Home » Big Brother huis wordt nog niet gesloopt, er zijn plannen voor een tweede seizoen

Big Brother huis wordt nog niet gesloopt, er zijn plannen voor een tweede seizoen

Door BigBrotherNederland

Vandaag is de finale van Big Brother, daarna stopt het programma. Maar of het definitief stopt is nog niet duidelijk, het huis wordt namelijk nog niet gesloopt… In de Telegraaf wordt er gesproken over de komst van een mogelijk tweede seizoen.

Op RTL5 wordt het programma vrij goed bekeken en er wordt dan ook gekeken wat er met het programma in de toekomst gaat gebeuren. “We hebben geen miljoenenpubliek getrokken maar gemiddeld wel tussen de 300- en 600.000 kijkers inclusief uitgesteld kijken”, zegt gedelegeerd producent Jeroen Compeer vandaag in De Telegraaf. “Die kijkcijfers zijn superfijn” vervolgd Jeroen. “Je kunt spreken van een bescheiden succes. Een nieuwe reeks zijn we zeker aan het onderzoeken, waarbij we goed zullen kijken naar alle lessen uit deze editie”. Ook bevestigd Jeroen Compeer dat het Big Brother huis nog niet gesloopt wordt. “Het huis blijft nog even staan, maar niet om snel weer bewoond te worden. Ik denk dat, als het terugkomt, de tijd daarvoor pas over een jaar rijp is.”

Foto RTL

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.7]

Ook interessant:

45 Reacties

jan?? 8 april 2021 - 08:46

hoop op nieuw seizonn bb

Beantwoord
Ann Kempeneers 8 april 2021 - 09:15

Yess, yess, ik zie het mij zo doen, fan van het eerste uur, al van 2000 !!! Ik schrijf me zeker in ?

Beantwoord
winand 8 april 2021 - 21:10

Zou mooi zijn er een nieuw seizoen
Ik heb ze allemaal gezien
Ik zou er zeker voor gaan om mee te mogen doen

Beantwoord
alice 8 april 2021 - 08:46

dan zou ik zeker mee doen
maar dat zal wel niet gaan met een wajong

Beantwoord
Arjan 8 april 2021 - 10:06

Waarom zou dat niet gaan? Je kan je altijd opgeven toch?

Beantwoord
Bobby 8 april 2021 - 10:54

Het moet zeker terugkomen

Beantwoord
LindaaaBjb 8 april 2021 - 11:37

Zou toch te gek voor woorden zijn als dit zo zou zijn.
Mijn gedachte ,discriminatie.
BB zou iedereen moeten toelaten

Beantwoord
Ida 8 april 2021 - 08:51

Jaaaaaa!!!!!

Beantwoord
Leon 8 april 2021 - 08:55

Vind nominaties nu niet eerlijk. Tenminste als publiek uit de 3 de winnaar mag kiezen. Er moet nu gekozen worden zoals met Michel. Weer 1 eruit. Blijven er 2 over en dan mag publiek kiezen. Want nu 1 Nederlander dus Nederland stemt op haar. 2 Belgen dusdie hebben 50% van België. Dus dit is dan weer. Vooruitzicht BB en weer heeft de Nederlander er voordeel van. Dan zeg gewoon zonder te stemmen. Jil jij bent het. Heb ze alle 3 graag. Maar vind dit oneerlijk.

Beantwoord
Vivian 8 april 2021 - 09:06

Ik hoop dat we nog wel over een aantal maanden iets van deze leuke mensen ,bewoners van het BB huis ,te horen krijgen

Beantwoord
Fadella 8 april 2021 - 09:08

Hopelijk nieuwe seizoen voor België

Beantwoord
Dick 8 april 2021 - 09:13

Zou ik leuk vinden. Voor de start mensen al een bepaalde binding laten krijgen met de kandidaten.
Bedank voor deze afleveringen, erg genoten

