Home » De bewoners hebben 27 minuten en 2100 euro gewonnen met de week opdracht

De bewoners hebben 27 minuten en 2100 euro gewonnen met de week opdracht

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat weten dat de weekopdracht erop zit. De tennisopdracht en de code opdracht. Op het scherm staat wat er verdient is met de opdracht. De bewoners hebben 2100 gewonnen. De totale prijs was volgens Nick 3000 euro. Dus heel goed benadrukt hij. Daarnaast wordt er over 27 kostbare minuten gesproken. De bewoners hebben het over bellen naar de thuissituatie gehad, maar of ze dat ook krijgen is nog onduidelijk. Jill en Nick berekenen dat het rond de 5:25 min per persoon gaat zijn. De bewoners zijn blij met het resultaat en klappen. We kunnen terug vrij leven zegt Liese blij. Michel en Julie hebben daarna nog een kort gesprek. Julie merkt op dat hij er nog altijd niet gelukkig uit ziet en niet veel lacht. Kan ik daar iets aan veranderen? Weet ik niet antwoordt Michel. Het heeft toch niets met mij te maken he vraagt Julie, ben je mij al beu? Alles behalve dat zegt Michel. Het zit in mijn hoofd, over alles. Gewoon dingen. Ik zit mijzelf in de weg. Ik vind het lastig dat ik u niet kan helpen reageert Julie. Maar ik snap ook wel dat je dingen zo niet wilt zeggen. Het is ook lastig. Ik ga morgen wel kletsen daar antwoordt Michel en dan hoop ik goed advies te krijgen . Doelend op het gesprek met de psychiater. Wat gaat de avond nog brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.1]

Ook interessant:

9 Reacties

van Vliet 27 maart 2021 - 15:44

denk dat Michiel verliefd is op Julie en er geen weg mee weet ,zij heeft een vriend he dus en je weet niet wat haar thuis situatie is en zit hij erover in omdat die geen werk heb en dus geen inkomen

Beantwoord
CaRo 27 maart 2021 - 15:49

Michel is in loooooove!

Beantwoord
Yvonne kerssens 27 maart 2021 - 16:09

Vannacht gaat de klok een uur vooruit zomertijd begingt weeten ze dat in het huis ?

Beantwoord
Neeltje 27 maart 2021 - 16:30

Michiel,je bent al de tijd een kanjer geweest ,laatste loodjes zijn het zwaarst ,geef niet op kerel ,je hebt vast voor hetere vuren gestaan !hou vol en geniet !

Beantwoord
Fiet 27 maart 2021 - 16:40

1en1 is 2!!! Michel is gewoon verliefd, maar dat kan niet, Julie heeft een liefje thuis

Beantwoord
Sjoerd 27 maart 2021 - 18:33

Misschien zit mijn gevoel er helemaal naast, maar het zou me niet verbazen als Michel verlieft is geworden op Julie. Als dat zo is, dan is het kwartje bij hem gevallen op het moment dat zij in de white room zat en hij haar zo aan het missen was. Zou de zaak aardig gecompliceerd maken, want hij weet van haar privé situatie en het gevoel zou ten kosten kunnen gaan van hun vriendschap.

Beantwoord
Liesbeth 27 maart 2021 - 19:23

Zijn Michel en Nick bang dat ze er uit moeten haha

Beantwoord
maureen 28 maart 2021 - 00:17

Hij is gewoon erg verliefd op Julie , en merkt nu dat het hem nu opbreekt, als alles is afgelopen, gaat zei weer naar de kindjes toe en vriend. Daar zit hij volgens mijn mee.is goe dat hij morgen gaat praten met iemand.

Beantwoord
Lieke 28 maart 2021 - 09:49

Volgens mij is Michel al lang hopeloos verliefd op Julie en heeft daarom moeite met de situatie/omgeving waarin ze zich nu bevinden??

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page