Nick onthult een intiem geheim van een mede Big Brother deelnemer

Nick onthult een intiem geheim van een mede Big Brother deelnemer

Gisteren was finalist van Big Brother Nick te gast in de late night show “De Cooke en Verhulst Show”. Nick vertelde over de afspraak die er gemaakt is met de productie. Mochten bewoners intieme plannen hebben moeten beiden hun duimen omhoog doen. Maar er zijn ook een paar bewoners die “fosjke trek” (masturberen) gingen doen op het toilet gaat hij verder. Michel heeft dat toch een keer gedaan als ik het goed begreep reageert Gert. Ja antwoordt Nick, ik heb hem een keer betrapt. Ik moest in de voorraadkamer en ik kwam daaraan en ik zag Michel uit de toilet komen met zo’n kopke. En ik denk ahh ja! Volgens Nick speelde het voorval af op de toilet van de voorraadkamer.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 1.6]
Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *