Big Brother huis wordt nog niet gesloopt, er zijn plannen voor een tweede seizoen

Big Brother huis wordt nog niet gesloopt, er zijn plannen voor een tweede seizoen

Vandaag is de finale van Big Brother, daarna stopt het programma. Maar of het definitief stopt is nog niet duidelijk, het huis wordt namelijk nog niet gesloopt… In de Telegraaf wordt er gesproken over de komst van een mogelijk tweede seizoen.

Op RTL5 wordt het programma vrij goed bekeken en er wordt dan ook gekeken wat er met het programma in de toekomst gaat gebeuren. “We hebben geen miljoenenpubliek getrokken maar gemiddeld wel tussen de 300- en 600.000 kijkers inclusief uitgesteld kijken”, zegt gedelegeerd producent Jeroen Compeer vandaag in De Telegraaf. “Die kijkcijfers zijn superfijn” vervolgd Jeroen. “Je kunt spreken van een bescheiden succes. Een nieuwe reeks zijn we zeker aan het onderzoeken, waarbij we goed zullen kijken naar alle lessen uit deze editie”. Ook bevestigd Jeroen Compeer dat het Big Brother huis nog niet gesloopt wordt. “Het huis blijft nog even staan, maar niet om snel weer bewoond te worden. Ik denk dat, als het terugkomt, de tijd daarvoor pas over een jaar rijp is.”

Foto RTL

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.7]
Er zijn 45 reacties op dit artikel
 1. Leon at 08:55

  Vind nominaties nu niet eerlijk. Tenminste als publiek uit de 3 de winnaar mag kiezen. Er moet nu gekozen worden zoals met Michel. Weer 1 eruit. Blijven er 2 over en dan mag publiek kiezen. Want nu 1 Nederlander dus Nederland stemt op haar. 2 Belgen dusdie hebben 50% van België. Dus dit is dan weer. Vooruitzicht BB en weer heeft de Nederlander er voordeel van. Dan zeg gewoon zonder te stemmen. Jil jij bent het. Heb ze alle 3 graag. Maar vind dit oneerlijk.

 2. Vivian at 09:06

  Ik hoop dat we nog wel over een aantal maanden iets van deze leuke mensen ,bewoners van het BB huis ,te horen krijgen

 3. Dick at 09:13

  Zou ik leuk vinden. Voor de start mensen al een bepaalde binding laten krijgen met de kandidaten.
  Bedank voor deze afleveringen, erg genoten

 4. Sjoerd at 09:21

  Oei, hoewel dat nog geen volmondig ja is, is het wel een hoopgevend bericht. Uiteraard zullen er achter de schermen veel meer lessen getrokken zijn dan waar wij als kijker zicht op hebben, maar ik ben van mening dat er weinig aangepast zou hoeven worden. Hoewel het voor de kijkcijfers misschien goed is als er controversiële personen in het huis zitten, was de casting van de bewoners deze editie nagenoeg perfect. Minder interactie met BB zou wat mij betreft ook wel mogen. Laat ze zichzelf maar vermaken en geef in de uitzendingen ook meer ruimte aan de mooie gesprekken die er geweest zijn. Stukjes er van zag je soms wel op televisie, maar het ging veelal over opdrachten of over de bondjes rond het nomineren. Als streamkijker kregen we de mooie en/of goede gesprekken wel te zien en juist dat is waar BB volgens mij om zou moeten draaien. Tot slot zouden de televisie uitzendingen niet zo moeten achterlopen. Zeker als je de streams veelvuldig kan volgen, is het niet leuk om dingen pas dagen later in de uitzendingen te zien. Nogmaals mijn complimenten voor iedereen die dit seizoen van BB mogelijk heeft gemaakt. Het was een avontuur en een genot om te volgen. Bedankt allemaal.

  • anita at 11:41

   O dat zou ik echt geweldig vinden!!!
   Wel zouden de liveshows uitdagender en spannender mogen….Ook voor diegene die op de bank zitten. Als ik nog jong genoeg was, dan wist ik het wel!!!!!

 5. Inge at 09:26

  Dan wil ik wel schoonmaakster zijn
  En niets zeggen/praten
  Wel mogen praten en uitdagen ????
  Zo leukkkkkkk lijkt me dat
  3 x per dag even pesten en leuke acties doen
  Gaaaaaffffff

 6. catherine at 09:28

  Hopelijk nieuw seizoen, en hopelijk ook met meer opdrachten zodat ze wat minder lui in de zetels liggen.. Want zelf voor hen is dit saai..
  We kijken alvast terug vanuit belgie..

 7. Joke at 09:56

  Big brother voor vrijgezellen of senioren is misschien ook ook een optie heb elke dag gekeken en zelfs toen Thomas terug kwam heb ik tot 4 uur in de nacht gekeken wat was dit leuk in deze moeilijke tijd. Ben zelf ziek geweest en vond hier de af leiding en deze moeilijke tijd lachend door heen gekomen door die leuke gekke Jill. Zij is voor mij NR 1

  • anita at 11:47

   Natuurlijk wel, Paoli. Daar verzint BB wel wat op. Misschien een trilarmand als je naar de huiskamer moet e.d. en medebewoners kunnen toch ook bijspringen!!!
   Gewoon je droom volgen!
   Grtjes Anita

 8. Agatha at 11:22

  Ik ben al fan van Bb vanaf Bb 1
  Hoop zo op weer Bb heerlijk en te mooi huis om te slopen
  Jammer vandaag laatste dag phhh afkicken

  • Bobby at 11:43

   Ik ben fan van BB. Ik zou liever vandaag dan morgen blijven kijken. Dus vervolg zou op zijn plaats zijn met de kijkcijfers nu.

 9. reina geerestein at 12:24

  ik hoop zeker dat het terug komt maar dan dat de mensen in het huis zelf nomineren dat vind ik veel eerlijke ik ga zeker weer kijken tenminste wat leuks o de tv in plaats van al die herhalingen

 10. Marc at 12:28

  Ik vond deze big brother wat saai, doordat er weinig opdrachten waren en de opdrachten die er waren, waren ook steeds van korte duur.
  In de oude big brothers waren er vaak weekopdrachten waar de bewoners de ganse week soms dag en nacht moesten aan werken om de opdracht te doen slagen op het eind van de week.
  Soms zelfs ook om wereldrecords te proberen breken.
  Nu hadden de bewoners de meeste tijd niks te doen waardoor het live kijken wel erg saai werd.

 11. henny at 15:53

  Ik hoop niet dat het een heel jaar duurt voor BB weer begint,ook ik ben fan van het eerste uur. Nu mag Jill van mij winnen, wat een heerlijk spontane meid is dat. Hoewel ik de andere 2 ook heel leuk vind. Maar je kunt naar op 1 stemmen helaas. Ik zou er niet teveel aan veranderen. Ik zal de straem missen vannacht.

 12. stefan at 19:20

  Jaaaaaaaaaaaa.
  Maar dan hoop ik wel voor de nieuwe bewoners dat dat irritante zoemer weg gaat.
  en dat je niet vaak hoor MIJN HUIS MIJN REGELS 1x is genoeg.

  maar huismeester schap heerlijk en dat ze regels mogen maken.
  ik hoop echt dat het terug komt volgend jaar. liefs eerder
  wel met kippen en een moestuin om hun eigen groenten de plukken.

 13. yvonne at 20:04

  ik zou ook wel in het huis willen een speciaale voor mensen met een verstandelijk handicap licht die woonen met begeleiding lijkt mijn super leuk ! !

 14. Anoniem at 08:02

  Als het weer komt hoop ik voor de spelers dat het eerlijker gaat dan nu.
  Om te kijken nu er niet veel is kon het af en toe leuk zijn. De livestreams waren veel leuker . Wel irritant als er geen beeld was. En wat een tijd hebben we nu voor andere dingen. Ps. In de finale 1 Belg en 1 Nederlander. Hoe eerlijk is het gegaan met 1 Nederlander en 2 Belgen. En dan nog niet kunnen stemmen. ?

 15. alice at 08:42

  lijkt me wel heel leuk om mee te doen
  maar zo te zien hadden ze allemaal een job
  ik niet hebt wajong ben afgekeurd
  dus denk niet dat je dan uit wordt gekozen

 16. Bianca willems at 13:38

  Als vanaf dag 1 van het bestaan van BigBrother ben ik een enorme fan.
  In 2000 heb ik me ook aangemeld als bewoner, kreeg als reactie een schriftelijke brief met de vermelding, mijn persoonlijkheid en formulieren wat ik had opgestuurd waren heel goed zou er goed bij passen in het BB huis maar was wat te laat met m’n inzending. Dus zou het 21 jaar later heel heel graag opnieuw proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *