Thomas, Theo en Daniëlle krijgen een grote rol tijdens een opdracht

Thomas, Theo en Daniëlle krijgen een grote rol tijdens een opdracht

Gisteren werd tijdens de live tv uitzending op tv bekend gemaakt dat de Big Brother fans de mogelijkheid kregen om een bewoner te kiezen welke bewoner een grote rol mag krijgen. Die uitslag is inmiddels bekend. En wordt aan alle bewoners op het scherm getoond. Thomas heeft 21.76% stemmen, Danielle 20.22% stemmen en Theo 17,72% stemmen. Daniëlle wordt vervolgens naar de dagboekkamer geroepen. Ze komt terug met een brief waarin staat dat de kijker besloten heeft dat ze de getoonde bewoners beter willen leren kennen. Daarom krijgen Thomas, Daniëlle en Theo een grotere rol in een opdracht.

Verder was er ook een overleg rondom het gesnurk van bewoner Thomas. Hij houdt regelmatig zijn mede bewoners wakker.  Er is besloten dat de mensen die er tegen kunnen bij Thomas blijven slapen en mensen die er minder tegen kunnen op de andere slaapkamer gaan liggen. Ook de roulatie hierin wordt besproken. Verder wordt er ook gekeken om voor Thomas een neusklemmetje te gebruiken tegen het snurken. Theo en Nathalie zijn flink chagrijnig door het slechte slapen. Theo heeft vannacht een paar keer hard moeten roepen tegen Thomas om zich om te draaien. Verder verloopt de dag vooralsnog vrij rustig. Laten we hopen dat daar snel verandering in komt!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Anoniem at 14:21

    Het lijkt erop dat Thomas slaapapneu heeft. Misschien dat een masker werkt. Wellicht is er een dokter in het team die er onderzoek naar kan laten doen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *