Home » Michel heeft het moeilijk, zit 1.5 uur in de dagboekkamer en de rest maakt zich zorgen om hem

Michel heeft het moeilijk, zit 1.5 uur in de dagboekkamer en de rest maakt zich zorgen om hem

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben de bewoners een luxe etentje gehad. Ze bleven lang tafelen en het was erg gezellig. Uiteraard met een drankje erbij. De bewoners waren tot laat in de nacht wakker, met name Michel. Hij zit nog altijd niet lekker in zijn vel. Op deze nieuwe dag heeft hij circa 1.5 uur met een psycholoog in de dagboekkamer gesproken. Michel kan niet met anderen over praten zegt hij. Hij heeft bij Julie aangegeven dat het met zijn verleden te maken heeft en dat hij altijd dezelfde fout maakt. Het heeft met iets in het Big Brother huis te maken. De rest van de bewoners maken zich zorgen deze ochtend en hebben het er met zijn vieren over. Maar ze hebben eigenlijk ook niet echt een idee wat hem precies dwars zit. Liese laat aan Julie weten dat ze het uit haar hoofd moet halen. Inmiddels is Michel terug uit de dagboekkamer, volgens Julie heeft hij keihard zitten wenen. Ik voel mij echt super k*t… Volgens Liese hoeft dat niet, hij heeft gezegd dat het niet met jou te maken heeft. Julie is bang dat ze zich nu ook down gaat voelen en wil dit bespreken met de psycholoog. Jill denkt dat Julie hem even moet laten en dat hij vanzelf naar hem toe komt.

Julie gaat uiteindelijk naar Michel in de slaapkamer. Gaat het? Goed gesprek gehad vraagt ze. Mh Mh antwoordt Michel. Ik zie u zo niet graag gaat Julie verder. Op voorhand was ik voor één ding bang en dat was dit zegt Michel. Valt het niet op te lossen vraagt Julie. Jawel zegt Michel maar ik moet eventjes afwachten. Ik hoop straks nog even met Big Brother te kunnen praten. Ik ben blij dat je een goed gesprek hebt gehad zegt Julie. Ik zou mij graag even een dagje weg willen stoppen zegt Michel. Het is lastig uit te leggen als je het niet kan zeggen. Ik ga het ook niet meer vragen merkt Julie op. Ik wil het echt wel graag vertellen benadrukt Michel. Dit is gewoon zo stom, echt heel stom. Je hebt echt niks verkeerds gedaan. Ik weet wat de oplossing is maar dat wil ik niet doen hier. Snapte ze u vraagt Julie, doelend op de psychiater. Nou snapte, snapte zegt Michel. Probeer de knop om te zetten en gisteren in de ochtend dacht ik dat dat gelukt was. Maar gaandeweg kwam het weer terug. Sorry in ieder geval. Je hoeft geen sorry te zeggen verzekert Julie. Ik ben er voor u en ik trek het mij gewoon aan. Thuis had ik het gewoon kunnen vertellen en was het uit de wereld geweest merkt Michel op.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 39 Average: 4.4]

Ook interessant:

21 Reacties

van Vliet 28 maart 2021 - 10:00

hij zou Julie graag zijn liefde verklaren en dat kan niet in het huis natuurlijk ,familie van Julie kijkt ook tv en buiten kan er duidelijkheid komen hoe Julie tegenover hem staat

Beantwoord
Rosanne linzen 28 maart 2021 - 10:10

Ongelofelijk dat niemand begrijpt wat het probleem van Michel is. Dat is toch duidelijk….

Beantwoord
reina geerestein 28 maart 2021 - 10:32

volgens mij is michel van julie gaan houden maar hij er niet aan toe wil geven zolang ze samen in het big brother huis zitten en julie thuis een vriend heeft.

Beantwoord
Jenny 28 maart 2021 - 10:43

So obvious… he s in love with Julie!
Hij was bang dat dit zou gebeuren. Dat hij verliefd zou worden in het huis en dát is nu gebeurd.

Beantwoord
Paoli 28 maart 2021 - 10:55

Veel sterkte !Michel ! Het is wel herkenbaar maar het lukt wel bij je. Hou je haaks !

Beantwoord
Rogier 28 maart 2021 - 11:06

Ik denk dat Michel weer verliefd is geworden op iets wat niet kan en dat hij zijn gevoelens niet kan uitschakelen. Dan is het beter dat hij naar huis vertrekt .want zo word het niet gezelliger in het huis. En hij weet dat Julli thuis een vriend heeft zitten en daar moet hij niet tussen gaan zitten want er zijn wel kindjes die daar last van gaan krijgen.

Beantwoord
Neeltje 28 maart 2021 - 11:24

Ik denk dat Michiel gevoelens heeft voor Jullie,meer dan hij zelf wil toegeven ,hij houd van haar ,en kan dat nu niet kwijt !Of dat wederzijds is dat kan ik nog moeilijk peilen ,maar dat het met verlieft hij is ,dat is zeker ,hij moet het verstoppen nu ,en dat is erg lastig .Nou wens hem wijsheid toe

Beantwoord
Annemarie 28 maart 2021 - 11:39

Wat zou dat nou zijn?

Beantwoord
maureen 28 maart 2021 - 11:46

Arme Michel hij is helemaal verliefd op Julie…maar Julie niet op hem gewoon vriendschappelijke meer niet mensen trekken eenmaal naar elkaar toe daarom heeft hij het zwaar goed dat hij is gaan praten.

Beantwoord
Trijntje 28 maart 2021 - 11:51

nou sorry hoor…wekenlang zie je hem als 1 van de sterke speler en ineens gaat het niet zo lekker…volgens mij gaat het om de finale…hij en Nick zijn erachter gekomen dat er nog 3 sterke dames zijn..

Beantwoord
Dutchie 28 maart 2021 - 14:45

Het zou kunnen die verliefdheid, hoop alleen dat het niet door hem gebruikt wordt door in de finale te komen. Het is een slimme. Verder wens ik ze allemaal het beste!

Beantwoord
Peter 29 maart 2021 - 21:40

Nu al last van liefdesverdriet….

Beantwoord
Roos 28 maart 2021 - 14:09

Waarom altijd het slechte van een mens denken Trijntje. kan iemand eens geen slechte dag hebben of mag dat niet voor een man.

Beantwoord
miep 28 maart 2021 - 14:11

Dat komt omdat de mannen in de minderheid zitten .
Dus ik hoop dat de dames hun er uit stemmen .
Daar is Michel bang voor ook Nick .

Beantwoord
Neeltje 28 maart 2021 - 14:49

Trijntje als je daar binnen zit ,is alles anders !dus dit is ook een verzameling van emoties die daar veel heftiger zijn dan in de buiten wereld !heb er begrip voor en blijf positief denken !Hij heeft als Marinier voor hetere vuren gestaan in kwetsbare Landen en situaties ,dus dit heeft echt met Big Brother emoties te doen

Beantwoord
Marc 28 maart 2021 - 14:49

Michel is verliefd op julie dat hij maar eens goed over nadenk wat hij aant doen is ?????

Beantwoord
loes 28 maart 2021 - 15:55

Hij is hopeloos verliefd op Julie en kan hier niet mee omgaan.

Beantwoord
Hans s 28 maart 2021 - 16:47

Michel is smoorverliefd op Julie maar Julie heeft al een vriend en dat weet Michel en met dat gevoel zit die gewoon.

Beantwoord
Lama 29 maart 2021 - 09:00

Zo is dat en niet anders!

Beantwoord
A.j.f.j.Heide-bosman 30 maart 2021 - 07:28

Hij is verliefd,zo duidelijk.

Beantwoord
Anoniem 30 maart 2021 - 08:04

Wat er ook met Michel is of was. Vind het heel knap dat je emoties laat komen. Net als bij Nick. Normaal praten ze met mannen onder elkaar of wie ook avondje doorzakken en weer gaan. Nu kan dat daar niet. Ieder mens heeft tranen hoeveel en wanneer is verschillend. Het maak je niet stommer, het is een natuurlijk proces wat echt is. Michel je blijft mijn winnaar. Je heb heel veel goeds laten zien. Ook al zou het verliefdheid zijn. Dan gaat dat straks wel over als je buiten bent. Ik denk er buiten heel veel vrouwen jou wel zien zitten haha.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page