Home » Michel verteld huilend aan Julie wat er met hem is

Michel verteld huilend aan Julie wat er met hem is

Door BigBrotherNederland

De dag gaat rustig voorbij, Michel en Nick hebben even in de sauna gelegen. Als de heren weer terug het huis in gaan is het tijd voor de vogeltjes dans, een van de huisregels die de bewoners verzonnen hebben. Michel, doet ondanks zijn mindere stemming vrolijk mee. Nick en Michel gaan vervolgens douchen en uiteindelijk zien we Michel weer de dagboekkamer in gaan. De rest van de bewoners zit een kaartspel te spelen. Volgens Julie wil Michel vragen of hij met haar een gesprek één op één mag hebben. Uiteindelijk komt Michel terug en vraagt of Julie even kan komen.

Julie komt naar de slaapkamer en Michel vertelt dat hij net in de dagboekkamer is geweest. Ik heb even gekletst waarom ik nu zo doe en daar ook vertelt waarom ik nu zo doe als ik nu doe. En dat wil ik jou ook vertellen. En dat is een kleine verkorte versie denk ik, niet met teveel details. Wat je al weet is dat ik niet echt uit een perfect gezien kom en dat ik een breuk met mijn vader en moeder heb gehad. En dat heeft erin geresulteerd dat ik heel erg bang ben om dierbare mensen te verliezen. En dat gevoel krijg ik nu ook hier richting jou. Ik weet dat het gewoon iets in mijn hoofd is en dat ik mijzelf dat aanpraat. Maar een stemmetje in mijn hoofd die zegt dat het niet goed komt en dat… snikt hij. Dat wat niet goed komt vraagt Julie. Onze vriendschap antwoordt Michel. Ik weet dat ik mijzelf dat aanpraat en ik weet dat dat niet zo is. En soms wint dat stemmetje van mij. En val ik in de valkuil die ik heb opgelopen bij die breuk. Ik ervaarde dat hier ook gewoon en was daarvan ontdaan en wist niet hoe ik ermee om moest gaan. En of ik dat zo kon vertellen. Je was twee dagen weggeweest en je hebt een leuke band met Jill. Maar daar door kwam er een stemmetje in mijn hoofd en ik vind het zo kinderachtig van mijzelf. Het gaat nergens over, ik twijfel niet over onze vriendschap maar het gebeurde wel. Ik maakte mijzelf helemaal zot. Dat moet je toch niet doen zegt Julie terwijl ze een arm om hem heen slaat. Je weet toch dat onze vriendschap belangrijk is voor mij zegt ze. honderd procent, je gaat mij niet kwijtraken. En ik weet dat het van daarvoor komt. Je betekend zoveel voor mij. Echt niet aan twijfelen. Ik vind het zo erg dat ik het heb snikt Michel. Het is iets in mij, maar ik kan er niet altijd mee omgaan. Het is oké verzekert Julie, ik ben blij dat je het mij vertelt. Je kunt echt gerust zijn. Ik zal altijd bij u zijn. Als je met mij iets wilt doen zegt het dan, je bent soms totaal niet duidelijk. Het slaat nergens op zegt Michel, het is meer de angst. Julie heeft ook schrik in het feit dat dadelijk alles anders is en ik hoop dat ik hierna een deel van je leven mag zijn. Zeker zegt Michel en geeft haar een knuffel. Kun je het nu dan een beetje loslaten vraagt Julie. Nee antwoordt Michel met een lach. Komt goed, ik ben blij dat ik het heb vertelt. Ik ben blij dat ik het nu kan plaatsen. Michel loopt daarna mee naar de woonkamer en zegt tegen de rest dat hij het later nog eens vertelt. Maar het nu nog even te veel is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 46 Average: 4]

Ook interessant:

41 Reacties

Sjoerd 28 maart 2021 - 12:54

Het hoge woord is er uit en het heeft gelukkig (al is dat een vreemd woord in deze context) niets met verliefdheid te maken, maar alles met verlatingsangst. Phoe, dat waren sinds gisteravond hele heftige uren op de stream en het blijkt eens temeer wat een trauma met mensen doet. Enerzijds voelde het ongemakkelijk om dit alles van zo nabij te volgen, maar het kan ook voor anderen (zowel binnen als buiten het huis) deuren openen om over gevoelens te praten.

Beantwoord
Ida 28 maart 2021 - 13:39

Ik had al zo t vermoeden dat dit t was. Had vrijdagmiddag tijdens de stream bij een opmerking van Julie over haar gezin zijn gezicht zien vertrekken. Daarna ging hij alleen puzzelen. Toen dacht ik al hm dat zit niet goed. Heftig hoor. Gelukkig heeft hij t verteld en helpt het hem zijn trauma te verwerken. Hoop anders dat de psycholoog van BB hem hier verder bij helpt.

Beantwoord
anita 28 maart 2021 - 16:36

Ik ben heel benieuwd wat er straks gaat gebeuren als BB voorbij is met Julie en Michel. Maar dat is aan hun.
Blijf het vreemd vinden dat zij haar brief stuurde aan haar broer en niet aan haar vriend.

Beantwoord
Ine 30 maart 2021 - 17:13

Ik ook
Zeer vreemd
Waarom steeds haar broer?
Haar partner komt totaal niet in beeld
Strange
By the way…als ik een partner had zou ie dat niet zo geweldig vinden dat ik continue bij iemand anders om de nek hang..sorry…

Beantwoord
Chelly 28 maart 2021 - 19:10

Dit heeft niets met verlatingsangst te maken.Hij ziet dat de dames hecht zijn en is bang dat hij samen met Nick op de bank komt.Hij is een marinier en geloof mij,die zijn spijkerhard!!!

Beantwoord
Ivonne 28 maart 2021 - 21:53

Mooi gezegt!

Beantwoord
Bep knops 28 maart 2021 - 12:58

Is heelerg voor Michel verlatingsangst.ik hoop dat beide hieruit komen het valt voor Julie ook niet mee.

Beantwoord
Erik 28 maart 2021 - 18:51

Had Michel dit bij de keuring gedaan van het Korps Mariniers. Was hij zeker naar huis gestuurd.

Beantwoord
Neeltje 28 maart 2021 - 13:20

Geniet van de laatste weken met z,n allen beste bewoners ,het gaat allemaal goed komen !Pluk de dag !en op zijn Gronings Kop der veur!!

Beantwoord
Cynthia 28 maart 2021 - 13:26

Heel knap dat hij er zo openlijk over heeft durven praten, echt ik neem mijn petje voor hem af en heb diep respect voor hem. Trauma’s zijn niet niks om mee te moeten dealen en zeker niet als ze zo diep geworteld zitten……. Top gozer die Michel,een hart van goud

Beantwoord
BBfan 28 maart 2021 - 13:27

Ik snap het wel, herkenbaar, goed dat hij het heeft verteld.

Beantwoord
Diana 28 maart 2021 - 13:29

Respect voor Michel dat hij het heeft verteld, wat moet hij zich rot hebben gevoeld deze dagen en ik snap hem volledig en gelukkig snappen de bewoners hem ook en staan ze aan zijn zij om hem te steunen. Niks mis met de vriendschap die hij heeft opgebouwd met Julie, is alleen maar mooi, samen komen ze hier wel uit denk ik zo!

Beantwoord
Yvonne kerssens 28 maart 2021 - 13:34

Het lucht mijn ook altijd op als je er over praat.maar soms is dat best moeilijk daar zit ik nu ook mee…
….ik zit al heel lang niet lekker in mijn vel mis veel dingen wat zou ik het fijn vinden als de dingen opgelost kunnen worden soms denk kunnen wij straks maar even in het big brother huis zitten met andere mensen of met mensen die ik graag boj me zou willen hebben om wat gezelligs te kunnen doen en weg uit de sleur van corona …

Beantwoord
Dea 28 maart 2021 - 13:45

Zal moeilijk worden voor Julie als ze terug thuis is en haar leven met kinderen en vriend weer op pakt, je weet ook niet hoe die vriend van haar op deze vriendschap reageert

Beantwoord
Ine 30 maart 2021 - 17:28

Klopt! Ben zeer ook benieuwd

Beantwoord
Gerard 28 maart 2021 - 13:52

Helemaal mee eens verlatingsangst. Is heel erg voor hem..maar ook voor Julie.

Beantwoord
BBfan 28 maart 2021 - 13:53

Maar dat hij het nu zegt is misschien ook wel om kijkers te winnen, dat zou ik triest vinden. Winnen doet hij niet voor mij, maar wel knap dat hij het heeft gezegt.
Nu snap ik wel waarom hij geen realtie heeft, verlatingsangst kan ook relatie’s stuk maken.

Beantwoord
Ine 30 maart 2021 - 17:29

Ik zeg..om kijkers te winnen!
Ik geloof hem.niet

Beantwoord
Ron 28 maart 2021 - 13:57

Ik kan het begrijpen van Michel…! Een trauma zoals b.v. verlatingsangst komt nu heel sterk naar boven in deze weken. Hij is bezig aan het verwerken en wordt nu met zichzelf geconfronteerd door aan BB mee te doen… respect!

Ook anderen worden in BB met zichzelf geconfronteerd… alleen Michel laat het nu duidelijk merken! Gaaf dat hij zijn kwetsbaarheid toont… heel mooi! Zijn zorgzaamheid en luisterend oor kwam in BB duidelijk naar boven… als compensatie wat hij heeft meegemaakt.

Beantwoord
Sieni 28 maart 2021 - 13:59

Zeker waar Sjoerd! heb het ook gevolgd,hoop dat hij een beetje begrip krijgt, en niet helemaal afgekraakt word, want dat gebeurt regelmatig bij sommige Mensen.

Beantwoord
BBFan 28 maart 2021 - 14:12

Zo veel respect voor Michel, hij geeft zichzef lecht helemaal bloot, menig man doe dat niet doen. Knap dat hij zo eerlijk is, voor mij DE winnaar.

Beantwoord
Roos 28 maart 2021 - 14:27

Michel je bent een super goed mens en ik begrijp je helemaal.
Wat je in je jeugd mee maakt blijft je soms achtervolgen.
En als je dan zo een goede band met iemand krijgt, komt de verlatingsangst weer boven.
Ik wen je veel sterkte en geniet nog maar zo veel je kan van die laatste dagen in het huis.
Voor mij mag JIJ winnen.

Beantwoord
Paoli 28 maart 2021 - 14:30

Zeer herkenbaar maar gelukkig staat er fijne en goede mensen staat achter je. Dus ben je niet alleen in de wereld. Hou je haaks. Jij blijft fijne gozer in BB.

Beantwoord
Debby 28 maart 2021 - 14:48

Ik denk toch dat het wat meer dan vriendschap is…..

Beantwoord
Don 28 maart 2021 - 14:49

Tuurlijk!!! Ben er vrij zeker van, hij is gewoon verliefd op haar

Beantwoord
Hubo 28 maart 2021 - 15:51

Wat erg voor Michel kun je zien wat het verleden verlatingsangst voor impact heeft.

Beantwoord
Herma 28 maart 2021 - 16:15

Dat bewijst maar weer dat Michel een heel gevoelig persoon is. Het lijkt een harde sterke kerel,wat hij ook is! maar wat een lef om dit te vertellen met al die camera’s en de tv. Wat goed van hem en ik hoop dat het snel beter met hem gaat.

Beantwoord
sam 28 maart 2021 - 16:15

Zielig voor Michel. Hoop dat ie zicht snel herpakt

Beantwoord
Coco 28 maart 2021 - 16:18

Ach wat een tranendag vandaag. De emoties lopen steeds verder op voor iedereen. Kom op Michel je kunt het. Na een paar mindere dagen waarinJulie eerst boos op je was en toen door BB ter verantwoording geroepen. Dit verdien je niet man. Je hebt alles gegeven en gedaan voor iedereen in het huis en nu zo eindigen. Dat kan niet. Je vervulde een prachtige leidinggevende rol. Dit kan niet iedereen. Wees trots op jezelf. Jij en Julie verliezen elkaar niet uit het oog. Dit weet ik zeker. Op naar de finale!!!!!!!! Ik duim voor je!

Beantwoord
Dutchie 28 maart 2021 - 16:34

Aantal uren verder nu….sfeer is down! Laat juli , Jill nu hangen? Michelle heeft n.l. aan Julie laten doorschemeren dat hij daar niet zo goed mee om weet gegaan dat die dames zo goed met elkaar kunnen! Hoop dat de sfeer wel blijft!!!

Beantwoord
maureen 28 maart 2021 - 17:41

Man man huilen Michel en Nick beide mannen huilen omdat ze in zien dat de vrouwen erg sterk zijn…moet het dan zo om aandacht te krijgen…zo denk ik de over.

Beantwoord
Wendy 28 maart 2021 - 18:32

Ik dacht dit al, ik herken dit zo goed ? Hoop dat het nu beter met hem ga ? Dat is zo’n rot gevoel ?

Beantwoord
John W. 28 maart 2021 - 21:13

Het lijkt alsof cupido een beetje speelt met Michel. Je weet immers nooit hoe een stuivertje rollen kan. Mogelijk een goede reden of een aanleiding om de band met zijn ouders te herstellen. You never know?

Beantwoord
Gerry 29 maart 2021 - 04:48

ik denk toch dat het een combinatie is van verlatingsangst en verliefdheid. Julie is een leuke vrouw en Michel is toch een man met gevoelens voor vrouwelijk schoon. Hier word alles sterk uitvergroot en je moet maar met alles om kunnen gaan. Hoop dat alles goedkomt.

Beantwoord
Hans s 29 maart 2021 - 06:39

Hahaha vermakelijk vanmorgen op de livestream de vogeltjesdans Julie en Liese nog slaapdronken geweldig….

Beantwoord
Jang 29 maart 2021 - 07:24

Michel is een aansteller, maar hij speelt het spel subliem.

Beantwoord
Ine 30 maart 2021 - 17:31

Exact mijn idee!

Beantwoord
Sija 29 maart 2021 - 09:19

Dit is een mooi spelletje wat Michel speelt 🙂 Ken je terror jaap nog van de goudenkooi? Die speelde ook met gevoelens van mensen door alles te doneren, Michel speelt het nu op de zielige tour.

Beantwoord
Walter Ceulemans 29 maart 2021 - 14:32

Als het echt is dan is het niet prettig , het kan ook het spel zijn en zo medelijden opwekken
Als jullie een vriend heeft is ze ook niet goed bezig , Michel kan gerust zijn de vriend van Jullie zal ze nooit meer terug nemen .
Dit is het gene wat ik denk maar wil niet zeggen dat het juist is en ik hoop dat ik mis ben en dat het allemaal eindigt zoals in een sprookje

Beantwoord
rab 29 maart 2021 - 20:56

we zijn toch niet blind, Kom op zeg.
ze zijn beiden verlieft op elkaar. kijk eens in hun ogen. tuurlijk kan hij het niet vertellen want dan is de vriendschap misschien kapot. Ik heb medelijden met de huidige vriend van Julie. maar ja.. is het echte of lust?

Beantwoord
Inge 30 maart 2021 - 06:38

Michel zal zeker nu er al mee bezig zijn dat dit alles straks over en uit is
Missie geslaagd maar dan met een randje
Want dan moet hij verder zonder deze groep
En diep van binnen niet meer samen met Julie (en zo verliefd zijn en toch respect voor Julie) omdat ze bezet is
Zien wat er na BB gaat gebeuren want dat is zijn zorg wel/niet met Julie
Niet op tv iig
En dan word 24/7 wel iets heel anders in je leven
Als je zoveel bent verloren en dan dit moet voelen
Helaas we gaan het nu niet weten maar tzt vast wel?????????

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page