Home » De bom ontploft als Nick Liese aanspreekt omdat ze een stem belofte verbroken zou hebben

De bom ontploft als Nick Liese aanspreekt omdat ze een stem belofte verbroken zou hebben

Door BigBrotherNederland

Nick spreekt Liese aan, bruur ik zou graag iets tegen u zeggen. Eindelijk toch iets reageert Liese. Ik ben toen straks in de dagboekkamer in tranen uitgebarsten gaat Nick verder. Mijn eerste keer in dit avontuur. Een beetje een samenloop van alles. Verjaardag, dat het bijna gedaan is, dat Naomi erop staat maar dat wist ik dat die erop ging staan. Maar ik vind het heel jammer, en ik voel dat zo dat jij op haar hebt gestemd. Ja zegt Liese en Nick benadrukt dat ze met zijn drieën een belofte hadden. Dat we nooit op elkaar zouden stemmen, totdat het niet meer kon. Wanneer kan het dan wel vraagt Liese. Het is mijn gevoel gaat Nick verder, en het kan wel want ik en Naomi hebben op iemand anders gestemd. Ja maar ik voel continu die druk dat ik dat moet doen reageert Liese. Dat heb ik niet graag, er is continu een druk op mij geweest, 2 weken. Ik kon mijn top 5 niet zeggen, dat heb ik met Michel uit gebabbeld toen. Weet je hoe slecht ik mij voel vandaag en wat voor indruk ik door jullie krijg? Liese barst in huilen uit. Alsof ik de boe man hier ben! Ik voel me ook slecht sinds gisteren zegt Nick. Naomi heeft mij er ook op gezet, jij hebt mij ook niet gesaved. Nick laat nogmaals weten dat hij wist dat Naomi erop zou komen maar volgens Liese is dat niet zo. Je zei gisteren in de badkamer ik ben trots op u gaat Liese verder. Er was geen ex aequo. Ja omdat ik dacht omdat je op Jill ging zegt Nick. Waarom dacht je dan dat Naomi erop ging komen vraagt Liese. Omdat Michel tegen mij heeft gezegd dat als er een ex aequo is, dan zet ik Naomi op de lijst gaat Nick verder. Voor mij is het niet erg dat Naomi erop komt, voor Naomi ook niet. Dat is het spel. Maar voor mij is het gevoel dat je op die moment het spel boven vriendschap hebt verkozen. Dat heb ik niet gedaan antwoordt Liese, ik heb ook vriendschap met Jill. Ik vind dit totaal niet oké huilt Liese, en van Naomi ook niet. Wat heb ik verkeerd gedaan? Je hebt niks verkeerds gedaan zegt Nick, ik ben ervan verschoten. Als ik Jill erop had gezet was het wel oké geweest gat Liese verder. En dat vind ik gewoon niet oké. Nick benadrukt dat beloftes voor hem heel belangrijk zijn en Liese zegt op haar beurt dat ze dat continu ook gedaan heeft. Ik wil Julie ook een eerlijke kans geven. Daar gaat het niet over zegt Nick en volgens Liese lijkt het erop alsof zij nu alles gedaan heeft. Nick vertelt alleen dat het hem het gevoel geeft dat Liese haar belofte niet heeft nagekomen. Liese benadrukt nogmaals dat ze altijd haar belofte is nagekomen en dat ze hem nu geen schuldgevoel hoeft te geven. Want volgens haar gebeurd dat heel de dag al. Er word sinds gisteren niet naar mij omgekeken. En er zijn bepaalde opmerkingen gemaakt. Jij dekt Naomi, Naomi dekt u, Michel dekt u, jij dekt Michel. Ik en Naomi dekt u ook antwoordt Nick op zijn beurt. Dan kan ik nu ook even goed zeggen waarom heb jij mij vorige week niet gesaved en Naomi wel gaat Liese boos verder. Jij hebt mij ook een belofte gegeven. Nick laat weten dat als hij er twee vanaf kon halen hij Naomi en haar eraf had gehaald. Ik wist dat je terug zou komen verzekert hij. Ik vertrouwde u 100% maar nu kan ik dat niet meer. Het is jammer dat je mij dit gevoel geeft reageert Liese. Ik hoef geen richting in geduwd te worden. Nick wil weten of ze achter haan keuze staat. Ja antwoordt Liese maar door het gevoel wat jullie mij nu geven begin ik te twijfelen. De twee blijven enige tijd door ruziën en Liese laat weten tegenover Nick dat ze hem er dan volgende week dan maar op moet zetten. Nick blijft maar herhalen dat het over een belofte gaat en dat hij verder nooit niemand iets kwalijks neemt. Liese staat uiteindelijk, snikt sorry, loopt naar binnen en gooit de deur dicht en gaat op de wc zitten. Julie gaat er heen en vraagt of ze de wc open wilt doen. Nee huilt Liese, laat me maar even.

Nick zit ook huilend op bed en Michel bespreekt het met hem. Nick snikt dat zijn vertrouwen beschadigd is. Ik had dat nooit van haar verwacht doelend op Liese. Dat is het enige wat mij echt dwars zit. Dit is voor mij los van het spel, het is vriendschap maar vriendschap bestaat bij mij uit vertrouwen. Niet 90% maar 100%. Je doet een belofte en komt het na of je neemt diegene apart en vertelt het. Michel hoopt dat Nick het een plaatsje kan geven. Ik weet 100% zeker dat het een oprechte en eerlijke vrouw is. Dat je emotioneel bent laat zien hoe belangrijk ze voor je is. Dan gaan jullie straks nog een keer praten. Zij heeft het echt niet met slechte intenties gedaan benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 55 Average: 3.8]

Ook interessant:

35 Reacties

jan?? 25 maart 2021 - 15:40

nick wil winnen omg hij wil vrouwen weg hebben niet eerlijk nick

Beantwoord
teetje 25 maart 2021 - 15:40

Het word hoog tijd dat nick zijn koffer pakt hoop dan ook oprecht dat naomi vanavond het huis verlaat
maar lise heeft het goed gedaan als lill op de bank zat moest julie naar huis denk ik nu kijken vanavond lachen

Beantwoord
Maikel 25 maart 2021 - 15:46

Waar haalt Nick het lef vandaan om Liese zo aan het huilen te maken! Echt belachelijk, en van mij mag hij er volgende week dan ook echt uit! Liese is altijd zo oprecht en eerlijk tegenover iedereen en omdat ze nu op Naomi heeft gestemd, is Nick nu opeens teleurgesteld omdat dat in zijn ogen niet kan vanwege een of andere belofte! Liese heeft het goed gedaan door Naomi te nomineren, ook om het feit dat ze Julie een eerlijke kans wil geven. Liese je bent een topper, en laat je vooral niet intimideren door die Nick…..

Beantwoord
leeke 25 maart 2021 - 15:46

Wat zeurt die Nick ..hij heeft heel de groep al gemanipuleerd… het is een spel Nick niet zeuren..

Beantwoord
Arlinda 25 maart 2021 - 15:46

Ik zelf vond dat liese idd gewoon moet doen waar ze achter staat en terecht wat ze aangeeft aan nick hij doet ook wat hij wilt niks meer en niks minder

Beantwoord
Druifje 25 maart 2021 - 15:47

Waarom moet Liese doen wat hij bepaald het is niet alleen zijn spel. Jammer dat hij zich zo in de kaart laat kijken

Beantwoord
Ronnie p 26 maart 2021 - 11:35

Ik ga nu lekker op de vrouwen stemmen,kijken hoe het dan de mannen (vergaat)

Beantwoord
Mim 25 maart 2021 - 15:47

Oei die vriendschap is naar de…….

Beantwoord
H. 25 maart 2021 - 15:49

Nick denkt Liese de les te kunnen lezen. Zij voelt sinds kort heel goed aan dat zij het 3e wiel aan de wagen is van Naomie en Nick. Dus zij kiest wat ze wil en niet wat Nick vindt dat zij moet doen. Wat laat hij zich kennen zeg. Hij koos vorige week voor Naomie om haar te saven, met als slap excuus dat hij er maar één mocht saven.
Laat hem volgende week maar vertrekken.
De heren kunnen het spel niet langer domineren. Dan heb ik nog net iets meer respect voor Michel. Mijn stemmen gaan in de komende stemrondes naar Jill, Julie en Liese. Dat zou een leuke finale zijn.

Beantwoord
Vivian 25 maart 2021 - 15:49

Alles moet zoals meneer Nick het wilt,Naomi er gewoon uit ,die schuilden alleen maar achter Nick nooit een eigen mening ,Naomi nu eruit en volgende week Nick

Beantwoord
Sander 25 maart 2021 - 15:59

NIck speelt het spel. Dat doet hij vanaf het begin en het lukt hem goed. Nu hij de controle verliest komt de ware aart boven. Jammer, ik had er wel sympathie voor juist omdat hij zo open kaart het spel speelde. (iedereen speelt het spel, maar anderen praten er minder over)

Beantwoord
Ida 25 maart 2021 - 16:07

Hij is enkel en alleen nu maar bang dat hij niet meer save is. Hij raakt zijn dekmanteltje kwijt. Dat is de enige reden. Ik hoop zo dat hij volgende week genomineerd wordt en er uit vliegt. Bah naar manneke

Beantwoord
Joke 25 maart 2021 - 16:12

Wat een l die nick. Lieve moet winnen top wijf

Beantwoord
Moeke 27 maart 2021 - 14:40

Nick mag er van mij volgende week gewoon uit! Ik mocht hem eerst graag. Maar hij heeft nu zijn ware aard laten zien. Hij heeft zichzelf echt laten kennen. Jammer Nick, maar voor mij is het klaar doeggg

Beantwoord
fiona 25 maart 2021 - 16:15

dit valt me tegen van nick hij mag van mij de volgende zijn die genomineerd word zijn bondje valt uiteen zodat hij minder kans maakt op de finale ik zeg iedereen gelijke kansen van mij mag jill winnen of liese alle twee zijn ze al zo vaak door het bondje genomineerd dat ik het hun gun om dit te winnen

Beantwoord
Sjoerd 25 maart 2021 - 16:20

Dit is de grootste groepsclash van heel dit seizoen van Big Brother. Zo zie je maar hoe een op het oog hechte groep opeens uit elkaar kan springen. Voer voor psychologen. Inmiddels lijkt het ergste achter de rug en komen de gemoederen langzaam weer tot bedaren. Hopelijk komt de sfeer en het vertrouwen weer terug, want iedereen die nu nog in het huis zit, is een heel mooi persoon.

Beantwoord
Ingrid 25 maart 2021 - 16:25

Liese meid , je hebt het goed gedaan . Nick heeft met iedereen een bondje , ik zag hem ook met Mike en Naomi een bondje sluiten .Ook vind hij dat de drie sterksten moeten winnen. Hij bedoelt zich zelf Naomi en Michel . Dat is flauwekul ,dat de sterksten moeten winnen . Want als je niet van sporten houdt en niet slim bent ,zou je niet mogen winnen in de ogen van de heren .Dat is pas zot . De heren zijn op hun pik getrapt als je niet stemt hoe zij dat willen .Maar ik hoop dat juist die drie er uit gaan .Ik zie graag Jill ,Liese en Julie in de FINALE

Beantwoord
Ida 26 maart 2021 - 08:37

Helemaal met je eens!

Beantwoord
Ollie 25 maart 2021 - 16:25

Nee je moet naar nick zijn pijpen dansen,hij heeft liese ook niet gesafed en enkele weken geleden wouden ze liese ook nomineren.
Liese je bent een topper dat jij je eigen keuze maakt en niet meer met die bondjes mee doet.
Kop op liese.

Beantwoord
Chelly 25 maart 2021 - 16:39

Ja ja die Nick
Vorige week zette hij Liese erop
Nu zet Liese zijn backup Naomi erop en hij is laaiend
Komop girls volgende week de 2 mannen op de bank.Dat wordt ?

Beantwoord
leeke 25 maart 2021 - 16:49

Eindelijk wat beweging in die big brother..puff puff.

De dames worden wakker…. eindelijk.

Beantwoord
Anomien 25 maart 2021 - 16:59

Liesse geweldig Jij bent eerlijk en sterkt en oprecht. Jij heb helemaal niets verkeerd gedaan Alleen Nick en Naomi zijn niet eerlijk

Beantwoord
Jeanne 25 maart 2021 - 17:01

Nou komt de ware Nick naar boven

Beantwoord
Corina 25 maart 2021 - 17:07

Naomi blijft deze avond

Beantwoord
Marie christine 25 maart 2021 - 17:10

O wat jammer waarom ruzie maken schit dat spel e vind jammer dat zo ver moet komen maar je mag ook niet beloofd hebben.. Als he Nie graag deed zeg dat dan gewoon dat je eigen keuze maakt iedereen komt er toch op zo wie zo men hartje breekt dat ze nu ruzie hebben praat dit uit met elkaar

Beantwoord
gerard de jong 25 maart 2021 - 17:30

Ik vindt best heftig. Waar ze wordt van beschuldigd…nick zegt zelf altijd het is een spel.

Beantwoord
maureen 25 maart 2021 - 17:31

erg hoor hoe nick doet.

Beantwoord
Hans s 25 maart 2021 - 18:37

Liese mag toch stemmen op wie ze wil Nick heeft daar niks over te zeggen , Nick zeg zelf steeds dat het nu hard tegen hard gaat en alles veroorloofd is ,,,,, maar niet op Naomi stemmen hoor , rare redenering van Nick.

Beantwoord
Egbert Jan 26 maart 2021 - 07:11

Nick is zijn eigen spel aan het spelen…en een ander voor zijn karretje te spannen..Dat kan hem de kop kosten

Beantwoord
Kees 26 maart 2021 - 07:28

Nick is niet zo eerlijk en oprecht zoals hij zich voordoet.
Heeft vanaf het begin altijd iedereen al geronseld om met hem bondjes te maken.

Beantwoord
Jr 26 maart 2021 - 08:36

Jullie zien allemaal hoe de mannen naar voren worden geduwd om in de finale te komen, terwijl de vrouwen dat niet door hebben.
Nou de mannen er volgende week eruit stemmen Nick, je sluit te veel bondjes om je veilig te stellen ~wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in~ dus nick eigen schuld.

Beantwoord
maureen 26 maart 2021 - 12:52

Hoop dat de finale drie vrouwen wordt

Beantwoord
Zahra 27 maart 2021 - 06:18

Liese, trots op u❤ stoere meid. Jij bent het meest oprechte persoon in het huis. Jou hebben we als beste leren kennen. Jij ben de eerlijkste bewoner in het huis, niet achterbaks, spreekt geen kwaad woord over de andere bewoners (in tegenstelling tot jill, nick en Michel) jij bent de sfeermaker, lach me kapot met je gekke bekken, zo hartverwarmend zoals je over je vriend Souf praat❤ Topwijf ben je. Daar houdt de kijker van en daarom ben jij oprecht de winnaar. Het is en blijft een spel en je hebt het keigoed gedaan om Naomie te nomineren. logisch om tegen eind van spel tactisch te spelen. Je bent niet dom zoals je zelf zei maar juist hartstikke slim meid.
Denk nu aan jezelf en onthoud, ware vriendschap houdt altijd stand. Hoop dat de 3 finalisten jij, July en Jill zijn. Maar uiteindelijk dat jij de Winnaar wordt van big brother 2021 ???

Beantwoord
Gina 27 maart 2021 - 10:13

Ja zijn 2 toppers! Ik weet ook niet te kiezen nu op moment,want in het begin met Matt en Thomas en Mike,toen was Jill ook niet echt aardig,met haar uitschelden…
Nu vind ik haar echt leuk! Geen gezeur!
Maar Liese heeft het ALTIJD goed gedaan,dus verdiend om te winnen! Lieve dame!

Beantwoord
leeke 30 maart 2021 - 18:09

Finale : Jill Julie en Liese

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page