig en geen roddeltante, heeft Jimmy daarop aangesproken.
Daar was niets mis mee, dat was juist eerlijk en 100% straight.
Alice is 19 en goudeerlijk, top meisje die zich heel goed staande houdt in het huis en overal voor in is.
Ze bakt broden, helpt met alles, is niet lui, zet zich overal voor in, sport en houdt de goede vibe aan in het huis.

Beantwoord
Roberto 1 maart 2024 - 11:07

Jimmy de grootste roddelpers die er bestaat samen met Ash en Karen. JIMMY eruit

Beantwoord
Hanne 1 maart 2024 - 12:05

Helemaal eens met Paul over Ashley , zo dominant en polariserend.

Beantwoord
Elly 1 maart 2024 - 14:14

@paul…..alice zegt dat ze met niemand meeloopt en zo…ze heeft misschien die intensie wel gehad voor ze in het huis kwam en ook in t begin, maar ook zij begint ook rare mores te maken, wat je vooral live kunt zien maar niet in de uitzendingen

Beantwoord
Elly 1 maart 2024 - 14:36

@ an….dan had Alice ook eerlijk tegen Jimmy moeten zijn en zeggen dat ze die info van Rohani had
Maar dat verzuimde ze …want ja die had haar wel van de bank gehaald….dus ja ook dat heeft met eerlijkheid te maken

Beantwoord
CollieHaas 1 maart 2024 - 14:58

Lieve An en Paul,

Als jullie de afgelopen dagen de live kijken (vooral na het voorval met Randy/Jimmy), zie je dat ook zij een verandering doormaakt. Kamp Ty probeert nu aan haar te trekken en zetten een charme offensief in door ’te laten zien’ dat ze nu voor haar gaan en willen saven, boven maatje Dilano. Dat is puur uit angst dat ze niet aansluit bij kamp Ash. Ty heeft al meerdere keren laten vallen dat Alice niet te vertrouwen is omdat ze haar eigen spel speelt. Ondanks dit zie je toch wel dat Alice begint te bezwijken voor kamp Ty. Het voorval van Jimmy heeft ze ook eerst uitvoerig met dat kamp besproken, voordat ze Jimmy aansprak. Dus nee, zoals ze in het begin was, is deze week toch een beetje an het afbrokkelen. Ben zelf ook wel Alitjé-fan, dus hoop dat ze weer bijdraait.

Beantwoord
Alex 1 maart 2024 - 16:51

Zo te zien zijn ook de kijkers in twee kampen verdeeld.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page