Home » Tom vindt dat Karen onopvallend achter de rug praat

Tom vindt dat Karen onopvallend achter de rug praat

Door BigBrotherNederland

De band tussen Tom en Karen is erg wisselend. Ook vandaag besluiten de twee met elkaar te praten. Karen wil graag met Tom praten.  Maar echt lekker loopt het niet. In de badkamer doen de twee een poging.

Moet ik nog vragen of niet, ga je naar mij komen vraagt Karen. Tom staat op dat moment tanden te poetsen en steekt zijn duim omhoog. En voegt eraan toe dat hij geen zin heeft om constant drama te hebben. Bij mij is er niets aan de hand benadrukt hij. Dan hoef jij niet te praten alsof er niks aan de hand is antwoordt Karen. Dan wordt er niet gepraat dat is goed. Volgens Tom luistert Karen niet maar daar is Karen het niet mee eens. Ik heb wel geluisterd, ik wilde nu wat zeggen tegen jou. Ik hoop dat je van al die dingen dat je nu allemaal zegt en dat je daar geen spijt van krijgt en er zeker achterstaat.
Wat heb ik dan allemaal gezegd vraagt Tom. Wat je allemaal zegt zegt Karen op haar beurt en loopt vervolgens weg.

Wat later volgt er weer een poging tot gesprek buiten. Tom wil dat voor ze iets gaat zeggen hem ook begrijpt. Ik heb het gevoel niet dat je mijn kant begrijpt. Wat denk je dan dat ik niet begrijp vraagt Karen, omdat ik soms lach? Tom merkt op dat ze niet begrijpt hoe ze bepaalde dingen zegt en hoe dat bij anderen overkomt. Wat ik zeg word niet aanschouwd of gehoord. En dat komt niet over, dan voel ik me een dommerik. Karen begint over gisteren, er is iets geëscaleerd. Ik wilde gewoon een vraag stellen. Wat maakt u om tegen mij te zeggen dat je ware aard naar boven komt? Tom antwoordt dat ze ook onopvallend achter de rug praat. Ik zie dat. Daarna begint Tom over een opmerking die ze gemaakt heeft tijdens het kaarten. Tegen mij wordt dat gezegd tegen de rest niet he. (doelend op het kaarten na de live show). Weet je waarom ik dat tegen je gezegd heb en niet tegen de rest, ik zie je als vriend merkt Karen op.  Je hebt het niet gezegd tegen mij, ik heb het aangehaald benadrukt Tom. Je bent voor mij een echte vriendin maar 24/7 wordt misschien te veel. Hier buiten zou ik alles samen met je kunnen doen. Karen weet het op haar beurt niet.

Daarna wordt duidelijk dat Glenn een ticket voor de halve finale gewonnen heeft en zit het gesprek erop. Wat later vraagt Glenn aan Karen of het weer goed is. Karen antwoordt ik heb gezegd dat het goed zou zijn als het bijna gedaan is. Dat klinkt gezellig zegt Ashley die erbij staat. Jullie zijn wel weer oke? Ja antwoordt Karen… Maar voor hoe lang?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.1]

Ook interessant:

12 Reacties

Marjan 26 maart 2024 - 15:27

Karen zuigt het bloed onder de nagels van Tom vandaan! Ze fokt hem gewoon keer op keer op, samen met de generaal, waarin Glenn ook betrokken wordt.

Volhouden Tommeke!

Beantwoord
bob 26 maart 2024 - 16:39

karen is niet te vertrouwen en tom ook .wat een drama zeg

Beantwoord
kees 26 maart 2024 - 16:55

Danny heeft gelijk gehad Tom is echt een heel smerig spelentje aan het spelen …allemaal achter iemands rug

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 26 maart 2024 - 16:55

Karen probeert met Tom te praten, en als dit wel lukt gaat ze naar Ashley om dit gesprek met haar
te delen. Dus begrijp Tom wel er is geen vertrouwen meer met Karen.

Beantwoord
Jongen 26 maart 2024 - 17:10

Ik begrijp niet hoe karen en ashley nog in dat huis zitten en.leuke mensen zoals ronahi en dilano naar huis zijn , is dit wat jullie willen zien?

Beantwoord
Alex 26 maart 2024 - 17:59

Ze praten langs elkaar heen en zeggen niet waar het op staat.

Beantwoord
bob 26 maart 2024 - 20:46

er is er maar 1 eerlijk en dat is……………………….ashley

Beantwoord
Peter 26 maart 2024 - 21:22

Jongen
Kijk jij begrijpt het.Ik snap het ook niet dat Ashley en Karen er nog in zitten.

Beantwoord
Eduard 27 maart 2024 - 00:00

Dag Tom! Overloper, Ashley is tot nu toe haar clubje trouw gebleven 👍🏻

Beantwoord
Bob (naam genoot ) 27 maart 2024 - 00:39

Vind je Ashley EERLIJK…Bah laat me niet lachen !!!!!

Beantwoord
Elly 27 maart 2024 - 10:33

@eduard inderdaad…je kan vinden van Ashley wat je vindt,
Maar zij en Glen spelen t wel eerlijk en proberen
niet bij iedereen in n goed blaadje te komen voor eigen gewin

Beantwoord
Eduard 27 maart 2024 - 10:37

Wie is daar wel eerlijk BOB! Laat mij niet lachen🤣

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page