Tobias en Grace zijn weer terug uit de gameroom en vertellen erover aan hun medebewoners

Tobias en Grace zijn weer terug uit de gameroom en vertellen erover aan hun medebewoners

Tobias en Grace zijn weer terug uit de gameroom, de twee vertellen wat er gebeurd is. We hadden allebei pizza zegt Tobias, chicken wings en wijn. Maar wel alcoholvrij. Ze moesten ook vragen beantwoorden. Het waren vragen over ons. Ook kregen ze een kaartje met “Grace en Tobias, na het eten mogen jullie elk vijf kaartjes uit de pot en aan elkaar voorlezen”. Ze mogen niets vertellen over de vragen. De rest vertellen daarna nog wat ze gegeten hebben en hoe snel ze het opgegeten hebben. Alles was volgens Kristof binnen 15 minuten op. We konden ons gewoon niet inhouden. Jullie hadden meer dan wij reageert Tobias, maar dat maakt niet uit. Wij hebben ook lekker gegeten. Als Tobias en Grace weer alleen zijn geven de twee elkaar een knuffel. Dankjewel zegt Tobias en ze bedanken Big Brother nog eens. Het was een mooi afscheid voor nu zegt Grace. Laat je niet te gek maken. Tobias denkt dat het voor diegene die blijft echt pittig gaat worden. Tobias zegt daarna met een lach ik kwam hier net binnen en dan denk ik pff ik heb eigenlijk geen zin om hierbij te gaan zitten. Kippenhok, kijk even hoe druk het hier is man. Ik weet niet man, het is gewoon niet zo mijn humor. Terwijl het schatten zijn, ik gun ze het beste maar ik ga liever in de zon zitten dan daarbij te zitten. Gewoon van elkaar genieten zegt Grace dan. Ik ga je missen lange grapt ze. Ik jou ook antwoordt Tobias, maar ik ga ook wel genieten van die week thuis. De twee verwachten dat ze snel hun koffers krijgen voor morgen maar eerst gaan ze nog even in het zonnetje zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 72 Average: 4.3]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. C.A. at 15:12

    Kristof en Nouche hebben niet goed nagedacht. Haha gooien eigen glazen in. Voor Salaris ligt de weg naar de eindstreep nu helemaal op rozen.
    Hoe dom kun je zijn. Ik denk dat Kristof met Nouche meegegaan is. Hij noemde nl. eerst Tobias.
    Vette pech man.

  2. Sir at 21:29

    Thomas van BB 2021 heeft niets bijzonders aan spellen toegevoegd maar spellen uit BB Australië ingebracht. Het zou een veel spannender BB worden dan vorig jaar maar dit blijkt niet het geval.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *