Michel heeft het moeilijk, zit 1.5 uur in de dagboekkamer en de rest maakt zich zorgen om hem

Michel heeft het moeilijk, zit 1.5 uur in de dagboekkamer en de rest maakt zich zorgen om hem

Afgelopen avond hebben de bewoners een luxe etentje gehad. Ze bleven lang tafelen en het was erg gezellig. Uiteraard met een drankje erbij. De bewoners waren tot laat in de nacht wakker, met name Michel. Hij zit nog altijd niet lekker in zijn vel. Op deze nieuwe dag heeft hij circa 1.5 uur met een psycholoog in de dagboekkamer gesproken. Michel kan niet met anderen over praten zegt hij. Hij heeft bij Julie aangegeven dat het met zijn verleden te maken heeft en dat hij altijd dezelfde fout maakt. Het heeft met iets in het Big Brother huis te maken. De rest van de bewoners maken zich zorgen deze ochtend en hebben het er met zijn vieren over. Maar ze hebben eigenlijk ook niet echt een idee wat hem precies dwars zit. Liese laat aan Julie weten dat ze het uit haar hoofd moet halen. Inmiddels is Michel terug uit de dagboekkamer, volgens Julie heeft hij keihard zitten wenen. Ik voel mij echt super k*t… Volgens Liese hoeft dat niet, hij heeft gezegd dat het niet met jou te maken heeft. Julie is bang dat ze zich nu ook down gaat voelen en wil dit bespreken met de psycholoog. Jill denkt dat Julie hem even moet laten en dat hij vanzelf naar hem toe komt.

Julie gaat uiteindelijk naar Michel in de slaapkamer. Gaat het? Goed gesprek gehad vraagt ze. Mh Mh antwoordt Michel. Ik zie u zo niet graag gaat Julie verder. Op voorhand was ik voor één ding bang en dat was dit zegt Michel. Valt het niet op te lossen vraagt Julie. Jawel zegt Michel maar ik moet eventjes afwachten. Ik hoop straks nog even met Big Brother te kunnen praten. Ik ben blij dat je een goed gesprek hebt gehad zegt Julie. Ik zou mij graag even een dagje weg willen stoppen zegt Michel. Het is lastig uit te leggen als je het niet kan zeggen. Ik ga het ook niet meer vragen merkt Julie op. Ik wil het echt wel graag vertellen benadrukt Michel. Dit is gewoon zo stom, echt heel stom. Je hebt echt niks verkeerds gedaan. Ik weet wat de oplossing is maar dat wil ik niet doen hier. Snapte ze u vraagt Julie, doelend op de psychiater. Nou snapte, snapte zegt Michel. Probeer de knop om te zetten en gisteren in de ochtend dacht ik dat dat gelukt was. Maar gaandeweg kwam het weer terug. Sorry in ieder geval. Je hoeft geen sorry te zeggen verzekert Julie. Ik ben er voor u en ik trek het mij gewoon aan. Thuis had ik het gewoon kunnen vertellen en was het uit de wereld geweest merkt Michel op.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 39 Average: 4.4]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. van Vliet at 10:00

  hij zou Julie graag zijn liefde verklaren en dat kan niet in het huis natuurlijk ,familie van Julie kijkt ook tv en buiten kan er duidelijkheid komen hoe Julie tegenover hem staat

 2. Jenny at 10:43

  So obvious… he s in love with Julie!
  Hij was bang dat dit zou gebeuren. Dat hij verliefd zou worden in het huis en dát is nu gebeurd.

 3. Rogier at 11:06

  Ik denk dat Michel weer verliefd is geworden op iets wat niet kan en dat hij zijn gevoelens niet kan uitschakelen. Dan is het beter dat hij naar huis vertrekt .want zo word het niet gezelliger in het huis. En hij weet dat Julli thuis een vriend heeft zitten en daar moet hij niet tussen gaan zitten want er zijn wel kindjes die daar last van gaan krijgen.

 4. Neeltje at 11:24

  Ik denk dat Michiel gevoelens heeft voor Jullie,meer dan hij zelf wil toegeven ,hij houd van haar ,en kan dat nu niet kwijt !Of dat wederzijds is dat kan ik nog moeilijk peilen ,maar dat het met verlieft hij is ,dat is zeker ,hij moet het verstoppen nu ,en dat is erg lastig .Nou wens hem wijsheid toe

 5. maureen at 11:46

  Arme Michel hij is helemaal verliefd op Julie…maar Julie niet op hem gewoon vriendschappelijke meer niet mensen trekken eenmaal naar elkaar toe daarom heeft hij het zwaar goed dat hij is gaan praten.

 6. Trijntje at 11:51

  nou sorry hoor…wekenlang zie je hem als 1 van de sterke speler en ineens gaat het niet zo lekker…volgens mij gaat het om de finale…hij en Nick zijn erachter gekomen dat er nog 3 sterke dames zijn..

 7. Roos at 14:09

  Waarom altijd het slechte van een mens denken Trijntje. kan iemand eens geen slechte dag hebben of mag dat niet voor een man.

 8. miep at 14:11

  Dat komt omdat de mannen in de minderheid zitten .
  Dus ik hoop dat de dames hun er uit stemmen .
  Daar is Michel bang voor ook Nick .

 9. Neeltje at 14:49

  Trijntje als je daar binnen zit ,is alles anders !dus dit is ook een verzameling van emoties die daar veel heftiger zijn dan in de buiten wereld !heb er begrip voor en blijf positief denken !Hij heeft als Marinier voor hetere vuren gestaan in kwetsbare Landen en situaties ,dus dit heeft echt met Big Brother emoties te doen

 10. Hans s at 16:47

  Michel is smoorverliefd op Julie maar Julie heeft al een vriend en dat weet Michel en met dat gevoel zit die gewoon.

 11. Anoniem at 08:04

  Wat er ook met Michel is of was. Vind het heel knap dat je emoties laat komen. Net als bij Nick. Normaal praten ze met mannen onder elkaar of wie ook avondje doorzakken en weer gaan. Nu kan dat daar niet. Ieder mens heeft tranen hoeveel en wanneer is verschillend. Het maak je niet stommer, het is een natuurlijk proces wat echt is. Michel je blijft mijn winnaar. Je heb heel veel goeds laten zien. Ook al zou het verliefdheid zijn. Dan gaat dat straks wel over als je buiten bent. Ik denk er buiten heel veel vrouwen jou wel zien zitten haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *