Big Brother maakt de nominaties bekend, er zijn drie bewoners genomineerd

Big Brother maakt de nominaties bekend, er zijn drie bewoners genomineerd

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer. Gisteren zijn de nominaties geweest dus dat kan maar één ding betekenen. Het is tijd voor de uitslag! Big Brother zegt dan ook dat de nominaties bekend zijn. De bewoners wachten in spanning af welke bewoners er op het scherm komen en dus genomineerd zijn. Het gaat om drie bewoners en deze week zijn Salar, Dimitri en Nawel genomineerd. Kristof wenst iedereen succes. Dit is echt een zieke strijd maat! Dit word de battle of the year zegt Salar. Vera gaat naar Dimitri om hem een knuffel te geven. Ik wist het zegt hij. Salar wil er alles nog uithalen en ze zien wel wat ervan komt. Het komt goed zegt Dimitri terwijl hij de vaat opruimt. Nawel vind het echt niet tof. Al twee weken, dat is echt zwaar. Als ik wegga zeg ik nu alvast mensen liegen, wie speelt er nou zo’n vies spel met mij? Er is waarschijnlijk weer gelijke stand. De bewoners praten nog lang na over de uitslag. Wie gaat volgens jullie het huis verlaten?

Stem nu op welke bewoner er in het huis mag blijven. Dit doe je via deze linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 45 Average: 4]
Er zijn 93 reacties op dit artikel
 1. Douwe boersma at 12:40

  Prinses nawel gaat hoop ik nu echt eindelijk weg ze verliest het toch van dimtri en salar die zijn veel sterker in het spel dan Prinses nawel

 2. John at 12:49

  Dit was te verwachten en het huis heeft super genomineerd en eindelijk begrepen, dat ze de sterke spelers moeten plaatsen op de nomilijst.
  Zo heeft Nawel weer vrij spel door immuniteit die ze waarschijnlijk van Leroy krijgt omdat Leroy, Dimi en Salar niet kan ruiken.
  Tobias brengt totaal geen meerwaarde meer in het huis en heeft veel te veel egoproblemen en wordt agressief als Grace te diep in hem graaft. Dit is de kant van Tobi, die wij nu leren kennen.
  Grace vergeet een relatie met Tobias? Heeft geen enkele zin en je zult er zelf binnenkort ook wel achter komen.

 3. Els at 12:50

  Nou this duidelijk Dimitri mist Vera totaal niet allemaal doorgestoken kaart
  En salar mag van mij direct weg, stoker leugenaar en stroomt over van weerden die echt niet kunnen

  Van mij mag de enige vrouw blijven anders krijgen we veel te veel haantjes

  • Diny at 13:46

   Nawel als je er weer op je gestemd is dan blijven ze dat doen en ze zit niet lekker in de groep en is ook irritant op de streams mag van mij weg.

  • mario at 15:43

   Nawel is eerlijk en recht to the point iemand met een beetje hersens ziet ook dat zei best heel intelligent is en eerlijk haar mening zegt het zijn vaak mensen met beperkingen die haar niet begrijpen dimi mag er voor mij uit brengt niets bij irriteert iedereen is tijd dat hij gaat de boemerang die hij gooide komt nu volle vaart in zijn gezicht terecht en salar staat enkel voor de spiegel maar met hem kun je nog es lachen is feitelijk beetje een clown

   • LA at 12:47

    Ik hoop dat NAVEL eruit en snel, wat een vreselijk mens met haar gedrag, ruzie maken, en Salar uit maken met een opmerking over pijpen, heel gauw EXIT!!!!

 4. Hb at 12:58

  Salar vindt het niet erg om naar huis te gaan zegt hij van mij mag hij eruit hij speelt iedereen tegen elkaar uit of Dimitri denk niet dat hij oprecht is tegen Vera en haar gebruikt om in de kijker te staan en hij is meestal niet te verstaan eindelijk een uit de gouden kamer eruit

 5. Nico at 13:01

  Gestemd dat Salar moet blijven! Please dan gebeurt er nog eens wat.
  Nawel naar huis. kan ze de hele dag gaan slapen op. Wat een saai mens zeg.

