Home » Thomas, Theo en Daniëlle krijgen een grote rol tijdens een opdracht

Thomas, Theo en Daniëlle krijgen een grote rol tijdens een opdracht

Door BigBrotherNederland

Gisteren werd tijdens de live tv uitzending op tv bekend gemaakt dat de Big Brother fans de mogelijkheid kregen om een bewoner te kiezen welke bewoner een grote rol mag krijgen. Die uitslag is inmiddels bekend. En wordt aan alle bewoners op het scherm getoond. Thomas heeft 21.76% stemmen, Danielle 20.22% stemmen en Theo 17,72% stemmen. Daniëlle wordt vervolgens naar de dagboekkamer geroepen. Ze komt terug met een brief waarin staat dat de kijker besloten heeft dat ze de getoonde bewoners beter willen leren kennen. Daarom krijgen Thomas, Daniëlle en Theo een grotere rol in een opdracht.

Verder was er ook een overleg rondom het gesnurk van bewoner Thomas. Hij houdt regelmatig zijn mede bewoners wakker.  Er is besloten dat de mensen die er tegen kunnen bij Thomas blijven slapen en mensen die er minder tegen kunnen op de andere slaapkamer gaan liggen. Ook de roulatie hierin wordt besproken. Verder wordt er ook gekeken om voor Thomas een neusklemmetje te gebruiken tegen het snurken. Theo en Nathalie zijn flink chagrijnig door het slechte slapen. Theo heeft vannacht een paar keer hard moeten roepen tegen Thomas om zich om te draaien. Verder verloopt de dag vooralsnog vrij rustig. Laten we hopen dat daar snel verandering in komt!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

4 Reacties

gerard 8 januari 2021 - 13:05

Laat hij lekker ergens anders slapen nachts in een kamer apart

Beantwoord
Anoniem 8 januari 2021 - 14:21

Het lijkt erop dat Thomas slaapapneu heeft. Misschien dat een masker werkt. Wellicht is er een dokter in het team die er onderzoek naar kan laten doen…

Beantwoord
Sandra 8 januari 2021 - 22:48

Doe oordopjes in als je er niet tegen kunt oo ga op de andere kamer liggen Thomas kan, er ook niks, aan doen

Beantwoord
Stephan 9 januari 2021 - 17:14

Buik- of rugslapers hebben vaak meer kans om (hard) te snurken dan zijslapers.

Wellicht is dat een optie.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page