Home » Jill wint de finale van Big Brother 2021

Jill wint de finale van Big Brother 2021

Door BigBrotherNederland

Na 100 dagen is het dan zover, de grootse finale! Jill, Nick en Liese zijn de finalisten, echter kan er maar één de winnaar zijn. In dit bericht lees je terug wat er tijdens de finale gebeurde en wie er natuurlijk de winnaar is van Big Brother 2021.

Alle oud deelnemers van Big Brother zijn vrijwel allemaal aanwezig tijdens de finale. Via verschillende social media accounts is te zien dat iedereen elkaar weet ziet, er wordt gedronken, gegeten, gekletst en lol gemaakt. En natuurlijk mag een groepsfoto niet ontbreken. Ook het podium is klaar, zo zien we op de social media accounts van presentatoren Geraldine en Peter.

tekst gaat verder na de foto’s

Liveshow – De finale van Big Brother

De  bewoners zitten nog altijd in het huis, ze zijn nog op de live stream te volgen. Nick en Jill zitten even buiten en herkennen de stemmen van de oud bewoners. Uiteindelijk gaan de finalisten in de bank zitten… En dan is het tijd voor de finale van Big Brother! Peter opent de liveshow, 16 deelnemers zijn aanwezig en uiteraard vrienden en familie. Daarna wordt er teruggekeken op de start van Big Brother. De moeilijke en mooie momenten van het programma. Daarna wordt er gesproken over het vertrek van Michel. Geraldine heeft een vraag maar Michel voert eerst een weddenschap uit die hij blijkbaar had en drukt zich 10x op daarna vertelt hij dat het goed gaat. Het is jammer dat ik net voor de finale moest verlaten. Maar het neemt niemand meer van mij af. Mijn dank aan Big Brother en alle mensen hier. Hij is nog niet geland, het is nog erg onwennig. Straks gaat er nog één bewoner uit het huis vertelt Peter dan. De stemmen gaan dan weer op 0. Er moet dus weer opnieuw gestemd worden voegt hij eraan toe. Vervolgens worden de gebeurtenissen getoond van de afgelopen dagen, zoals het persmoment in het Big Brother huis, en het moment dat de finalisten vanmorgen wakker werden gemaakt en finale kleding die ze uit moesten kiezen. Dan gaat Geraldine naar het huis. Jill vind het gek, alles de laatste keer, en Nick vindt het intens. Nick gaat alles missen, maar vooral de hottub en een saunatje met Michel. Jill denkt dat ze moet wennen aan haar telefoon en wil genieten van de kleine dingen. Liese kijkt er naar uit om al haar geliefden terug te zien, vervolgens ziet ze haar familie zitten op het scherm. Dan zien we de finalisten in de gameroom ontbijten. En zien we het onbekende laatste spel, de gameroom was op slot. Liese en Jill moesten Nick die geblinddoekt was een parcours af laten leggen. Liese en Jill mochten de camera’s “besturen” en moesten tegelijkertijd Nick aanwijzingen geven. Door verschillende opdrachten werd een kistje geopend met de sleutel waarmee de gameroom geopend kon worden. Daarna gingen de finalisten op zoek naar nog een kist die in de hottub zat en daarin zat een bedrag van 10.000 euro voor de pot.

Peter vraagt aan de moeder van Jill hoe het gaat. Het gaat goed en is super trots, het zijn alle drie winnaars. De vriendin van Nick is dan aan bod, ze werd golddiger genoemd. Super fans weten soms niet hoe hard een reactie aan kan komen. Ze is ervan overtuigd dat Nick wint. De vriend van Liese is dan aan het woord. Hij heeft haar hard gemist, alleen maar mooi de ervaringen die ze gehad heeft is alleen maar mooi. Peter blikt nog even terug op de start van Big Brother in januari. En richt zich op de oud bewoners. Theo is er niet, de rest wel. René en Mike schept het een band ondanks dat jullie niet bij elkaar in het huis hebben gezeten. Volgens René heeft iedereen met elkaar een band die in het huis heeft gezeten. Ziko vond het intens om te volgen. Ik heb een leuke week gehad en het was leuk dat ik mijn naam af en toe hoorde. Daniëlle was trots op zichzelf dat ze voor zichzelf gekozen heeft maar baalde wel een beetje toen ze weer thuis was. Met Jerrel gaat het goed, we houden allemaal van elkaar. Michel komt hem een knuffel geven. Nathalie laat weten dat ze er vriendschappen aan heeft gehouden. Els wilde er niet uit, maar het is een spelletje he. Michel heeft het thuis moeten kijken, ik heb mijn eigen exit mogen ervaren. Het waren mooie beelden. Ik had er graag willen zitten maar ik gun het ze alle drie. Mijn doel was zo lang mogelijk te blijven zitten. Dat is mij gelukt, ik heb gezeten met de mensen waarmee ik de beste klik had. Mijn missie is geslaagd.

Liese valt af

Geraldine laat dan weten dat de stemmen geteld worden en dat er nog een bewoner uit het huis moet. Peter gaat naar het huis, we moeten afscheid nemen van één bewoner. De andere bewoners mogen nog langer blijven. De drie pakken elkaar vast. De naam die op het scherm komt mag blijven, de eerste naam is: Nick. Het gaat dus tussen Liese en Jill. De naam die op het scherm komt is door en dat is: Jill. Dit betekend dat Liese weg moet. Ze neemt afscheid van de anderen. Daarna mag ze naar buiten. Ondertussen zien we mooie beelden van Liese in het huis. Liese wordt hartelijk ontvangen op het podium. Je hebt 100 dagen in dat kot gezeten merkt Peter op. Het is nu even heel erg veel antwoordt Liese. Ik zou het direct opnieuw doen. Het was echt top, ik heb veel mensen gemist. Daarna knuffelt ze haar vriend (dat mag, iedereen is getest).

Dan gaat Geraldine weer naar Jill en Nick. Jill is op van de zenuwen en Nick ook. Geraldine maakt de prijzenpot bekend, Peter schrijft het bedrag op: 70.405,50. Dan gaat Geraldine naar Matt. Hij heeft haar zus getrakteerd met het geld. Jowi hoorde toen hij eruit ging dat hij als winnaar gezien werd. Hij grapt nu spijt te hebben nu het zo koud is. Het was wel even wennen om weer terug te zijn. Julie laat weten thuis een goed gesprek heeft gehad. De vriendschap blijft zoals het was en thuis gaat alles prima. Met Zoey gaat het super. Mijn familie was super trots en fier op mij. Thomas heeft constant gekeken naar Jill en natuurlijk de rest. Het voelde vreemd maar het besefte wel dat ik haar mis. De zoen was goed. Naomi ging weer anders terug in het huis toen ze op bezoek mocht. Omdat je wist hoe het er buiten aan toe ging. Ik wilde de bewoners in het huis een goed gevoel geven. Peter vraagt hoe het met Jill en Nick gaat. Nick zegt goed en heeft gelachen om de filmpjes. Met Jill gaat het niet goed ze vindt het fijn om mee te kijken. Daarna zien we een kleine top 5 over huilmomenten, over verveling, over het vele douchen, over het lachen en het dansen. Jill vindt het geniaal om terug te zien, Nick denkt dat er veel dingen hem gaan achtervolgen.

Jill is de winnaar van Big Brother 2021

Er is massaal gestemd, de site’s hadden het moeilijk. Maar de winnaar is bepaald! Geraldine gaat naar het huis en Peter zegt dat dit het moment is. Jullie hadden de ballen in het experiment te stappen. Big Brother krijgt de eer om de uitslag bekend te maken. Zijn huis, zijn regels, zijn winnaar. Nick en Jill zegt Big Brother. Ik heb jullie laten samen wonen met totale vreemden. Die nu vrienden voor het leven zijn geworden. Ik heb jullie zien lachen, huilen, knokken tegen elkaar en de heimwee. En ik gaf jullie de tijd na te denken over het leven hierbuiten. Jullie hebben week na week afscheid genomen van jullie medebewoners. Jullie zijn de laatste twee, dat is een enorme prestatie. Jullie zijn helden en toch, hoe hard het ook is, een van jullie loopt maar als winnaar naar buiten. Wie wint er uit mijn huis met mijn regels. Kijk naar het scherm, als jou naam er verschijnt ben jij de one. De winnaar van mijn experiment is: Jill. Jill is de winnaar van Big Brother 2021! Ze knuffelt Nick. En schreeuwt lachend dat ze opa terug kan betalen. Nick mag als eerste naar buiten komen. Jill blijft nog even achter in het huis. Daarna zien we mooie beelden van Nick. Dan komt Nick naar buiten. Hij zegt dat het heel goed gaat, ik vind het verdient dat Jill gewonnen heeft. Ik heb de leukste ervaring van mijn leven gehad. Daarna gaat hij naar zijn vriendin en familie.

Dan is het tijd voor Jill. Hier is de winnaar van Big Brother 2021 zegt Geraldine. Ze stapt naar buiten en wordt toegejuicht. Jill krijgt de cheque en schreeuwt het uit. Daarna zien we mooie beelden van de 92 dagen die ze in het huis heeft gehad. Als eerste rent ze naar Thomas om hem te knuffelen. Daarna naar haar moeder en de rest van haar familie. Daarmee zit Big Brother 2021 erop. Geraldine zegt nog tot snel…

Jill, winnaar Big Brother 2021

live streams zijn gestopt

 

Lees ook: Big Brother huis wordt nog niet gesloopt, er zijn plannen voor een tweede seizoen

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 3.7]

Ook interessant:

26 Reacties

jan?? 8 april 2021 - 21:04

waanzinnig goed jill maak er wat moois van love tomas en jill

Beantwoord
Suteruni 8 april 2021 - 21:05

Domper met dat stemmen zeg, zit nog bij te komen van de stress. Maar goed bij dat Jill heeft gewonnen

Beantwoord
Mario 8 april 2021 - 21:08

Terechte winnares onze spontane JILL
Gefeliciteerd Lieve JILL

Beantwoord
Metje 8 april 2021 - 21:12

Zo jammer dat het afgelopen is, het voelt nu ook nog erg onaf.
Er zijn de laatste week zoveel dingen gebeurd, jammer dat er zo weinig van te zien is geweest van de oud bewoners terug, en nu de exit van Michel niet op de donderdagshow maar ergens tussendoor, en dan nog hoe het na de tijd gaat, dat moet nu gevolgd worden via de media.
Ja wat mij betreft had er nog een weekje extra bij gekund, echt even nog goed nagenieten met zijn allen.
Het zal een gemis zijn, het volgen van hoe het er in het huis voor staat.

Beantwoord
alice 8 april 2021 - 21:13

heel veel plesier met je gewone geld en maat de kindjes van het maxima ziekenhuis blij

Beantwoord
Nuf 8 april 2021 - 21:21

Vele mensen hebben helaas niet kunnen stemmen maar gelukkig is mijn winnaar het geworden❤️

Beantwoord
Daan 8 april 2021 - 21:24

Nick moed nu wel zijn belofte naar komen 50 euro er bij vor jill

Beantwoord
Inge 9 april 2021 - 05:50

@ Daan
Jaaaa was ook wat ik dacht en word vast vergeten
???

Beantwoord
Hela 9 april 2021 - 07:58

Helemaal geweldig Jill, bedankt dat we zoooo intens van je hebben mogen genieten…en pffff wat gaan we t missen….t was vanmorgen al raar wakker worden …..je bent een echt toppertje blijf zoals je bent….!!!! Maak veel kindertjes blij van t maxima ziekenhuis….betaal je lieve opa en houdt een flink bedrag voor je eigen toekomst….enne nick is je nog 50 euro schuldig van je teentje knoflook whahaha……geniet allen van t leven we gaan jullie missen…!!!

Beantwoord
anita 9 april 2021 - 08:06

Haha ja dat is waar!!! Vergeten in de hectiek van het programma….

Beantwoord
Reg Nog 8 april 2021 - 21:25

Spijtig Michel moest dit gewonnen hebben!

Beantwoord
Ingrid 8 april 2021 - 21:53

Jill ?‍♀️❤️ meid gefeliciteerd ? ik heb echt genoten van jou .Had ik een pestbui ,en keek ik naar big brother ,en zag ik jou weer gekkigheid uithalen zat ik weer te lachen .Je hebt ze een poepje laten ruiken figuurlijk en letterlijk. ??Meisje je bent een toppertje ,en geniet met volle teugen ervan . Nogmaals proficiat ? ????

Beantwoord
pauline 8 april 2021 - 22:21

jammer dat ik niet kin stemmen maar blij dat mijn favoriet gewonnen heeft.
Ze had nog een stem meer gehad als de lijnen niet bezet waren! Top Jill!!!!!

Beantwoord
Han 8 april 2021 - 22:33

Waar was die mooie exit die Michel zou krijgen in de laatste live show?

Beantwoord
Natasja 8 april 2021 - 22:59

Gefeliciteerd Jill ik had op jou gestemd en je hebt gewonnen maar ook alle andere bewoners goed gedaan ik hoop dat er snel weer een nieuwe bigbrother komt want ik zal t gaan missen groetjes Natasja.

Beantwoord
Anoniem 9 april 2021 - 06:00

Zeer terecht dat ze gewonnen heeft. Ik bedank ook deze site om ons altijd op de hoogte te houden wat er gebeurd in het Big Brother huis. Zonder jullie hadden we de helft niet geweten of via andere kanalen moeten lezen. Echt top gedaan! Complimenten! Mag ook weleens gezegd worden. Ik hoop ook dat jullie de kandidaten en winares blijven volgen en als daar nieuws van is dit ook op deze site plaatsen

Beantwoord
Pauline 9 april 2021 - 06:27

kijk zo moet alles zijn, super.

Ga genieten meid , je hebt het verdient.

Beantwoord
Hans s 9 april 2021 - 06:29

Jill heeft terecht gewonnen was puur en gewoon hoe iemand moet zijn “gewoon” en meer heb ik er eigenlijk niet er op aan te merken.
maar de laatste 6 weken waren het leuks in het Big Brother huis ik vind dat Big Brother het goed heeft opgelost , wie niet wil of het niet meer leuk vind weg wezen daar zitten de mensen niet op te wachten dus een pluim voor Big Brother in deze.
En hopelijk volgend jaar weer een nog mooier en groter Big Brother 2022.

Beantwoord
Gerda 9 april 2021 - 07:54

Super blij dat Jill gewonnen heeft terecht
Altijd spontaan en goed gemutst
Zij verdient dit echt . proficiat meid goed gedaan.jammer dat we nu niks meer van je horen en zien ?????

Beantwoord
anita 9 april 2021 - 08:04

LIEVE jill. Vanaf dag 1 mijn toppertje. Ik hoop dat je het geld veel mooie dingen voor je toekomst mag brengen. En wens je veel geluk en gezondheid toe. Mag jou grootste wens uitkomen die je hebt betreffende je vader en familie.
Ben niet onzeker meer, je ziet hoeveel mensen jou zien als een warm, hartelijk, eerlijk en prachtig persoon!!!
Veel geluk.

Beantwoord
anita 9 april 2021 - 08:09

Ja een weekje met beelden was inderdaad echt top geweest. Zo is het ineens klaar. Heb wel moeite gehad om mijn stem voor Jill te plaatsen, zeg!!! Steeds gaf de site aandat er ,,,,oeps er gaat wat fout ,aan!!Gelukkig is het me toch gelukt om Jill mijn allerlaatste stem te geven.

Beantwoord
Han 9 april 2021 - 08:14

geweldig dat Jill gewonnen heeft ,ze is altijd gewoon gebleven ,geen rare fratsen met bondjes , de heren vooral Nick zag zich al helemaal als een Winnaar ,zo naar om te zien , en helemaal dat ze met 5 wilde eindigen daar hoorde Jill niet bij wat heeft dat meisje zich vaak eenzaam en buiten gesloten gevoeld hebben , zo fijn dat ze nu toch gewonnen heeft ,het is een schat en ik wens haar heel veel geluk met Tomas dat is ook een schat

Beantwoord
As 9 april 2021 - 09:20

Jammer dat ik niet kon stemmen, maar mijn favoriet heeft gewonnen.

Beantwoord
Gerrie 9 april 2021 - 09:53

wat een mooie overwinning Jill heb van je genoten zonder jou was het vast heel saai geweest. wens je een mooi leven met je familie en misschien met Thomas dat is ook iemand met een lief karakter FIJN LEVEN VERDER

Beantwoord
ron en leonie 9 april 2021 - 12:06

lieve Jill ,we waren erg gescharmeerdt van jou doen en laten en hebben genoten ,mijn man en ik ,wees en blijf jezelf je bent een kanjer of je nu 3de of na nu bleek eerste bent geworden …..
het is je erg gegund ….groetjes uit made …
en groetjes aan je opa {kip ….xxxxx]

Beantwoord
EA 9 april 2021 - 13:32

ze heeft er nog recht op, maar ik denk niet dat Nick gaat betalen. Z’n vriendin zal het liever niet hebben nu hij niet gewonnen heeft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page