Home » De bewoners hebben elkaar mogen ranken en verdienen geld

De bewoners hebben elkaar mogen ranken en verdienen geld

Door BigBrotherNederland

De bewoners moeten nadat Big Brother de judement week aankondigde allemaal één voor één in de dagboekkamer komen. De bewoners die er geweest zijn mogen er niets over zeggen. Volgens Leroy is het niet heel spannend, het is iets waar je van over nadenkt. Uiteindelijk word duidelijk wat het precies is, de bewoners hebben dezelfde vraag moeten beantwoorden als de kijkers. Wie is de belangrijkste persoon in het huis. Deze morgen worden de bewoners vroeg wakker gemaakt door Big Brother. Hij vertelt verder dat ze elkaar hebben mogen ranken en laat de uitslag zien:

 1. Grace
 2. Kristof
 3. Tobias (250 euro)
 4. Julio
 5. Peter
 6. Nouchine
 7. Vera
 8. Dimitri (250 euro)
 9. Salar
 10. Nawel
 11. Leroy
 12. Hanne

Na de uitslag vertelt Big Brother nog dat ook de kijker heeft mogen ranken. En dat ze voor elke positie die ze gelijk hebben met de kijker 250 euro verdienen. Ze verdienen dus 500 euro, want Tobias en Dimitri zijn goed. De overige posities van de kijker worden niet getoond. Deze uitslag doet wel iets bij de bewoners. Zo is Hanne wat van slag omdat ze als laatste geëindigd is. Ik heb dus helemaal geen vrienden in het huis zegt ze. Meerdere medebewoners waaronder Kristof proberen haar wat op te vrolijken. Maar dat betekent wel dat je bij de kijker dus niet onderaan staat. Daar moet je ook aan denken benadrukt hij. Later zegt Hanne nog dat ze een dochter van vijf heeft. Hoe denk je dat het voor haar voelt als haar moeder als laatste eindigt?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 3.8]

Ook interessant:

23 Reacties

Hela 30 januari 2022 - 09:41

Heel goed,,!!!! Maar doe de slaapkamers op slot dat Nawel niet in dr nest kan gaan liggen de hele dag…en zit te snitsen en.los van alle one htheid van haar mag ze leren eten bah bah zit hier op de live dagelijks aan dr lepel te likken in plaats van dr lepel in de mond te doen…..nouchine en nu ook julio worden zwaar beinvloed door haar

Beantwoord
Tinne 30 januari 2022 - 10:17

Er zo eens een spel moeten zijn van bij elke roddel of sprake van wie ze gaan nomineren gaat er 50 € uit de pot. Hoeveel zouden ze verliezen denk je…. heel veel ??

Beantwoord
Mireille 30 januari 2022 - 14:29

Goed plan Tinne
Ik snap niet dat Kristof zo hoog in de ranking staat.
Hij is de grootste snitch die er rondloopt.
Manipulator eerste klas!!
Samen met Salar…

Beantwoord
Jos 1 februari 2022 - 04:46

Héé dat is een leuk idee, gewoon 24 uur lang of 48 uur lang mag er niet geroddeld worden of stiekem plannetjes smeden over de nominatie. Een hele week zou beter zijn, maar dan vrees ik dat er geen cent meer in die pot zit?

Beantwoord
a.p 30 januari 2022 - 10:20

Waarom doe je met bb mee als je bang bent hoe de buitenwereld er over denkt?? Programma bestaat pas 20 jaar…

Beantwoord
Guido 30 januari 2022 - 10:33

Ik vind dat dit jaar veel te veel de live stream weg is ze zeggen 24/7 maar dat is het bij lange naar niet en ja begrijp best dat er iets moet zijn voor de avond op tv maar vorig jaar was dat veel minder en minder lang dan moeten ze er geen 24/7 van maken beetje jammer dit

Beantwoord
Sjoerd 30 januari 2022 - 10:34

Dit is toch wel weer apart. Heb gisteravond gestemd en kon 11 bewoners ranken. Tobias zat daar niet bij en ik vermoed bij de andere stemmers ook niet. Dus zijn plaats kan nooit gelijk zijn aan wat wij als kijkers gestemd hebben.

Beantwoord
Han 30 januari 2022 - 19:09

Ik kon Thobias wel ranken hoor, gisteravond.
Hij is mijn nr 1

Beantwoord
Peggy 31 januari 2022 - 15:30

Dat was bij mij met zo.

Beantwoord
Tinne 30 januari 2022 - 10:42

Ja en sorry Hanne als je zo denkt en je wil dat niet moet je niet in dit avontuur stappen. Sommige personen zijn met jou of tegen jou is in de buitenwereld ook zo

Beantwoord
Trijntje 30 januari 2022 - 10:44

Wanneer was de ranking dan??!! Helemaal GEEN bericht gehad vd ranking!!??

Beantwoord
Sjoerd 30 januari 2022 - 13:54

Gisteravond kon je direct na de live uitzending stemmen voor de ranking. De bewoners hebben dat gisteravond vanaf een uur of elf gedaan.

Beantwoord
Mirian 30 januari 2022 - 11:02

Ik vind wel dat Grace veel het woord k. . gebruikt voor een gelovig iemand niet netjes

Beantwoord
Bea 30 januari 2022 - 14:13

Precies!! Loopt alleen maar bij Dimitri te zeuren,geef je nog om mij?,vind je mij straks buiten nog leuk?! Verder voegt ze daar niks toe!

Beantwoord
Trijntje 30 januari 2022 - 16:03

Klopt Mirian, dat viel mij ook op!

Beantwoord
Belinda 30 januari 2022 - 11:10

Ik ben benieuwd hoe het afloopt?

Beantwoord
peeters 30 januari 2022 - 11:24

salar

Beantwoord
Hans S 30 januari 2022 - 11:43

Vera staat veel te hoog die doet geen moer in dat huis.

Beantwoord
Tinne 30 januari 2022 - 14:16

Idd Vera doet nog minder als Nawel in het huis, heb ze nog niet zien koken afwassen of kuisen ook juist alles opeten.
Volgende Vera naar huis zodat Dimi zijn spel kan spelen

Beantwoord
Corina 30 januari 2022 - 17:16

Vera eruit ze doet toch niks.en ook eruit grace vals

Beantwoord
DUTCHY xgx 30 januari 2022 - 19:30

ik heb ook geen optie gezien om tobias te ranken, die stond er inderdaad niet bij op onze lijst, mijn vriend heeft het ook ingevuld en die zei ook direct dat tobias er niet bij stond.
dimitri kreeg s’avonds nog 2 keiharde zenderchecks omdat ze het erover hadden, beetje kinderachtig hoor, wat maakt het uit om daar over te praten.
ik heb al genoeg andere dingen zien gebeuren waar voor gewaarschuwd zou moeten worden, dat vloeken overdag zouden ze ook niet moeten doen, want er zijn er een paar die alles vlotjes langs de lippen laten vallen.
en ik vind dat er veel te weinig te zien is op de streams, en als dat is om het programma mee te vullen, dan dat is ook onzin, want als je die uitzending kijkt, dan zie je hooguit drie of vier minuten wat beelden ervan. en dan heb ik echt zoiets van, waarom mogen we het dan niet zien, voor die paar kleine momentjes, dan moeten wij toch gewoon die spellen kunnen zien als die er zijn.
we betalen voor 24-7 streams, nou dat wordt het sowieso al niet, want deze groep houdt van een lange slaaptijd, echte schoonheidsslaapjes hoor.
en als er iemand s’nachts wakker is, dan gaan ze zo zachtjes fluisteren of kussens ervoor houden, dat je niet eens kunt horen waar het over gaat.
als je iets niet wilt vertellen, ga dan niet in een BB huis zitten met zoveel camera’s en microfoons….

Beantwoord
Jongen 31 januari 2022 - 13:14

Vera en dimi hadden onderaan moeten staan , dragen niks bij aan sfeer of interessante gesprekken ,

Beantwoord
Jongen 1 februari 2022 - 22:17

Vera doet minder dan nawel hoor , bij dimi liggen ja en in de sauna liggen en roddelen , nawel heeft zich heel goed herpakt en gaat de strijd aan en is een sterke vrouw , verbaal praat ze daar iedereen onder de tafel , darr kunnen er veel nog iets van leren , nawel gaat de confrontatie aan ipv achter iemands rug , vera heeft geen eigen mening ze doet wat dimi wil en ze doet een moeite de anderen te leren kennen , nawel verloor haar vrienden amy en eveline en peter die haar zo teleurgesteld heeft maar ze staat er nog , ik bewonder haar en hoop dat ze heel ver komt

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page