Grace heeft een emotioneel moment

Grace heeft een emotioneel moment

Afgelopen avond zien we Grace net voordat iedereen gaat slapen naar de woonkamer gaan. Tegen Kitty zegt ze dat ze nog even gaat bidden. Ze gaat vervolgens met haar gezicht in een kussen gedrukt voor een stoel zitten. Al snel horen we wat gesnotter, het lijkt erop dat Grace het even moeilijk heeft. Als ze klaar is met bidden staat ze op en wrijft haar ogen droog. Daarna loopt ze naar de keuken, haalt een papiertje en ploft op een bank neer. Regelmatig zucht ze, wrijft haar ogen droog en uiteindelijk gaat ze naar bed, waar de rest al ligt te slapen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. De bewoners hebben ontbeten en zijn nu met huishoudelijke taken bezig. Het huis wordt schoongemaakt. Grace lijkt zich momenteel weer goed te voelen, ze staat zingend te poetsen. Daarna zien we een aantal bewoners tikkertje doen in het huis. En maakt iedereen zich klaar voor de dag. Daarna is het tijd voor een yoga sessie. Nu is het afwachten op wat Big Brother vandaag voor de groep in petto heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Hans S at 10:06

  Wat een leuke meid is die Vera toch , altijd lachen en heel begripvol naar de andere bewoners toe prima niks mis mee.
  Net gaf ze wat oefeningen op de live styream die de ander bewoners na moesten doen.

  • Evo at 14:02

   Hun geheime opdracht is dat ze niet mogen laten merken dat hun wel hebben genomineerd; Als ze dat volhouden dan verdienen ze €2500,- voor de pot. Big Brother zal hun laten weten wanneer ze het er wel over mogen hebben. Ik vermoed dat degene die de minste stemmen krijgt niet naar huis gaat maar naar de control room en daar op de hoogte zal worden gebracht van wat er is gebeurd. Just a hunch.

 2. Hans S at 11:44

  Hahaha alle Nederlanders in dat huis vinden pindakaas lekker maar Peter vind het zo smerig 🙂
  Ik hou ook van pindakaas met suiker of zout erop mmmm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *