Home » Neem hier een kijkje in het vernieuwde Big Brother huis

Neem hier een kijkje in het vernieuwde Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Het Big Brother huis heeft een verbouwing ondergaan. Het is verandert ten aanzien van het vorige huis. Naast andere regels, meer invloed en een andere stem dus ook een nieuw huis. Gisteren gingen presentatoren Geraldine Kemper en Peter Van de Veire een kijkje genomen in het vernieuwde huis. Het Big Brother huis heeft nog steeds alle luxe, de sauna en hottub zijn er nog steeds. Niet te vergeten de 120 camera’s en bijna 50 microfoons. Er zijn ook veranderingen, zo is er een grote buitenplaats gemaakt, wij verwachten voor bijzondere opdrachten. Dit zag men ook terug in Big Brother Australië. Verder zien we ook een soort winkel, lijkt de gameroom groter en is de indeling verandert. In het persbericht staat ook nog vermeld dat het absoluut geen vakantie wordt. En de kijkers ook tijdens de Videoland livestream het wel en wee van de Big Brother bewoners meebepalen. Maar, Big Brothers wil blijft wet natuurlijk. Benieuwd wat Peter en Geraldine van het huis vinden? En wil je de beelden bekijken, lees dan verder.

Geraldine Kemper
Een nieuw seizoen Big Brother: spannend! Dat verdient natuurlijk een frisse start en dus een nieuw huis. Kan je nagaan dat hier welgeteld 20 kilometer aan bekabeling ligt? Alles om de kijker geen moment uit het Big Brother-huis te laten missen. Niet alleen voor de bewoners – over wie ik nog niks kan verklappen – heeft het huis en dus dit seizoen een totaal andere look and feel, ook voor de kijker. Die heeft meer invloed dan ooit. Zo kun je niet alleen tijdens de liveshow stemmen, maar kan je ook tijdens de Videoland-livestream het wel en wee van de Big Brother-bewoners medebepalen. Maar: Big Brothers wil blijft wet natuurlijkEen vakantie wordt het zeker niet: schaarste en onvoorspelbaarheid voeren de boventoon dit seizoen.

Peter Van de Veire
Het Big Brother-huis ziet er dit jaar helemaal anders uit. Het voelt erg luxueus aan, maar of dat ook het gevoel zal zijn dat de nieuwe bewoners zullen hebben, valt nog te betwijfelen. De mini mall is nieuw en de badkamer heeft voortaan een bad en twee douches. De game room is dubbel zo groot als vorig jaar en laat dat nou net de toon zetten voor het nieuwe seizoen van Big Brother: dat wordt dubbel zo onvoorspelbaar voor de bewoners en de kijker, die heeft meer dan ooit invloed op wat er in het huis gebeurt.

Bekijk hier foto’s van het vernieuwde Big Brother huis

Foto’s: Wesley de Wit / RTL

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.2]

Ook interessant:

14 Reacties

Rina 30 december 2021 - 09:33

Wouw dat ziet er erg mooi uit hoop dat het gewoon leuke mensen worden gekozen en geen neppers masr dat zien we maandag kan niet wachten ??⏰

Beantwoord
sandra 30 december 2021 - 09:53

heel erg mooi de inrichting alleen jammer dat al het moois maar 4 maanden kan duren,wat gebeurt er dan met die mooie spullen en het huis.

Beantwoord
Cisca 30 december 2021 - 11:44

Het lijkt mij geen straf om daar te zitten. Wat een luxe. Ik zag weer geen “arme ” gedeelte als ze de opdrachten niet zouden halen, dus weer één grote vakantie.

Beantwoord
peepo 30 december 2021 - 12:08

Leuk, ziet er fraai uit.
Ik zie echter nog steeds deuren in de douchecabines, BB nederland-belgie is de enige BB die dit heeft, haal die er gewoon uit! Geen preuts gedoe, dan moet je maar niet in een BB huis deel willen nemen.

Beantwoord
Anita 30 december 2021 - 12:18

Wauw, het ziet er top uit!
Ik verheug me er echt op. Ben heel benieuwd wat deze BB allemaal gaat brengen. Hopelijk gaan de kandidaten net zo genieten van hun verblijf.

Beantwoord
Henrico 30 december 2021 - 12:25

Wow dit ziet er goed uit er is idd goed uitgepakt , zie ook wel dingen terug uit BB 2021 hoop dat het wat langer dan 100 dagen gaat duren maar ja met 16000 aanmeldingen moet dit geen probleem zijn , vanaf maandag weer streamen.

Beantwoord
Maikel 30 december 2021 - 12:26

Wat een complete metamorfose zeg! Ik vind het huis nu nog mooier dan vorig jaar! Ben zo ontzettend benieuwd na het tweede seizoen en kan dus ook niet wachten totdat het eindelijk gaat beginnen. Ik weet zeker dat het nog veel spannender gaat worden en leuker dan het eerste seizoen. Sowieso krijgen wij als kijkers meer invloed en daar ben ook al heel blij mee. Ik verwacht dus ook weinig saaie momenten in dit tweede seizoen van Big Brother. Ik ben er helemaal klaar voor!!

Beantwoord
Radio Elvira 30 december 2021 - 12:57

Het zal aan mijn leeftijd liggen maar de kleuropstelling doet zeer aan mijn oren.

Beantwoord
Cynthia 30 december 2021 - 13:03

Verschrikkelijk, sorry echt totaal niet mijn smaak lijkt wel een kermisattractie hoop dat de mensen die er in komen van een betere smaak zijn.

Beantwoord
beatrice mombert 30 december 2021 - 13:09

heel mooi te hopen dat ze minder slapen in de dag en meer actie is vorig jaar was een beetje …….
mag wat spanent en wat pit in zitten ,ik kijk er graag naar ik ben er klaar voor

Beantwoord
Eduard 30 december 2021 - 15:11

Kunnen de kijkers ook schakelen tussen de vertrekken en zelf bepalen wat zij willen zien of doet bb dat nog steeds wat heel ouderwets is in deze moderne tijd?

Beantwoord
Han 30 december 2021 - 15:35

Holy shit wat een felle kleuren!

Beantwoord
Aggie2 4 januari 2022 - 12:48

Het ziet er zeker mooi uit, leuk dat er ook een grote buitenplaats is gemaakt. Ik heb vorig jaar na Big Brother 2021 ook de Australische Big Brother gezien en toe zag ik deze buitenplaats daar voor het eerst. Leuk dat ze dit nu ook in Nederland hebben gedaan. Ik ben heel benieuwd naar dit seizoen!!!

Beantwoord
Els Ripzaad 7 januari 2024 - 15:15

Leuk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page