Home » Ashley mag naar de Big Brother shop met vier gevulde tassen gaat het huis weer in

Ashley mag naar de Big Brother shop met vier gevulde tassen gaat het huis weer in

Door BigBrotherNederland

De bewoners moeten nog steeds inkopen doen in de Big Brother shop. De bewoners hebben dit vanmiddag te horen gekregen. Dus deze middag moet er weer iemand door de deur om te shoppen. Dit keer gaat Ashley.

Big Brother heet Ashley welkom in de shop, kijk even rustig rond. Dat ga ik doen zegt Ashley enthousiast. Er is best wel veel eigenlijk. Het is een enorm aanbod benadrukt Big Brother. Alles lekker en alles vers. Pak een mandje. Ashley pakt een mandje, ik weet gewoon niet waar ik beginnen moet zegt ze. Er is ook een speciale aanbieding van de dag een paas pakket XL voor 30 coins. Er zijn ook special offers zoals een BBQ pakket voor 10 coins met inclusief drank en saus. Dit vinden ze wel wat zegt Ashley enthousiast. Tien coins, oh my god.

Dan kijkt ze nog even rond wat ze zou willen. Zo ziet Ashley shampoo met arganolie. Maar besluit daar toch niet voor te gaan. Uiteindelijk gaat ze voor appels voor zichzelf. En Big Brother heeft daarna een aanbieding, als ze 10 coins uitgeeft krijgt ze een klein paaspakket en  als ze 20 coins uitgeeft krijgt ze een medium paaspakket. Maar voor 20 coins wil Ashley niet gaan. Daarna is het tijd om af te rekenen, ze moet 22 coins afrekenen. Daarna is het tijd om terug te keren naar het huis. Dan hebben we ook nog wat over merkt Ashley op. Big Brother probeert nog een keer de shampoo en drop te verkopen maar Ashley besluit het echt niet te doen. We zijn voorzien voor nu. Ik denk dat ik mensen heel erg blij ga maken. Daarna gaat Ashley met vier gevulde tassen terug richting het huis. Trots vertelt ze aan de rest dat ze gaan BBQ-en. Ik heb een pakket gekocht voor 10 coins, later komt er bier en wijn. En ik heb nog een toetje zegt ze terwijl ze het paas pakketje laat zien.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.4]

Ook interessant:

4 Reacties

Alex 31 maart 2024 - 20:07

Lijkt me een prima keus. Waren er geen finaleplaatsen te koop?

Beantwoord
Lydia lepee 1 april 2024 - 09:28

De bewoners hebben met pasen goed kunnen eten..
De regen en kou voor buiten te grillen viel tegen….

Beantwoord
Marc Croes 3 april 2024 - 12:04

Glenn wind big brother 2024

Beantwoord
Marc Croes 4 april 2024 - 15:08

De 13 april Op 1glenn/tom/jimmy/randy/alice/ en Ashley naar huis dus Tom is de winnaar van big brother 2024

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page