Big Brother bewoners bezoeken voor de laatste keer het huis

Big Brother bewoners bezoeken voor de laatste keer het huis

De oud bewoners zijn gisteren even naar het Big Brother huis gegaan. Het huis waar sommigen lang verbleven. We zien Mike, Jerrel, Matt, Julie, Zoey, Daniëlle, Michel, Nathalie, Liese, Ziko, Nick,  Jowi, en Naomi door het huis lopen. De deelnemers kregen de kans om nog een laatste keer naar het Big Brother huis te gaan en nog eens goed rond te kijken. Mike loopt door verschillende ruimtes, zo zien we de gameroom, slaapkamers, dagboekkamer, woonkamer, keuken met volle koelkast en ga zo maar door. Verder zien we mensen van de productie opruimen.  Het huis wordt leeggemaakt zo vertelt Mike. Het huis wordt niet gesloopt, mogelijk komt er een tweede seizoen. Jill, de winnares van Big Brother is er niet. Volgens Mike is ze nog druk wat interviews afhandelen en kan er daarom niet zijn. De deelnemers maken foto’s en filmen het huis. Nick en Naomi gaan nog op de foto met “Rudy” de camera. En een groepsfoto van de dagboekkamer mag ook niet ontbreken. Bijzondere beelden om te zien:

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.5]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
  • Metje at 09:38

   Zo lijkt het wel als je het leest, als je naar beneden scrolt dan zie je een filmpje van Mike zijn Instagram.
   Heel leuk om te zien, echt heel leuk, wat een genot nog even.
   Weet niet of het nog lukken gaat om volgend jaar weer zo’n leuke bb te maken.
   Hoop dat er nog een aftershow komt, lijkt mij toch wel leuk om wat te zien van hoe het erna gegaan is met de bewoners en evt achter de schermen.
   Of nog heel wat anders Michel als sport instructeur en Nick als kok op you-tube.
   Of Thomas en Jill een soort Thom en Jerry duo.
   Heel veel leuks, wie weet. Meer meer meer…

 1. Joke at 08:53

  Super leuk Mis dit zo erg kom maar snel met een nieuwe big brother en zo jammer dat wij geen afterparty hebben gekregen zoal elke donderdagavond was naar de uitzending Big Brother bedankt voor een mooie tijd in de Corona tijd

 2. Sjoerd at 09:35

  Heerlijk om ze nog één keer gezien te hebben. Misschien een idee om over een halfjaar of vlak voor de start van een eventueel nieuw seizoen, nog een programma te maken met de bewoners van 2021? Ben heel benieuwd hoe het ze vanaf nu vergaat met de aandacht van de media, het bekend zijn, of de vriendschappen stand houden enz. enz.

  • anita at 13:39

   Echt heel leuk. Toch een beetje afscheid van jullie allemaal!!
   Hebben jullie na de lifeshow allemaal in eem hotel geslapen en toch een soort afterparty gehad??? Of was het meteen slapen???
   Ik heb nu een keer BB australië gekeken, moet toch zeggen dat dat huis super spectaculair is, maar de bewoners wel heeel heftig zijn.Net als het eerste spel.

 3. Paoli at 10:07

  Gisteren keek ik naar een nieuwe Australië Big Brother.Wat is daar echt prachtig BB huis dan in Nederland. Daar zijn erg leuke , vlotte , warme , sociaal en gezellig bewoners dan in Nederland / België bewoners.

  • Sjoerd at 12:49

   Heb het eerste stukje van de aflevering gekeken en ben toen afgehaakt. Vind het huis niet mooi en de bewoners vrijwel allemaal overdreven types. Het blijkt ook nog eens BB seizoen 12 (2020) te zijn, dus oude koek. Nee, het kon me niet bekoren en ben weer begonnen aan de aflevering van onze BB. Inmiddels de eerste week alweer gezien en dan zie je toch weer heel andere dingen dan hoe ik het toen zag. Scheelt natuurlijk dat je al weet wie er over zullen blijven, waardoor je meer op hun kunt richten en met wie ze contact hadden en wat ze in het huis deden.

 4. bbfan at 12:13

  Volgend jaar met Publiek en binnen dan krijg je ook leukere uitzendingen.
  Jill was de terechte winnares.
  Kijk uit naar de volgende BB

 5. Linda at 08:10

  Wat leuk om de oude bewoners van BB weer te zien.
  En nog de laast blik van het huis gezien.
  Heb alle afleveringen gezien.
  En met pleizier gekeken.
  Zal leuk zijn als BB weer terug komt.
  Eventueel tot volgend jaar 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *