Home » Big Brother liveshow: Danny moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Danny moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Het was weer een rustige zaterdag in het Big Brother huis. Dit is meestal op de dag van de liveshow. De genomineerden hebben de koffers gepakt en zich mooi gemaakt voor de liveshow. Inmiddels is het alweer tijd voor de Big Brother liveshow. Wie gaat het huis verlaten? Wordt het Jolien, Lindsey of Danny? In dit bericht lees je terug hoe de liveshow verlopen is en wie uiteindelijk het huis moet verlaten.

Geraldine en Tatyana openen de liveshow. Lindsey werd genomineerd door de bewoners zelf. De kijkers hebben Danny en Jolien genomineerd. Er ontstond verwarring in het huis. Er waren een hoop ups en downs voegt Geraldine eraan toe. Ook kregen de bewoners informatie uit de buitenwereld door journaals en kranten. Na deze liveshow weten welke vijf deelnemers een plek bemachtigd hebben in de finale week. De freeze opdracht is deze week mislukt, de dochter van Bart kwam langs en Jolien zorgde ervoor dat de opdracht mislukte zodat Bart zijn dochter kon knuffelen. Daardoor is er wel 1000 euro van de jackpot af, deze staat nu op 64.218 euro. Daarna zien we verschillende fragmenten van afgelopen week zoals: de start van back to reality week, het Big brother journaal wat we via de livestream niet konden volgen, elke dag werd er een menu samengesteld door familie en naasten, een bezoek van de dochter van Bart, de moeder van Jolien die langs kwam tijdens een spel, het secret room finalespel waarbij Charlotte een finale ticket won en de uitslag van de nominatie van deze week.

Geraldine legt contact met het huis. Bart, het was een mooi moment met jou dochter. Bart vond het mooi dat Jolien ervoor zorgde dat het mislukte en kon knuffelen. Anders had ik niet bewogen. Tatyana vraagt aan Jolien wat er vanavond gaat gebeuren. Ik weet het niet antwoordt Jolien, gaat er een iemand of twee. Tatyana antwoordt dat er één iemand weg moet. Jolien weet wel wat ze gaat doen als ze wint, haar bruiloft goed aanpakken. Geraldine vraagt hoe Danny erover denkt dat hij genomineerd is. Danny antwoordt dat het een beetje gek verliep deze week. We denken dat het vanuit de kijker komt. Ik denk dat ik in een lastige positie sta omdat ik toch een tweede kans heb gehad. Ik denk dat dat tegen mij wordt gebruikt. Lindsey probeert de nominatie op te pakken zoals het is. Ik probeer het zo positief mogelijk op te pakken. Tatyana vraagt wat het hoogtepunt van Jason was deze week. Jason vond de informatie van buitenaf erg leuk. Daarna zien we nog wat fragmenten van hoe de bewoners reageerde op de nominatie uitslag van deze week. Maar ook dat Bart met het thuisfront mocht bellen omdat hij dat in het finalespel gewonnen heeft. Hij belt met zijn vrouw.

Bart, Charlotte en Jason zitten al in de finale week vertelt Geraldine, vanavond komen daar nog twee bewoners bij. De lijnen zijn tijdelijk gesloten en er wordt contact gelegd met het huis. Het coin overzicht wordt erbij gepakt, Jason heeft 40 coins en Danny 0. Tatyana zegt tegen Charlotte dat ze een ticket won voor de finale week. Charlotte vond het speciaal en ik heb die kans genomen. Ik voel me nu opgelucht. Maar ik kijk ook wel uit naar volgende week, ik ben klaar voor het volgende avontuur. Geraldine zegt dat er deze week geen secret mission. Tatyana zegt dat iedereen één bewoner mocht nomineren. Daarna kregen de kijkers het recht om te stemmen. De minste stemmen kregen Jolien en Danny. Jolien had het al een beetje verwacht. Het is spijtig maar als het is is het zo. Geraldine zegt dat er een tussenstand is. Op het scherm verschijnt de bewoner die in de finale week zit en dus veilig is. Op het scherm verschijnt de naam van Jolien. Het gaat dus tussen Danny en Lindsey. Jolien geloofd het gewoon niet, ze vindt het heel fijn. Ik ben heel blij.

Dan staan Geraldine en Tatyana in de tent. De lijnen zijn gesloten. Er moet nog één bewoner weg en dadelijk weten we welke bewoners er in de finale staan. Tatyana gaat naar de verloofde van Jolien. Hij hoopt dat ze wint en bedankt iedereen die gestemd heeft. De moeder van Jolien zegt dat het super was even te kunnen zien. Ik hoop dat ze tot zaterdag mee kan gaan. De broer van Lindsey staat er openminded in. We gaan het gewoon zien. De vader van Danny zegt dat hij vooral plezier gemaakt heeft. Dan is de uitslag binnen, Tatyana legt contact met het huis. Danny wil dat iedereen gaat genieten, het is nog maar een weekie. Dan is het finale en mogen de beste winnen, heel succes en sterkte. Lindsey sluit zich aan bij Danny. Tatyana zegt dat het moment nu daar is. Op het scherm verschijnt de naam van diegene die niet weg moet. Op het scherm komt de naam van Lindsey te staan. Dat betekent dat Danny het huis moet verlaten. Hij feliciteert iedereen, het was mij een waar genoegen hier een comeback te doen. Geniet ervan. Ik heb genoten van ieder moment. Daarna loopt Danny het huis uit en zien we de hoogtepunten van zijn verblijf in het Big Brother huis.

Danny wordt opgevangen door Geraldine en Tatyana. Danny vindt het jammer maar hij vond het ook fantastisch. Ik heb zo genoten, het was speciaal om terug te komen. Het is zo gek hier dan weer te staan. Ik heb genoten tot het laatste moment, het is wat het is. Ik had de finale willen halen en willen winnen maar helaas. Daarna mag Danny weer naar zijn familie. Tatyana zegt dat de finale week nu gaat beginnen. Het ziet er anders uit dan nu. Je kunt nu alweer stemmen wie jouw favoriete bewoner is: Bart, Jolien, Jason, Jolien of Lindsey. Maandag zijn de lijnen weer dicht en weten we welke van bewoner maandag naar huis moet. Dat zal rond 11:00 uur zijn.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.4]

Ook interessant:

2 Reacties

yvonne kerssens 25 maart 2023 - 20:26

ik baal dat danny er uit is ik wou hem in de finale hebben ! ! !

Beantwoord
Alex 25 maart 2023 - 20:51

Merkwaardig, de kijkers hebben Danny zowel teruggehaald als weggestemd.

İk twijfelde bij mij stem tussen Bart en Lindsey maar nu mag er wel eens een Belg winnen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page