Kitty voelt zich door twee medebewoners erg ongemakkelijk en geeft details over de komende challenge

Kitty voelt zich door twee medebewoners erg ongemakkelijk en geeft details over de komende challenge

Kitty laat afgelopen avond net voor het slapengaan aan een aantal medebewoners weten dat ze zich bij een paar mensen erg ongemakkelijk voelt. Een paar mensen vraagt Nouchine nieuwsgierig. Twee mensen antwoord Kitty, bij Kristof en Vera. Vera kijkt mij niet aan voegt ze eraan toe. Waarom vraagt Salar zich af. Zeg het mij maar gaat Kitty verder. Wanneer dan, net vraagt Salar door. Nee heel de dag zegt Kitty. Daar heb ik nog geen fatsoenlijk woord mee gewisseld. Ik krijg steeds sneren, en waarom? Dat vind ik gewoon heel vervelend. En Kristof, ja, die doet zo populair. Die speelt zo’n rol. Salar reageert een beetje verbaasd maar volgens Kitty is dat echt zo. Maar dat is mijn ding hoor, ik vind het een aardige jongen benadrukt ze. Maar ik vind het niet helemaal echt. Maar met Vera heb je echt helemaal niks vraagt Salar. Kitty schud haar hoofd, ik heb het een paar keer geprobeerd. Het lukt niet. Nawel lijkt zich erin te kunnen vinden. Van alle meisjes heb ik ook wel het minste met Vera. Salar vindt het ook wel opvallen dat die twee weinig gesproken hebben. Ze gaat altijd ergens anders zitten gaat Kitty verder. Daarna begint ze over iets anders. Ik moet zo alles dichtdoen en jullie moeten geen sportkleding aan morgenochtend en doet vervolgens haar vinger voor haar lippen. Er is wel een challenge maar niet met sportkleding voegt ze eraan toe. Kitty gaat weer terug waarmee ze zit. Er zijn gewoon een aantal dingen maar het lukt gewoon niet. Salar herkent het wel, dat had ik met Sercan ook voegt hij eraan toe. En weet je wat ik toen dacht? Laat het maar. Zover ben ik inmiddels ook zegt Kitty dan. Ze geeft me een ongemakkelijk gevoel en zend het naar anderen uit. Dat merk ik echt. Ik denk dat zij mij een stoorzender vind. Volgens Nawel moet Kitty zichzelf niet laten overschaduwen. Ik heb het gevoel dat ze niet willen dat ik het doe gaat Kitty verder. Zij kan ook echt wel dingen goed zoals yoga. En ik kan niet altijd mee sporten maar ik kan wel mijn ei kwijt in het koken. Nouchine denkt dat praten misschien werkt maar volgens Kitty is dat station gepasseerd. Nawel zegt dat ze misschien zo wel is. Ik vind het gewoon jammer en daar gaat het om eindigt Kitty.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 3.5]
Er zijn 34 reacties op dit artikel
 1. Hans S at 08:47

  Kitty is een saai en chagrijnig mens dit is een miskleun van Big Brother om haar in het huis te laten , Kitty heeft niks met de 2 leukste in dat huis ( vind ik ) Tobias omdat die een kapje van het brood afsneed en Vera omdat ze door dik en dun Tobias steunt.
  Ik moet die Kitty helemaal niet en zou de grootste ruzie met haar krijgen , ik zou haar binnen tien minuten het huis uit krijgen ze is zo onstabiel doet ook nergens aan mee brrrrrrr wat een naar mens.

 2. Els at 08:50

  Klopt ook helemaal, Vera moet kitty niet en probeert haar ook bij de medebewoners zwart te maken op n misselijke manier, ook gisterenavond toen kitty naar bed was,
  Nou verrassing , ik mag jouw ook niet Vera , je bent maar teveel met de jongens aan de gang en teveel aan t roddelen ook, dus zodra ik de kans krijg stem ik je er ook uit

  • Christa at 10:14

   Kitty wordt de winnares van Big Brother. Weet ik nu al! En weet je waarom? Ze heeft steeds die roze joggingpak aan net als de vorige winnares Jill. ?

   • Els at 11:08

    Lol zou best eens kunnen ?
    Vande andere kant wordt ze nu afgerekend op t feit dat ze nog geen andere kleren aangedaan heeft, maar ze heeft weinig keuze zonder haar koffer, dus jaaaa

  • Mariska at 11:56

   Mee eens! Ik vind kitty best irritant maar ik wil haar er graag inhouden want dat vind ik juist grappig en leuk om te zien.
   Zij roddelt niet en is wel eerlijk, hoe irritant ze ook is af en toe. En die vera is een stiekeme roddeltante. Inderdaad gisteravond bleef ze maar doorgaan. Maar tegen Kitty in haar gezicht zegt ze niks.

 3. DUTCHYxgx at 09:33

  ja dit heb ik idd gezien en direct na dit gesprek ging kitty naar binnen, naar de huiskamer, en wie zaten daar op de bank, vera en grace….
  maar ondanks dat kitty net nog ruim 20 minuten zat te kletsen over vera, gaat ze er nu gezellig bij zitten en gaat gewoon gezellig mee zitten praten, ook met vera????
  jaja, hoe zat het ook alweer, ze praat absoluut niet met mij en gaat direct weg als ik eraan kom en ga maar 20 minuten door met dit gezeur….

 4. gerard at 09:41

  kity moet niet zo zeuren en ze moet die keuken is uit zij denkt dat zij die keuken beheert een ander mag niets en het is niet goed in haar ogen maar het is wel een klein kind van 58 jaar oud

  • doglover at 10:00

   wat een domme opmerking op haar dezelde kleren, ze hebben de koffers achtergehouden en dan heb je weinig keus bij wat je aantrekt en blijft het bij 1 kledingstuk zolang je niets meer krijgt
   en ja natuurlijk speelt Kitty een spel, dat doen ze namelijk allemaal, het is ook 1 groot toneelspel

   • Mariska at 11:50

    Ze heeft ook een setje sportkleding gehad. En ze had ook andere kleding aan toen ze binnenkwam. Laatst vroegen andere bewoners nog of ze niet wilde wisselen met haar sportkleren. Dus ze had het best een keer kunnen wassen. Gatver na 10 dagen..
    Kitty wil gewoon dat roze joggingspak aanhouden omdat ze een geobsedeerde jill fan is/was en jill ook een roze pak had. Ze slaapt ook in ‘hetzelfde’ bed als Jill

    • Els at 17:45

     En jijdenkt dat de kleren die ze bij dat spel mochten kiezen haar passen ?
     En ter uwer informatie, zij wast alle kleren..van iedereen

    • Els at 17:47

     Die hebben ze gekregen door n spel, 1 ding uit iedere koffer mocht er gepakt worden door diegene die dat betreffende spel speelde

 5. Maikel at 11:22

  Ik hoop zo dat Kitty geen immuniteit wint, en dus op die manier automatisch genomineerd is voor de volgende liveshow! Ik ben zo klaar met haar gezeur en geklaag. Ze weet ook alles beter en laat de andere bewoners niet uitpraten als ze in discussie zijn! Voor de sfeer in het huis zou het veel beter zijn als ze in de eerst volgende liveshow eruit vliegt! Mijn favoriete bewoners zijn natuurlijk nog steeds Vera en ook Tobias en Dimitry! Hoop sowieso dat die drie heel ver mogen komen!

 6. Mirian at 12:55

  Kitty had bij binnenkomst iets anders aan gisteren had iedereen outfit gekregen voor te sporten dus Kitty kan wel iets anders aan trekken

 7. DUTCHYxgx at 09:53

  kitty kan wel alles voor anderen wassen, moet ze vooral doen, want die rol wil ze, maar ze had echt haar roze pak wel kunnen uitwassen of in elk geval niet ook in bed aantrekken, dat vind ik sowieso al heel raar. en ze had idd een zwart sportsetje gehad en ook zelfs gewoon aangehad, maar ze ging dat heel snel weer terug wisselen naar het roze pak. en ja dat zwarte shirtje zat niet ruim, maar dat roze pak zit nou ook niet echt ruim hoor. dus die vergelijking gaat niet door, het is beide even strak….

  • Els at 10:57

   als ik me het goed herinner hadden ze dat allemaal gekregen voor een challenge en moesten ze dat ook weer inleveren en dan zou ze niets hebben om te wisselen zodat ze dat pak kan wassen, maar 100 % zeker weet ik het niet en voor de rest heb je helemaal gelijk want echt proper is ze niet en likt ook heel vaak haar vingers af onder t eten en koken, maar ook mensen net als Vera die in de keuken bezig zijn zouden een staart moeten dragen en niet deeg staan kneden of in n pan staan roeren met lang los haar, ook verre van smakelijk, ik zap ook meestal wel weg als ze aan t koken of eten zijn

   • DUTCHYxgx at 21:08

    kitty heeft eindelijk wat kleding van zichzelf en heeft zich nu ook een beetje opgetut, goede vooruitgang.
    in de keuken kunnen de meeste nog wel wat leren over hygiëne, daar houden ze zich niet veel mee bezig.
    maar wat mij ook best wel irriteert dat ze uren voor de spiegel staan te kijken hoe hun moves eruit zien of hoe ze hun gezichtsuitdrukking het beste kunnen tonen.
    sommige willen zo overdreven opvallen, met dat domme gegil om niks of zwaar overdreven lachen en het meest irritant vind ik dat mislukte kalkoengeluid, dat is ruim tien jaar geleden al gedaan op de middelbare scholen.

 8. Dogfan1 at 18:18

  Kotty moet niet zo zeuren ze neemt zelf alles op haar schouders en doet alsof ze alles weer ,gisteren met het namen spel egelantier was volgens haar zeker een dier , helaas kitty het was een plant , en zo meer dingen alsof ze alles weet , 58 en zeuren niet tekort en roddelen , ik hou niet van die mensen , vera is idd ook een aparte denkt dat ze heel wat is half naakt gisterenavond de mannen uitdagen , maar ja het heeft ook wel weer wat ,al die aparte figuren haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *