Home » Tom vindt Sonja leuk, Alice en Karen kopen twee kistjes en Ashley krijgt een waarschuwing

Tom vindt Sonja leuk, Alice en Karen kopen twee kistjes en Ashley krijgt een waarschuwing

Door BigBrotherNederland

Danny heeft de power of nomination gewonnen tijdens een duel met teamgenoot Tyron. Afgelopen avond heeft hij zoals hij eerder verklapt heeft één medebewoner moeten nomineren. Maar voordat hij dat deed ging hij met een aantal medebewoners nog het gesprek aan. Om daar zijn keuze op te baseren. De rest van de avond is rustig verlopen in het huis. Er zijn verschillende onderlinge gesprekken in het huis. Zo zijn Tyron Randy en Ashley het spel weerwolven wel een beetje beu. En wordt duidelijk dat Tom Sonja toch wel leuk vindt… Verder wordt er gehoopt op een feestje na de liveshow.

Inmiddels is een nieuwe dag in Big Brother aangebroken. Een spannende dag want  als het goed is worden vandaag de nominaties bekendgemaakt in het huis. Van twee mensen weten ze het al namelijk Sonja en Tom. Maar hoeveel komen er nog bij? De bewoners maken zich klaar, de dames tutten zich extra op voor het spannende moment wat komen gaat. De bewoners komen er ook achter dat de wall weer gevuld is met twee mysterieuze kistjes. Het duurt niet lang voordat Karen het eerste kistje koopt en niet veel later besluit teamgenoot Alice er ook een te kopen. Alice schudt met het kistje, maar wat de inhoud precies is is onduidelijk. De kistjes zitten namelijk op slot. Ariana vindt het spannend, maar wel goed dat jij ook een kistje gekocht hebt benadrukt ze. Gisteren heeft Lenie een huishoudelijke regel bedacht en aan de groep bekendgemaakt. Na het douchen inspecteert Lenie de douches en daar vindt hij een roze string van Ashley. Ze krijgt hier dan ook een waarschuwing voor…Na het ontbijt spreekt Big Brother de groep toe. Ik heb jullie op weg geholpen, maar vanaf nu is het aan jullie. Om ervoor te zorgen dat mijn huis er altijd spik en span uit ziet. Jullie zorgen zelf voor een duidelijke taakverdeling. Succes! De bewoners gaan aan de slag met opruimen en schoonmaken. Het is nu afwachten op de nominatie uitslag, uiteraard komen we daar op terug. Hou deze site dus goed in de gaten!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.6]

Ook interessant:

8 Reacties

A. 18 januari 2024 - 09:25

Zo fijn dat jullie dit doen. Die nieuwsberichten.

Beantwoord
C.T. Boers 18 januari 2024 - 10:17

De 2 oudere mannen moeten eens wat dimmen! Zij hebben de grootste “bekken”. Vreselijk, dat haantjes-gedrag. En de z.g. zanger gaat ook ergeren met zijn gebler de hele dag. Als deze “heren”zo doorgaan, dan liggen zij er n.m.m. eerder uit dan dat zij zelf denken, want van enige zelfkennis er geen sprake.

Beantwoord
Lydia lepee 18 januari 2024 - 10:38

Door nieuwsgierigheid kopen ze een nominatie!
Verstand op nul bij sommige!
Ashley is een viespeuk wie laat er nu een vuile onderbroelin de douche achter!

Beantwoord
Lydia lepee 18 januari 2024 - 10:39

Onderbroek,Sorry fans!
Foutjes!

Beantwoord
Lydia lepee 18 januari 2024 - 11:06

C,T,u hebt gelijk.
Ze wanen zich onoverwinnelijk….
De zanger is het ergst..

Beantwoord
Alex 18 januari 2024 - 13:02

Kan niet wachten om iemand weg te stemmen!

Beantwoord
tonny 19 januari 2024 - 03:35

ashley op de nominatie !! terecht ze probeert toch wel veel bazig te zijn ,ook ten opzichte van haar duo weder helft pfffffff

Beantwoord
Kelly 20 januari 2024 - 09:38

Die ouwe denkt dat die de baas is van heel het huis. Wat een beu zak

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page