Beantwoord
Sjoerd 8 april 2021 - 09:21

Oei, hoewel dat nog geen volmondig ja is, is het wel een hoopgevend bericht. Uiteraard zullen er achter de schermen veel meer lessen getrokken zijn dan waar wij als kijker zicht op hebben, maar ik ben van mening dat er weinig aangepast zou hoeven worden. Hoewel het voor de kijkcijfers misschien goed is als er controversiële personen in het huis zitten, was de casting van de bewoners deze editie nagenoeg perfect. Minder interactie met BB zou wat mij betreft ook wel mogen. Laat ze zichzelf maar vermaken en geef in de uitzendingen ook meer ruimte aan de mooie gesprekken die er geweest zijn. Stukjes er van zag je soms wel op televisie, maar het ging veelal over opdrachten of over de bondjes rond het nomineren. Als streamkijker kregen we de mooie en/of goede gesprekken wel te zien en juist dat is waar BB volgens mij om zou moeten draaien. Tot slot zouden de televisie uitzendingen niet zo moeten achterlopen. Zeker als je de streams veelvuldig kan volgen, is het niet leuk om dingen pas dagen later in de uitzendingen te zien. Nogmaals mijn complimenten voor iedereen die dit seizoen van BB mogelijk heeft gemaakt. Het was een avontuur en een genot om te volgen. Bedankt allemaal.

Beantwoord
Coba 8 april 2021 - 09:22

Ik geef me dan zeker op, lijkt me geweldig om aan z’n experiment mee te doen

Beantwoord
anita 8 april 2021 - 11:41

O dat zou ik echt geweldig vinden!!!
Wel zouden de liveshows uitdagender en spannender mogen….Ook voor diegene die op de bank zitten. Als ik nog jong genoeg was, dan wist ik het wel!!!!!

Beantwoord
Mathot Paul 8 april 2021 - 09:22

Wanneer zijn de volgende inschrijvingen voor BB

Beantwoord
Inge 8 april 2021 - 09:26

Dan wil ik wel schoonmaakster zijn
En niets zeggen/praten
Wel mogen praten en uitdagen ????
Zo leukkkkkkk lijkt me dat
3 x per dag even pesten en leuke acties doen
Gaaaaaffffff

Beantwoord
catherine 8 april 2021 - 09:28

Hopelijk nieuw seizoen, en hopelijk ook met meer opdrachten zodat ze wat minder lui in de zetels liggen.. Want zelf voor hen is dit saai..
We kijken alvast terug vanuit belgie..

Beantwoord
Rianne 8 april 2021 - 22:04

misschien zijn weekopdrachten een idee.

Beantwoord
Eddy Frenay 8 april 2021 - 09:38

Start in september. Dan kan het dus 2x per jaar.

Beantwoord
Tineke 8 april 2021 - 09:43

Hopelijk minder luxe en spannender

Beantwoord
Joke 8 april 2021 - 09:56

Big brother voor vrijgezellen of senioren is misschien ook ook een optie heb elke dag gekeken en zelfs toen Thomas terug kwam heb ik tot 4 uur in de nacht gekeken wat was dit leuk in deze moeilijke tijd. Ben zelf ziek geweest en vond hier de af leiding en deze moeilijke tijd lachend door heen gekomen door die leuke gekke Jill. Zij is voor mij NR 1

Beantwoord
LindaaaBjb 8 april 2021 - 11:39

Idd
Jill mag ook winnen van mij,gestemd op haar.

Beantwoord
diana 8 april 2021 - 10:17

Dat zou leuk zijn, volgende week een nieuwe groep mensen

Beantwoord
Paoli 8 april 2021 - 10:21

Mag ik dan meedoen hahaha.. maar helaas kan ik het niet door mijn doofheid

Beantwoord
carina beckers 8 april 2021 - 10:54

Waarom geen mensen met doofheid of ander handicap dat zijn ook mensen alle mensen zijn gelijk

Beantwoord
anita 8 april 2021 - 11:47

Natuurlijk wel, Paoli. Daar verzint BB wel wat op. Misschien een trilarmand als je naar de huiskamer moet e.d. en medebewoners kunnen toch ook bijspringen!!!
Gewoon je droom volgen!
Grtjes Anita

Beantwoord
Marianne 8 april 2021 - 10:46

Geweldig BB ga zeker weer kijken

Beantwoord
Agatha 8 april 2021 - 11:22

Ik ben al fan van Bb vanaf Bb 1
Hoop zo op weer Bb heerlijk en te mooi huis om te slopen
Jammer vandaag laatste dag phhh afkicken

Beantwoord
BBfan 8 april 2021 - 11:31

Jaaaaaa leuk, ik durf niet hhahahahah maar ik ga zeker kijken ben fan vanaf het eerste uur!

Beantwoord
Bobby 8 april 2021 - 11:43

Ik ben fan van BB. Ik zou liever vandaag dan morgen blijven kijken. Dus vervolg zou op zijn plaats zijn met de kijkcijfers nu.

Beantwoord
Carine Respaillie 8 april 2021 - 11:33

Ik wil best dan eens meedoen aan de uitdaging van BB t is een droom voor mij

Beantwoord
reina geerestein 8 april 2021 - 12:24

ik hoop zeker dat het terug komt maar dan dat de mensen in het huis zelf nomineren dat vind ik veel eerlijke ik ga zeker weer kijken tenminste wat leuks o de tv in plaats van al die herhalingen

Beantwoord
Marc 8 april 2021 - 12:28

Ik vond deze big brother wat saai, doordat er weinig opdrachten waren en de opdrachten die er waren, waren ook steeds van korte duur.
In de oude big brothers waren er vaak weekopdrachten waar de bewoners de ganse week soms dag en nacht moesten aan werken om de opdracht te doen slagen op het eind van de week.
Soms zelfs ook om wereldrecords te proberen breken.
Nu hadden de bewoners de meeste tijd niks te doen waardoor het live kijken wel erg saai werd.

Beantwoord
henny 8 april 2021 - 15:53

Ik hoop niet dat het een heel jaar duurt voor BB weer begint,ook ik ben fan van het eerste uur. Nu mag Jill van mij winnen, wat een heerlijk spontane meid is dat. Hoewel ik de andere 2 ook heel leuk vind. Maar je kunt naar op 1 stemmen helaas. Ik zou er niet teveel aan veranderen. Ik zal de straem missen vannacht.

Beantwoord
michel pet 8 april 2021 - 16:49

het zou 3x per jaar kunnen ik zeg doen.

Beantwoord
Arlinda 8 april 2021 - 18:35

Ik hoop het zeker dat er nog een volgend seizoen komt en ja dan hoop ik ook mee te kunnen doen

Beantwoord
stefan 8 april 2021 - 19:20

Jaaaaaaaaaaaa.
Maar dan hoop ik wel voor de nieuwe bewoners dat dat irritante zoemer weg gaat.
en dat je niet vaak hoor MIJN HUIS MIJN REGELS 1x is genoeg.

maar huismeester schap heerlijk en dat ze regels mogen maken.
ik hoop echt dat het terug komt volgend jaar. liefs eerder
wel met kippen en een moestuin om hun eigen groenten de plukken.

Beantwoord
yvonne 8 april 2021 - 20:04

ik zou ook wel in het huis willen een speciaale voor mensen met een verstandelijk handicap licht die woonen met begeleiding lijkt mijn super leuk ! !

Beantwoord
Marcel 8 april 2021 - 21:15

Ik had wel graag geweten wie de stem achter BB was.

Beantwoord
Anoniem 9 april 2021 - 08:02

Als het weer komt hoop ik voor de spelers dat het eerlijker gaat dan nu.
Om te kijken nu er niet veel is kon het af en toe leuk zijn. De livestreams waren veel leuker . Wel irritant als er geen beeld was. En wat een tijd hebben we nu voor andere dingen. Ps. In de finale 1 Belg en 1 Nederlander. Hoe eerlijk is het gegaan met 1 Nederlander en 2 Belgen. En dan nog niet kunnen stemmen. ?

Beantwoord
Arno 9 april 2021 - 10:31

Volgende keer…geen belgen meer…!!!!

Beantwoord
Willeke 9 april 2021 - 21:17

Ik meld me aan

Beantwoord
alice 10 april 2021 - 08:42

lijkt me wel heel leuk om mee te doen
maar zo te zien hadden ze allemaal een job
ik niet hebt wajong ben afgekeurd
dus denk niet dat je dan uit wordt gekozen

Beantwoord
Bianca willems 10 april 2021 - 13:38

Als vanaf dag 1 van het bestaan van BigBrother ben ik een enorme fan.
In 2000 heb ik me ook aangemeld als bewoner, kreeg als reactie een schriftelijke brief met de vermelding, mijn persoonlijkheid en formulieren wat ik had opgestuurd waren heel goed zou er goed bij passen in het BB huis maar was wat te laat met m’n inzending. Dus zou het 21 jaar later heel heel graag opnieuw proberen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page