Home » Tobias en Grace zijn weer terug uit de gameroom en vertellen erover aan hun medebewoners

Tobias en Grace zijn weer terug uit de gameroom en vertellen erover aan hun medebewoners

Door BigBrotherNederland

Tobias en Grace zijn weer terug uit de gameroom, de twee vertellen wat er gebeurd is. We hadden allebei pizza zegt Tobias, chicken wings en wijn. Maar wel alcoholvrij. Ze moesten ook vragen beantwoorden. Het waren vragen over ons. Ook kregen ze een kaartje met “Grace en Tobias, na het eten mogen jullie elk vijf kaartjes uit de pot en aan elkaar voorlezen”. Ze mogen niets vertellen over de vragen. De rest vertellen daarna nog wat ze gegeten hebben en hoe snel ze het opgegeten hebben. Alles was volgens Kristof binnen 15 minuten op. We konden ons gewoon niet inhouden. Jullie hadden meer dan wij reageert Tobias, maar dat maakt niet uit. Wij hebben ook lekker gegeten. Als Tobias en Grace weer alleen zijn geven de twee elkaar een knuffel. Dankjewel zegt Tobias en ze bedanken Big Brother nog eens. Het was een mooi afscheid voor nu zegt Grace. Laat je niet te gek maken. Tobias denkt dat het voor diegene die blijft echt pittig gaat worden. Tobias zegt daarna met een lach ik kwam hier net binnen en dan denk ik pff ik heb eigenlijk geen zin om hierbij te gaan zitten. Kippenhok, kijk even hoe druk het hier is man. Ik weet niet man, het is gewoon niet zo mijn humor. Terwijl het schatten zijn, ik gun ze het beste maar ik ga liever in de zon zitten dan daarbij te zitten. Gewoon van elkaar genieten zegt Grace dan. Ik ga je missen lange grapt ze. Ik jou ook antwoordt Tobias, maar ik ga ook wel genieten van die week thuis. De twee verwachten dat ze snel hun koffers krijgen voor morgen maar eerst gaan ze nog even in het zonnetje zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 72 Average: 4.3]

Ook interessant:

8 Reacties

Mim 18 maart 2022 - 15:01

spijtig ze geven het al op

Beantwoord
Gerard 18 maart 2022 - 15:05

Kunnen ze niet allebei de uit is misschien beter voor ze

Beantwoord
C.A. 18 maart 2022 - 15:12

Kristof en Nouche hebben niet goed nagedacht. Haha gooien eigen glazen in. Voor Salaris ligt de weg naar de eindstreep nu helemaal op rozen.
Hoe dom kun je zijn. Ik denk dat Kristof met Nouche meegegaan is. Hij noemde nl. eerst Tobias.
Vette pech man.

Beantwoord
Alex 18 maart 2022 - 15:13

Tobias gaat er blijkbaar van uit dat hij degene is die moet vertrekken.

Beantwoord
carina beckers 18 maart 2022 - 16:24

Kristof stopt niet met stoken hij blijft over andere praten maar hij verdiend de finale niet

Beantwoord
Hans S 18 maart 2022 - 16:44

Jammer ik had het juist deze 2 gegund en niet Kristof en Salar maar ja het is niet anders.

Beantwoord
Sir 18 maart 2022 - 21:29

Thomas van BB 2021 heeft niets bijzonders aan spellen toegevoegd maar spellen uit BB Australië ingebracht. Het zou een veel spannender BB worden dan vorig jaar maar dit blijkt niet het geval.

Beantwoord
Ramona 18 maart 2022 - 21:36

Salar pulkt heel de tijd in zn neus. Wat onsmakelijk om naar te kijken. Bah!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page