Home » De bewoners moeten drie brieven schrijven voor genomineerden Jill, Zoey en Michel

De bewoners moeten drie brieven schrijven voor genomineerden Jill, Zoey en Michel

Door BigBrotherNederland

Genomineerden Michel, Zoey en Jill worden naar de gameroom geroepen. De rest van de groep wenst de genomineerden veel succes. Big Brother spreekt de genomineerden toe in de woonkamer waar we een deel van kunnen horen. In de woonkamer spreekt Big Brother de overige bewoners toe. Welkom in de kamer van de waarheid. Een plek waar je even tot jezelf kunt komen. En waarin je je kan voorbereiden op dat wat gaat komen. Maar het is ook een plek waar jullie elkaar beter kunnen leren kennen. Voor mij zijn jullie drie….

Daarna wordt het geluid uitgezet. Daarna zien we de overgebleven bewoners enige tijd kletsen op de bank en uiteindelijk gaan ze lunchen. Big Brother laat na enige tijd iets van zich horen. Hij laat aan Julie weten dat de voorraadkamer geopend is. Julie gaat kijken er staat een staander met schrijfblokken en een brief. Julie neemt alles mee naar de woonkamer. Daar leest ze de opdracht voor. Bewoners, het zijn bijzonder emotionele dagen hier in mijn huis. Zeker nu ik deze week al mijn macht heb overgedragen aan de kijkers. Ik heb de kijkers gevraagd wie zij willen nomineren. En daar zijn drie namen uit gekomen. We naderen de halve finale. In deze fase van het spel, is elke naam moeilijk om te horen. Dit begrijp ik goed. Maar mijn huis, mijn regels. Ik geef jullie vandaag de kans om een mooi testament te maken. Individueel schrijven jullie drie brieven voor Jill, Zoey en Michel. Wat maakt hen voor jou bijzonder? Wat betekenen zij in het huis voor jou? Deze brieven lezen jullie voor in de dagboekkamer. De bewoner die straks mag vertrekken krijgt jullie brieven vanavond nog te lezen. Zoek voor jezelf een rustig plekje op, verspreid jullie over het hele huis. Jullie hebben 60 minuten om de brieven te schrijven. Deze opdracht blijft geheim, zodat er straks een bijzondere verrassing is voor de afvaller. Succes.

Mooi reageert Liese. En Matt vraagt wat ze het beste af kunnen spreken wat ze tegen de genomineerden moeten zeggen. Geen opdracht geloven ze niet. De bewoners bespreken dat ze gewoon gaan zeggen dat ze er niet over mogen praten. Naomi vindt het heel leuk maar is er niet goed in. De bewoners zoeken een plekje en beginnen te schrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4]

Ook interessant:

10 Reacties

kpdd 11 maart 2021 - 12:21

Mooie opdracht.
Weggaan is niet leuk, maar die brieven zullen echt gewaardeerd worden.

Beantwoord
T.moll 11 maart 2021 - 12:29

Vind het heel triest dit keer.
Dit omdat ik ongeveer kan zien hoe er gestemt is.
Ging vaak over 3 personen die vaak in de sauna zitten en op iemand in praten zoals Michel altijd deed
Sorry wij kunnen tellen.

Beantwoord
Gerrie 11 maart 2021 - 12:45

mooie herinnering voor later deze brieven.

Beantwoord
annoniem 11 maart 2021 - 13:00

Michel eruit aub ………..

Beantwoord
Hela 11 maart 2021 - 13:19

Verschrikkelijk, de enige eerlijkste en vrolijkste gekste en sterke Jill genomineerd en waarom…pff om een paar uitspraken die de rest allemaal stiekem maken en veel gemener…hier zakt je broek van af….en Zorey die voor anderen op komt en niet zo gemeen als de samenzweerders speelt moet t samen met Jill betreuren….dit gaat nergens meer over…..de enige die terecht genomineerd is is michel ik steek een kaarje op dat hij dr rappp uit gaat…..degene die t alleen op zichzelf moeten doen zijn de dupe pffff

Beantwoord
chris 11 maart 2021 - 14:39

Ik heb op zoey gestemd.michel en jill mogen wel blijven .ik snap BB echt niet om nu al de kijkers te laten nomineren. Want M en J die zijn toch leuker in het huis dan Matt.
Die loop maar te sloffen door huis.En is toch voor de kijker niet leuk om naar te kijken. Daar gaan de kijk cijfers om naar zo iets te kijken.Ik kijk er naar uit dat Zoey vertrek vanavond

Beantwoord
Marion Habets 11 maart 2021 - 15:27

Zo benieuwd wat Julie aan Michel gaat schrijven…………… ?

Beantwoord
chris 12 maart 2021 - 09:14

Hoi Marion.
Nou ik denk dat het wel meer is dan vriendschap .Als je ziet hoe Julie verliet kijk naar Michel.En ander som ook en de aanrakingen naar elkaar.Ze willen het gewoon niet toe geven in BB huis.

Beantwoord
yvonne 11 maart 2021 - 20:28

Leuk idee brieven schrijven ! !

Beantwoord
Leeke 12 maart 2021 - 09:42

Hopelijk mogen we volgende week …weer nomineren..

Dan de keus uit 2 personen…. want die Michel heeft al twee keer geluk gehad.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page