 6. John at 13:01

  Dit noemt men de grote uitverkoop van de gouden kamer.
  Ik vindt dit prachtig van het groene team onder leiding van Nouchine & Company
  Jullie begrijpen het spel en Julio geeft jullie de power omdat hij voelt als mediator om jullie te inspireren.

 7. Henneke at 13:11

  Salar moet blijven!! Hij is vrolijk, grappig, brengt sfeer, is oplettend, lief & zorgzaam als “grote broer”, dat zegt heel veel over hem! Dat hij daarnaast het spel speelt is prima. BB is nou eenmaal een spel en geen schoolreisje! Nawel mag wat mij betreft direct naar huis. Voegt weinig toe. Heeft het vooral over zichzelf, is altijd moe & verongelijkt en heel erg manipulerend. Dat de groene kamer daar niet doorheen prikt???

 8. An Pieters at 13:21

  Ik begrijp niet wat iedereen zo slecht vindt aan Nawel. Zij heeft zelf al toegegeven dat ze dingen veel te persoonlijk heeft genomen en zich wil herpakken. Ik vind dat heel menselijk. Salar en Dimitri zijn koele kikkers, je kan dat leuk vinden voor het spel maar ik vind échte mensen een meerwaarde voor het huis.

  • John at 09:40

   helemmal met je eens, Nawel vertelt de waarheid en dat komt niet goed aan bij hun en ze merken dat Nawel niet te verwijderen is, omdat ze een goed spel speelt en ook in de meidengroep veelal goed uit de bus komt

 9. chris at 13:21

  Bij deze hoop ik echt dat Nawel er uit gaat.
  Totaal geen waarde in het huis .
  Wil als een prinses behandeld worden en het liefst alles regelen van uit haar bed.Net als van de week dat de vrouwen gingen koken dan doet heel druk van zal het eens regelen.
  En weg was zij ging buiten zitten met die stiekemd Liroy.Dus deze week Nawel en volgende week die Liroy.

 10. Roberto at 13:35

  Nawel valt heel vaak in herhaling als ze iets duidelijk wilt maken, raakt heel snel gedemotiveerd maar ik na verloop van tijd raak je eraan gewend en stoort het niet meer. Wat Salar betreft stoor ik me inmiddels ook niet meer aan zijn ijdelheid want als je erin doorprikt blijft alleen maar een onzekere menneke over die alleen maar met het ouwe kliekje door wilt gaan. Hij mag de volgende keer uit. Dimitri, daar stoor ik me ontzettend aan. Nog steeds kan ik hem niet verstaan met zijn uber Franse tongval. Dat vind ik vreselijk irritant. Aan zijn veelvuldig nagelbijten stoor ik me ook aan temeer omdat hij ook vaak meekookt. Onsmakelijk om te zien. Dimitri mag wat mij betreft lekker naar huis.

 11. Renzal at 14:16

  Ik snap dat mensen nawel en salar niet mogen. Maar ik geloof wel dat als nawel eruit gaat salar wat rustiger wordt. Maar als salar eruit gaat blijft nawel zo onrustig doen. Dimi zal wel t slachtoffer worden van deze strijd. Helaas. Zie liever nawel vertrekken.

 12. Sabine at 14:34

  Zou veel leuker zijn als de genomineerde nog een kans zouden krijgen op alsnog een vrijstelling dmv een spel met de 3 genomineerde samen.

 13. Maikel at 15:17

  Ik heb op Dimitry gestemd om te mogen blijven in het huis! Ik denk dat hij van de 3 genomineerden de meeste kans heeft om te mogen blijven. Ik denk persoonlijk dat Nawel nu het huis zal moeten verlaten, al kan het ook goed Salar zijn. Ik hoop wel dat de kijkers vanaf volgende week mogen nomineren, en niet meer de bewoners onderling, want dat vind ik wel eerlijker. Je hebt nu toch die bondjes in het huis die elkaar beschermen, en niet op elkaar stemmen, en daar moeten wij eigenlijk vanaf.

 14. Anja at 15:26

  Heeft Vera nou eig donker haar?
  Ze is dus eig niet blond 🙂
  Nawel beter eruit ja , is niets voor haar BB
  Van mij mag Kristof eruit bah wat een irritant persoon

 15. Sjoerd at 16:54

  Hopelijk Salar of Dimitri weg. De eerste heeft hele nare spelletjes gespeeld. De tweede doet alsof hij een relatie heeft, maar het is enkel voor het spel of de kans op intimiteit waar hij maar niet over uit gepraat raakt (zie ook het artikel over Vera haar gevoel).

 16. Hans S at 20:27

  Ik hoop dat Dimitri eruit gaat wat een kind ook hoe die praat , ik kan echt wel indenken hoe Vera over hem denk hij is gewoon een klein kind.

 17. DUTCHY xgx at 20:36

  het is slimmer om dimitri eruit te stemmen, gewoon omdat ik hem eruit wil hebben, ik zou ook niet weten waarom hij erin zou moeten blijven, ik zie hem nergens in groeien, ik zie hem nergens aan werken.
  het heeft bij mij behalve dit, nog geen echte reden, want hij is net zo als alle anderen, dus wat dat betreft doen ze allemaal hetzelfde, ze kletsen allemaal over elkaar, ze vormen onderbewust groepjes en houden zo ook mensen op afstand.
  en ze hebben allemaal last van bank hangen en saai zijn, als er niets is om je te vermaken, dan ga je dat ook doen, maar ook dit doen ze allemaal.
  en bij de een zal je een beter gevoel hebben dan bij de ander, dat ligt aan kleine dingetjes die je bij de een leuker of slechter vind dan bij een ander, dat is eigen keus toch.
  maar ze zijn allemaal hetzelfde, het zijn mensen met gevoel, maar ook met strijdlustigheid, saaie momenten, hang momenten, vrolijke groepsgesprekken, interessante gesprekken tussen 2 of 3 mensen over nomineren enz, ook dat doen ze allemaal.
  ik wil salar nog wel een tijdje zien, die heeft het wel naar zijn zin daar, maar nawel mag ook nog wel blijven, laat haar maar bewijzen wat ze wil bewijzen, dat zou goed zijn voor haar om daarin te groeien.

 18. Jongen at 20:43

  Nawel moet blijven anders kijk ik niet meer , ze is geweldig , verbaal praat ze iedereen onder de tafel daar , ze is 26 he even oud als dimi maar ze heeft 3 keer zoveel verstand , dimi is een verwend jongetje weet nog niks van het leven is iemand die qua sfeer niks toevoegt en totaal geen diepgang een zeer oppervlakkig persoon , ga maar lekker pingpongen dimi liefst thuis dan hoef ik het niet meer te zien , nawel je bent een topmeid blijf jezelf , nu.mag er echt een jongen vertrekken 3 vrouwen op rij weg is echt genoeg , bb zou er iets aan moeten doen , 1 week een man weg en 1 week een vrouw

 19. Jongen at 20:51

  Nawel moet blijven ze is geweldig , nogmaals een vrouw eruit zou echt schandalig zijn er zijn er al 3 weg he , nawel zonder jou stop ik met kijken blijf jezelf , peter was beter aan de kant van de vrouwen gebleven in de groene slaapkamer want hij is lang niet meer zo leuk als in het begin

 20. Marjo at 08:43

  Mijn voorkeur is voor Salar om te laten blijven. Dimitri en Nawel mogen van mij alle twee wel weg. Maar als er dan toch maar 1 weg gaat dan het liefste Nawel

 21. Rosie at 09:49

  NAWEL zeker blijven en SALAR ja SALAR er zo rap mogelijk er uit dan kan hij eindelijk naar zijn mama. Doet niets anders dan stoken en in de spiegel staan.

 22. Petra at 18:15

  Voor nu Nawel mag nog even blijven en Salar eruit. Achtbaks mannetje.
  Dimitri mag er volgende week weer op dan hij ook weg.

  Ondanks dat het vorig jaar ook niet echt spannend was is het nu nog saaier, van mij mogen er wel weer nieuwe mensen inkomen met wat meer humor zodat het wat gezelliger wordt

 23. Adi at 08:50

  Dimi en Salar…. hahaha, eruit met! Ze zijn niet kerels genoeg om de spel op eigen krachten en een eerlijke manier te kunnen spelen.

 24. Anja at 17:19

  Nawel mag wel weg ,wat een stel aanstellers die meiden!
  Grace vooral ,aub weg !
  Alleen maar op de voorgrond met haar gedrag ,en al die verhalen bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *